Bebelusi de iulie-august 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Codruta, Iulia nu a acceptat deloc suzeta si tot era cianotica, vinetie adiaca, in jurul buzelor( ma repet, nu si buzele! ). Lasa, daca poti, mai mult timp fara suzeta sa poti urmari.

Acum despre noi, eu o las cateva minute bune fara pampers uneori chiar o ora pe zi!

referitor la POZE , sunt inca in telefon, ma dispera si pe mine situatia dar nu am inca cablu. Cele de la botez sunt la nasi. Dar o sa pun cate de repede pot!!!

Cu imbracatul am probleme, fiind frig, pana o imbrac eu sunt apa! noi stam mult afara! min 3 ore pe zi! nu-i place sa fie imbracata gros!

Acum ca v-am zapacit va pup si revin seara!

o zi deosebita!

Ella2000 si printesele ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Buna fetele,
Si eu dau numai lapte praf si maninca bebelusha mea cam 600-700 ml pe zi, nu e foarte mult, dar ea atita maninca si n-am de gind s-o fortez mai ales ca mi se pare destul de grasunica. Maninca 6 mese pe zi desi dupa doua luni sint recomandate 5 dar eu o las pe ea singura sa-si faca programul.
Anis , pentru listuta, nu stiu daca inca pui date de inaltime si greutate, Julia a avut la 2 luni 5300 g si 55 de cm. Mersi

In legatura cu temperatura in casa, eu tin 21-22 de grade, desi mi-ar place mai mult, dar stiu ca nu se recomanda si apoi nu e bine cind mergem afara si e diferenta mare de temperatura (desi la noi sint inca 17-18 grade afara). De imbracat o imbrac grosut ca e friguroasa, o tin ziua cu camasuta subtire fara mineci pe dedesubt, cu body flausat pe desaupra si cu un pulovaras cu nasturi in fata si de multe ori ii pun si paturica peste picioare. Are citeodata mainile si picioarele ca gheata, de fapt ca si mine, cind o schimb de pampers nu stiu ce sa mai fac cu mainile mele ca sloiul, incerc sa o ating cit mai putin pe pielicica

In rest si ea isi mai suge minutele si degetul, dar eu o las daca ea se simte bine. Cit despre dezvatat nu-mi fac probleme, inca nu am vazut nici un copil sa-si suga degetele cind incepe scoala

Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005

http://community.webshots.com/user/roxanabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Codruta, si Matei are o pata intre fese chiar sus unde se imbina. multumesc lui Dumnezeu ca nu e pe fata sau in alt loc...acolo sper ca nu o sa-l vada prea multa lume...

Anis, nici eu nu sint adepta programului fix la bebelusi. Incerc sa nu fiu prea stricta cu Matei, sa-i las libertate sa aleaga, chiar daca e tare mic acum, ii va folosi pe mai tirziu daca a fost invatat asa. Si-a facut singur program de mincat si de somn, daca i-as fi dat sa manince la ora fixa, cind trebuia sa renunt la masa de noapte ce ma faceam cu el obisnuit la ore fixe? Asa si-a facut singur program. Nu te necaji cu luatul in greutate! Nu toti copii iau la fel in greutate, si mai ales Ingrid nu trebuie sa ia in greutate la fel in fiecare luna, intr-o luna mai mult, alta luna mai putin. Hai ca-ti faci griji degeaba! Pupici!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

codruta si ankak pata vanata de la fundult este semn din nastere nu e nici o alta chestie. si mihnea are la noada funduletului vanat.

cuscra cand de kk cand de greutate, ti-am zis ca esti paranoica. lasa fata in pace.

ati auzit de laptele praf topfer lactana? este nemtesc si am inteles ca este cel mai apropiat de laptele de mama.

voi ce biberoane si tetine folositi(de la ce firme si ce forme au tetinele si din ce latex sau silicon).

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Monica, eu am luat lapte praf Toepfer Lactana, la recomandarea dr. neonatolog care o are sub supraveghere pe Alexandra. Este si o formule Pre, care se da ca si completare la san in primele luni, sau la prematuri. Am inteles ca are la baza culturi probiotice. Eu n-am avut lapte in maternitate, asa ca am venit acas iar laptele il luase deja sotul, sa avem cu ce hrani moatza. Dar am inceput sa am lapte dupa ce am sosit acas, asa ca a mancat comletari doar 2-3 zile din el. Si l-a primit bine. De biberoane nu-ti pot spune nimic. Am luat de la chicco, primii pasi, unul antisughit cu o garnitura pe fun perforata, ma rog, dar le-am folosit doar de 3-4 ori pe fiecare, asa ca nu ma pot pronunta. Tetinele de silicon am observat ca-s mai tari si trage mai greu de ele, dar, experienta mea nu-i prea vasta. Fetele cu bebeii hraniti cu lapte praf sigur au sesizat ce-i mai bine la bebei.

Poze cu noi:
http://community.webshots.com/user/caterina71

Pupici,
Cati si Alexia (24.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

quote:
Originally posted by corbioana

Eu sunt cam zombie asa imi iau micul dejun si cafeaua, Andrei s-a foit iar toata noaptea Faceti-ma si pe mine sa inteleg care stiti de ce se intampla asa!!!!!!!!!!!
Ca s-ar trezi la 2 -3 ore sa manance ar fi una, ma trezesc papam si ne culcam la loc, dar nuuuuuuuuuu el se culca dupa ce papa si la o ora maraie, caraie, scanceste se foieste, ii dau suzeta, mai adoarme inca o ora dupa care o ia la loc. Helpppppppppp!!!!

Ioana, exact asa a facut si Eva azi-noapte. A adormit pe la 10pm, cu maraieli si plimbat de colo-colo, pina mi-am dat seama ca dupa ce abia mincase, ii era iar foame . Apoi s-a trezit la 2am; am auzit-o si cind m-am uitat la monitorul video, ea era intoarsa pe-o parte si sugea cearsaful din patutul ei. Am lasat-o putin, am crezut ca-i trece; da' de unde? asa ca l-am trimis pe sot sa ii dea formula, ca eu nu simteam mai nika in sani, asa de obosita eram.
La 6am, ghiciti cine s-a trezit iar? Atunci i-am dat sa suga; parca nu mai mincase de o saptamina; tot asa, sugea cearsaful din patut cind m-am dus la ea.
La 8am la fel . Dar nu i-am mai dat sa manince, ca abia mincase de 2 ore. Si acum e linistita si fericita. O sa-i dau cam in 20 min, la 3,5 ore dupa ce a mincat ultima oara.
Si tot cu maraieli, caraieli, foieli, miscat in patut (am pus-o sa doarma intr-o parte a patutului, am gasit-o in partea cealalta) si numai cu picioarele in sus ar sta sau pe-o parte, cu gurita in cearsaf
Eu sint zombie Sper sa nu se repete.

Si mai avem si un uragan de categ 5 venind spre Florida (in we asta). Sigur o sa loveasca Florida, dar sa dea Dumnezeu sa nu fie asa de mare, sa se mai domoleasca putin. Pina acum astia spun ca este cel mai mare uragan din toate timpurile (mai mare decit Katrina si Rita) . De fapt, uraganele care se formeaza in sept-oct, de obicei sint f puternice. O sa meg azi sa cumpar niste apa, formula, diapers si servetele de sters, daca mai gasesc ceva ... ca toata lumea cumpara tot acum, la ceea ce s-a intimplat in New Orleans ...

Imi vine sa urlu!!!

Oana C si Eva (29/06/2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Cati multumesc de raspuns. tu parca ai nascut la spitalul pantelimon. neonatoloaga este tot de acolo? cumva dr sardescu? cat a costat cutia de lapte praf? noua ni l-a trimis neonatoloaga ca sa ii dau completare seara un biberon. si intr-adevar este pre cutia asta cum ai zis si tu.

referitor la cum ii imbracam in casa eu am 26-27 grade in casa ptr ca am dat drumul la centrala si il tin ori intr-un body cu maneca lunga si un pantalonas cu tot cu botosel ori cu o salopetica si cu un body gen maieut. iar caciulita nu a purtat niciodata in casa nici dupa baie. doar la munte ii mai puneam cand ieseam cu el afara ptr ca acolo era mai rece dar in casa nici acolo nu i-am pus caciulita ptr ca seara dadeam drumul la centrala si acolo.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Aaaaaa, in plus, ieri pe la prinz i-am dat cereale de orez cu banana (au bucatele de banana pasata in fulgi, care se inmoaie); pt ca fiica-mea nu mai vrea sa manince ziua formula; daca ii e f foame papa cam 50-60ml, apoi scuipa bibe afara.
Verisoara mea mi-a spus ca asa au facut copilasii ei cind au fost gata pt solide; nu au mai vrut nici san, nici formula.

Asa ca i-am amestecat si eu cerealele cu putina apa incalzita si le-a mincat ca haplea (i-am facut vreo 1,5 lingura).
Apoi am dat tel la pediatra, ca nu stiam daca facusem bine sau nu. Mi-a spus ca e f bine si ca sa-i dau mai mult vreo citeva linguri mari, ca Eva e mare, sa ii amestec cu formula, apoi sa ii dau sa suga sau sa ii dau formula; la micul dejun (8-9am) si la cina (6-7pm), iar intre ele sa-i dau san sau formula.
Asa ca aseara, cind nu vroia sa mearga la culcare la 9-9:30pm ca de obicei, mincase 2 linguri mari de cereale amestecate cu formula (pe la 7:30pm) si a supt la san, apoi a mai halit si 120ml formula ... Si tot circul de azi-noapte. Si se spune ca daca le dai bebelusilor cereale dorm mai bine . Prostie!
Nu o durea nimic, o rodea stomacul de foame; pai cit sa mai manince? cit o sa ajunga? ca un urs?

Gata, am plecat sa o hranesc iar.

Oana C si Eva (29/06/2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Monica, am dat vreo 350.000 lei pe cutie, acum depinde de farmacie. Da, acolo am nascut, dar e vorba de dr. Cristina Coman, e super draguta, vorbesc cu ea la telefon cum mi se nazare ceva. Acum astept sa vad unde ma trimite pentru echo de sold, pana acu am tinut fata in 2 pampersi pentru ca o banuia de displazie de sold, la controlul de 2 luni mi-a zis ca nu se mai simte, sa vad la cel de 3 luni ce facem. Oricum ii facem echo ca sa fim linistiti.

Poze cu noi:
http://community.webshots.com/user/caterina71

Pupici,
Cati si Alexia (24.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny_82 spune:

Vai nu-mi vine a crede .....David a dormit toata ziua....Creste manca-l-ar mama pe el de baiat...

Deny si David-Andrei 02 august 2005
http://espanol.pg.photos.yahoo.com/ph/denissa_82/my_photos

Mergi la inceput