Mamici de Martie-Aprilie 2006(19)
Raspunsuri - Pagina 14
tcelen spune:
ama
T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?
tcelen spune:
ah ce ma enerveaza e atreia oara cand scriu acest mesaj,s-a stricat calculatorul meu si mi-se inchide,tre sa vina tata sa mi-l repare!
deci:
AMA KALY,ti-am vazut si eu bebelul si nu-mi vine sa cred ce bine se vede!!!sa creasca mare,frumos si sanatos!
CORINAG,sa-ti traiasca baietelul,sa se faca mare la mami in burtel si sanatos!!
ANDREEA G.,eu nu cred in superstitiile astea,eu si la prima sarcina am cumparat haine si alte lucruri inainte,si uite acum pe 22 noiembrie face 7 ani,baietelul meu!
TITINUTA SI ILE77, LA MULTI ANI!!!!TOT CE VISATI SA SE INPLINEASCA,SA AVETI PARTE DE FERICIRE SI DE BEBELUSI FRUMOSI SI SANATOSI!!!
T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?
Laura Ioana spune:
TITINUTA
ILE77
SA FITI FERICITE, FETELOR SI SA VA BUCURATI DE SARCINI USOARE!
Corinag felicitari pentru baietel!
Ai o fetita frumoasa foc, dulcica si finuta, ptiu nu fie de deochi! Asa vreau si eu o fetita![]()
Laura
18+
Puiutul meu
ama_kaly spune:
tcelen mercic!si noi am vazut pozele cu burtica ta!!cand incepe sa se cunoasca?ca la mine se cunoaste da prea putin..vreau si eu burtica asa mare!!sa-ti traiasca baietelul..e scorpion nu?ce bine ca ne-ai povestit ca tu i-ai luat lucrusoare dinainte si ai avut un bebe sanatos..de abia astept si eu sa dau iama in magazinele de bebei..mai astept putin poate aflu si ce culoare sa-i iau hainutze..
titinuta si ile77 LA MULTI ANI FETELOR!!! 

poza bebe eco 11+ sapt:
http://community.webshots.com/photo/481016601/481019371OfAfPe
io
12+ si
din burtik
ile77 spune:

Seara buna fetelor,
Abia acum ``am scapat`` de musafiri; de la 11,30 o tot tin asa.
Inainte de toate vreau sa va multumesc f f frumos pt urari .
Sinteti atit de dragute.
Titinutza sper ca ai avut o zi frumoasa si plina de cadouri.
Iti urez si eu tie
LA MULTI ANI
,tot binele din lume si sa ai un bb sanatos ,frumos si destept.
Aoleo,fetelor ma ingrozesc cind ma gindesc cite prajituri am mincat azi.Nici nu vreau sa ma gindesc cite kg in plus vor fi toate dulciurile astea.
I-am zis sotului sa manince el restul de prajituri si cit mai repede posibil ca sa ma salveze de alte kg.
Azi am fost la prima intilnire cu moasa.E o tipa f dragutica si de treaba. Am ascultat inima lui bb, am masurat burtica, mi-a luat tensiunea care a fost prea mica.
Oricum e asa bine sa auzi ca totul merge bine cu bb.
Fetelor ,sinteti multe dintre voi care aveti tensiunea mica? Luati ceva?
Fetelor ,va urez o seara buna in continuare.

dea0277 spune:
Ile77 La Multi Ani ...
si eu am tensiunea mica 90/60 si nu mi-au dat nimic de luat ... mi s-a spus ca la femeile insarcinate e normal ... ca se dilata vasele de sange si circula sangele mai incet prin organism ... asa mi s-a spus ... e mai periculos sa ai tensiunea mare, daca e mica, esti mai ametita :)). Ametesti mai repede
Andreea
18 sapt. +
ile77 spune:
Multumesc Dea0277 pt urare.
Asa e ,ma simt de multe ori ametita si vlaguita.
Singurele mele probleme acum sint tensiunea mica si durere in spate.
Daca merg mult sau ma aplec de prea multe ori, ma vaiet apoi ca o baba.
Dar trece si asta,nu-i asa?![]()

Tina_Welsh spune:
Fetelor astazi am lipsit deoarece am fost si eu in vizita la o romanca de aici.Tipa e din Alba Iulia si e super de treaba!Enfin..imi cer scuze Ile si Titinutza ca am uitat ca nesimtita sa va urez un sincer LA MULTI ANI!SA VI SE IMPLINEASCA TOATE DORINTELE! SA AVETI NOROC SI PUTERE DE A MERGE MAI DEPARTE INDIFERENT CE VIATA VA VA REZERVA.SARCINA USOARA, BEBEL FRUMOS SI SANATOS.

Pentru toate celelalte fete..v-am adaugat noile date..si m-am gandit(mai bine zis am copiat ideea de la alta grupa) Sa scriu lungimea si greutatea bebeului de la 20 de saptamani in sus.ASa ca cele care ati facut testul de 20 de saptamani si stiti lungimea si greutatea bebelului spuneti-mi,cele care urmeaza sa faceti, si daca vreti sa imi dati datele sa le adaug.Pana acum avem 3 bebelusi.Cel al Ceelei, al lui Cat si Mamariadna..desi la Cat am o mare nelamurire la lungime.
Cat ce lungime are Anna? Fetele care inca nu aveti datele date despre spital,doctor si nume, va rog sa mi le dati.Asta bineinteles daca vreti sa avem ceva frumos.
SI acestea fiind zise...va urez noapte buna si buna dimineata pentru cele care va citi mesajul dimineata..
SI bineinteles S-A DESCHIS UN NOU CAPITOL.
Si fiind 21 pentru ROmania urez LA MULTI ANI SI lu' LILIPREJBEANU!!

TOT CE ITI DORESTI, SANATATE, SARCINA USOARA, BEBEL MUMOS SI SANATOS.NOROC SI SUCCES IN TOT!
Tina
and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!
danielaneda spune:
Buna burtici!
Fetele ILE77, TITINUTA, cu intarziere si cu scuzele de rigoare va doresc 

, sa aveti o sarcina si o nastere usoara si un bebe sanatos si frumos!!
LILIPREJBEANU iti doresc 

, sa fii sanatoasa, si tu si bebe, sa nasti usor si sa ai o sarcina usoara!
LA MULTI ANI SA FITI PUTERNICE SI TOT CEEA CE VA DORITI SA SE IMPLINEASCA!
Pupici pentru mamici si pitici!
Daniela
16+