Bebelusi de martie - aprilie 2005 (38)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Zuzunaki nu ii mai pune sare. Rinichii sunt stresati intr-adevar. Uleiul de masline e indicat, si eu folosesc. E foarte probabil sa fie de la dinti, incep sa doara inainte sa apara, se vede doar gingia putin mai lata. Daca ii apesi cu un deget pe gingie in zona incisivilor se calmeaza? Daca-s dintii ar trebui sa roada fericit degetul si sa nu mai zica nici pas.

Marox Nu-mi fac griji ca e prea mica Ioana, ma streseaza ca stagneaza. Da' mi-a mai trecut putin stresul cu atata suport moral de la voi toate Pupici Juliei, se face ea mare, nici o grija!

DannaMultumesc, esti tare draguta, ca de obicei

Raluk se gaseste la farmacie, dar desi am cumparat atatia ani pentru Mariuca trebuie sa recunosc ca habar nu am cat costa

Daria Eu sunt un peste tarziu, aprope de berbec si am mai avut si un frate... (asta pentru cine stie ce implica ) si am si vreo 6 ani in plus. Las' ca n-ar fi deloc frumos sa fie toata lumea asa cerebrala... si te inteleg perfect. Am trecut cumva prin ce povestesti tu. Mariuca nu a fost primul copil al nostru. Am ramas si eu insarcinata pe la 23 de ani, eram in ultimul an la facultate. Am hotarat si noi sa-l pastram, oricum vroiam sa ne casatorim, dar pana la urma am avut probleme (medicale) si a trebuit sa fac un chiuretaj. Si eu am simtit atunci ca mi se rapeste ceva si eram cam lovita de meteorit. Si dupa am simtit ca am pierdut ceva foarte drag... N-are rost sa detaliez, am vrut sa-ti zic doar ca te inteleg... si te sustin sa faci exact ce crezi tu ca e bine pentru tine si pentru voi toti. E dreptul tau sa alegi, l-am obtinut suficint de greu in '89. Scuze daca sunt patetica. Mult curaj iti doresc!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

http://community.webshots.com/user/rrox3

Mergi la inceput

Carmenduta e normal sa incetineasca cam la 400 g/luna in perioada asta, a mea a stagnat si ma agit atata cat sa verific daca nu cumva e si vreo alta cauza nedescoperita (poate paraziti intestinali sau mai stiu eu ce...) Nu vreau sa ma culc pe o ureche punand totul in seama presiunii bolilor, mai bine verific. lui Rares!

Mergi la inceput

Sa va dau si buletinul de stiri despre Ioana Astazi a fost o plangacioasa si o maraita (acum doarme, d-aia sunt pe forum). Se lupta cu dintisorii. M-a rontait de degete, de cot, chiar si de barbie (cand am luat-o in brate ), nici o jucarica speciala nu-i mai buna decat mami (o dulce, nu-i asa? ). I-am schimbat Eurespalul cu Nurofen fiindca banuiam ca el i-a taiat pofta de mancare si asa a fost. Astazi a mancat binisor. S-a potrivit bine si sa o mai calmeze cu dintisorii. Sper doar sa-i iasa repede, ca Ioana cea cuminte si papacioasa s-a transformat in Ioana cea plangacioasa si rozatoare.

tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Rrox, eu i-am facut analize lui Rares acum 10 zile, iar pediatra a zis ca e ok cu exceptia unei valori putin mai mari la urina, cred ca epitelii, nu am retinut exact si ni gasesc analizele acum. Pediatra mi-a zis ca se poate sa aiba viermisori, si ca trebuie sa-i urmaresc funduletul noaptea, sa nu fie rosu. Ea zice ca se observa si cu ochiul liber. Eu nu am vazut nimic, nici fundulet iritat nici viermisori.Si nu stiu de ce ar trebui noaptea sa iasa...
Pupici dulci Mariucai si Ioanei.

Poze Rares

Varsta lui Rares

Mergi la inceput

Incerc sa scriu colorat

Poze Rares

Varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Multumim tuturor pt suport si urari, Biencusa mai are ceva bubite doar pe pieptut si spate, pe membre nu a facut, oare va face?

Daria, mult putere iti doresc, indifernt care iti va fi decizia iti sunt alaturi, cat despre poveste... incomparabila tineretea fara griji, in care esti numi tu si celalalt, si restul, nu mai conteaza, am fost si eu pe-acolo, dar a fost o etapa a vietii, una foarte frumoasa e drept, care in momentul venirii Biei s-a terminat, dar a inceput o alta, care la inceput pare mai dificila, la care ne adaptam mai greu, dar incet, incet incepem sa vedem viata altfel si aceasta etapa mult mai importanta decat cea dinainte, acum suntem o familie... sper ca in final sa iei cea mai buna decizie pt voi toti, si fii optimista

mamacita, nu stiiu daca la cresa s-a captusit, joi a fost la cresa dar deabia vineri seara facu febra si educatoarea nu ne-a spus sa mai fii fost vreun bebe bolnavior, io m-am gandit ca poate din supermarket, vineri cand am venit de la cumparaturi a facut febra

andira io nu stiu unde-s pozele, vreau sa vad si io..

Rox, sper ca Ioana n-are nimic si va recupera greutate, iti voi da 2 exemple din vecini cu fetite slabute si sanatoase, fetita cosmeticienei la 1 an avea 8,5kg, toate analizele bune, acum are 3 ani si tot slabuta e -dar sanatoasa; fetita unei prietene implineste maine un an, de la 6 luni a lat cam 200-300g pe luna si acum are 8,300kg, analizele au iesit iar foarte bune, multi pupici fetitelor,

zuzunaki, pupici lui Bubu cel frumos si mamicii frumusele

pupici tuturor

anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca

Alina doreste sa-si vada mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Buna din nou ..fetele mele dragi..

Gata a adormit bb-ul ..am terminat ce trebuia ..astept dupa uscator sa pun si rufele la loc ...si de acum sunt a voastra

danna_J vedem noi unde mergem ..sincer imi e f dor de voi si abia stept sa va vad din nou ......poate vb si cu An-k si mergem sambata sa vizitam Gent-ul ..vedem noi ...va pupacim

Zuzu ..eu i-am pus sare lui Sebi ca pe vremea aia nu stiam eu atat de multe despre bb-ei ..si nu a avut nimic ..de Benny nu vb ca el o sa ne manace si urechile, se uita la noi cand mancam si saliveaza..sa nu ma bate-ti... dar aseara a sutit un cartof prajit de pe masa si l-a mancat , iar papa se hlizea de isprava baiatului ..pana sa vin eu era deja tarziu ..l-am gasit cu un copan de pui in mana musca de zor din el...cica sa lasi barbatul sa supravegeheze copilul in curand ma astept sa ii gasesc cu cafeaua in fata la o tigara (asta pofteam eu cand eram gravida ..cafea si tigara ...asta desi sunt nefumatoare ,iar cafeaua nu imi place)

carmen ma bucur ca ti-a iesit semnatura ...ma bucur ca te-am putut ajuata un picut...

adseana se pare ca e la mare cautare plansul la bb-ei nostrii..o fi varsta ...o fi schimbarea de anotimp cine stie ..multa sanatate va dorim si ruam dintisorul sa scoata caputul mai repede sa nu chinuie printesa

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)

Poze de pitici voinici

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

Mergi la inceput

Si Rares roade tot ce prinde, inclusiv pe mami. Nu se vede insa nici un semn ca i-ar iesi dintisorii. Gingiile nu sunt rosii sau umflate. Pot sa iasa dintii si fara astfel de simptome, sa ma trezesc intr-o dimineata ca bebe are dintisori?

Poze Rares

Varsta lui Rares

Mergi la inceput

Alessia, ,Acum sunt smechera, scriu colorat si boldat, daca vreau.

An-k, sanatate Biancutei.

Poze Rares

Varsta lui Rares

Mergi la inceput

Alessia, m-am prapadint de ras . Benny al tau poate sa manance alimente asa solide? Rares al meu se ineaca la bucatele mai mari.

Poze Rares

Varsta lui Rares

Mergi la inceput