Bebelusi de martie - aprilie 2005 (38)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

LA MULTI ANIANKULE
SA FII FERICITA MEREU SI IMPLINITA ALATURI DE FAMILIA TA!

Nicole,mami de pici cu lipici

People see God every day, they just don't recognize him.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Mie nu imi merge Yahoo-ul nici acum ...am o banuiala ..dar sper din suflet sa nu se confirme

Daria...am terminat de vazut pozele voastre sunteti o pereche f frumoasa ..iar nunta voastra cred ca a fost de vis...La capitolul Brien sunt fara cuvinte ...fan Metallica si cu berica ...Sa va de-a D-zeu ani minunati impreuna si multa multa sanatate ,cred ca impreuna puteti misca muntii din loc ...Se vede ca Mircea e iubitor de frumos,dar cum sa nu fie cu o nevasta asa frumoasa si un pitic reusit ...Sa fi-ti fericiti 1000 de ani si inca pe atat

danna_J am mai tras cu ochiul si la albumele tale ..cele cu pesaje si animale sunt superbe ( ar iesi bani buni din ele) ..Ai o familie f frumoasa atat aici cat si in Ro ...sa iti traiasca si sa va bucurati impreuna de minunile vietii !

kathywsha Asteptam pozele pe album..m-am uitat si erau tot cele vechi ...dar stiu ca vrei sa ne tii in suspans ca supriza sa fie maxima
cat despre partea urata ..iti doresc ca nu peste mult timp sa nu iti mai aduci aminte de aspectele neplacute si sa aveti familia si fericirea pe care o meritati

andrruzza Multumim mult !!

An-k
..fie ca acest nou trandafir pe care il prinzi azi ( 19.10) in cununa vietii sa iti aduca multa , multa sanatate ..ca-i mai buna decat toate ...viata lunga ,numai impliniri si sa te bucurui impreuna cu sotul tau de miracolul numit Bianca si de cei care vor mai urma

LA MULTI ANI!!!!!

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)

Poze de pitici voinici

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

Mergi la inceput

zuzunaki multi -ci lui Bubu poate mai trece durerea rea !! Noapte buna!

adseana iubita numai bine printesei ..si cum imi fac Yahoo-ul cum iti dau mesaj !!!

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)

Poze de pitici voinici

Mergi la inceput

Zuzu ....... LA multi ani ptr BUBU ...sa se faca mare ,sanatos si sa va bucure viata cu realizarile si implinirile lui

Dantje ... Gelukkige verjaardag!!!....sa se faca mare ,sanatos si sa va bucure viata cu realizarile si implinirile lui

La amandoua si familiilor voastre ,va dorim sanatate,fericire si putere sa va crestiti mari flacaii si sa va bucurati de ei

Poze de pitici voinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

harnicutelor....azi am apucat sa citesc dar cand sa scriu si eu ceva hop...s-a trezit Martijn...

Alessia multumim de urari si voua la toate sa va traiasca puiutii,aceste minunatii care ne mangaie sufletele.
Zuzu sa-ti traiasca bubu,sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii.
An-k-ule...dar ce aflu eu....LA MULTI ANI,sanatosi si fericiti,si sa va bucurati de biancuta.

pupici la mamici ,

Dantje & Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

La multi ani Alexandros si Martjin!!!!!

La multi ani si pentru An-k

Madalina si bebe Sonia
www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59" target="_blank">Aici poti schimba viata cuiva!

www.babiesonline.com/babies/s/sonia/" target="_blank">Sonia
Sonia 7 luni!
Sonia in vacanta - 6 luni!
Sonia la 5 luni Sonia la 4 luni Botez Sonia pana la 4 luni

www.snugglepie.com/ezb/214953.png" target="_blank">Varsta Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kathywsha spune:

Daria si Alessia pozele sunt puse... numai ca sunt 3 albume acolo... iar eu le am pus in albumul numit Kathy.
Am fugit ca am de umblat mult astazi. Vorbim diseara. la toate fetele.

http://photos.yahoo.com/kathy_wsha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59897" target="_blank"> 39

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

http://community.webshots.com/user/rrox3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

An-k - La Multi Ani, sa fii fericita si sa-ti fie Bia toata viata alaturi!!

Fetelor, va multumim pt aprecieri, incerc sa mai pun azi niste poze.

Am venit de la eco. Sarcina are 6 sapt, intrauterina si in evolutie (eu ma cam speriasem, ca nu am greturi ca la Irina si mi-era sa nu se fi oprit). Nu prea se vede la eco pe burtica, s-a vazut mai bine cu transvaginala, si i-am auzit si inimioara...
Insa sunt destul de ingrijorata, desi analizele de sange mi-au iesit ok, sper sa nu sufere bietul copil de carente prea mari, fiind asa repede. Incep sa iau de azi si Materna cu Seleniu, si sa-mi supraveghez mai atent alimentatia.

Marox - ai sa razi... stii care ar fi DPN-ul? 13 iunie...
Hi hi, dar pana atunci mai e... Scuze ca nu ti-am raspuns, inca nu am apucat, dar vorbim noi

Zuzule - te-am notat, dar sa stii ca la cap. "impulsivitate" ma iei Cand te sarbatorim? Ca tocmai ce incepe fabuloasa noastra zodie, hi hi

Mai avem vreun Scorpion impulsiv pe aici?
Ca deocamdata Pestii ne cam iau

Adseana - imi pare tare rau de agitatie... Cum a adormit pana la urma?

Andruzza
- FELICITARI PT MAMA!!!
Cred ca te-ai topit toata... piticului!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

La multi ani Alexandros si Martijn. Sa cresteti mari,sanatosi, frumosi si norocosi.

La multi ani si pentru An-k. Am inteles ca e ziua ta. Sa fii fericita alaturi de familia ta, si sa te bucuri de minunea Bianca, cu ochii ei superbi.

Danna J, nu este nici o problema, e greu sa nu botezi pe cate cineva, suntem foarte multe. Nu vreau miel, nu-mi place deloc , asa ca poti sa ma botezi pe gratis de cate ori vrei. Am admirat o parte din pozele de pe albume, multumesc, esti talentata, pozele sunt artistice. Iar despre Sara, ce sa mai spun, o scumpete. O pup dulce.

Hai ca ma intorc la vizionat poze.

Poze Rares

Varsta lui Rares

Mergi la inceput