Oligospermie (13)- putini, da' (ne)buni!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

nounou eu va doresc atunci succes!...pe cand ISCI?

anda

DICIU&LICIU

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

Sa fie!
Cand vom gasi o sursa de finantare .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Dragii mei,
Eu chiar v-am asteptat la cununie!!!
Si parca am si vazut pe acolo niste umbrelute...
Sa fi fost de-ala virtuale? Ca de plouat n-a plouat decat cand ii lansam eu pe invitatii obositi spre case, dupa miezuri de noapte...
Insurateii fac la Paris iar eu incerc sa-mi revin din soc... A fost FFFFFFFFAIN. Chiar daca mi s-au umplut de noroi si fire de iarba condurii prin parc la ... poznat...
Va acum ca-mi plange sotiorul de foame ca s-a invatat ca la nunta cu cate un fel de mancare la fiecare ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Marrinuche, n-am stiut ca a fost asa fain tortul, ca pana la urma tot veneam! ...si chiar n-a mai ramas nici o bucatica, acolo?

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

marrina...CASA DE PIATRA pentru fratiorul tau...
nounou...noi cred ca vom face un imprumut la banca...

anda

DICIU&LICIU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Eu stiam ca ICSI se face cand ii pune unii langa altii si gigeii nu reusesc sa penetreze ovulul.Chiar daca sunt putini daca sunt ageri s-ar putea sa scapati doar cu FIV.Oricum diferenta de pret e considerabila.Si eu cred ca diferenta e din numaratoare dar as vrea sa-l stiu pe cel de-a numarat sa ma feresc de el.
Hopa a aparut Marrina.Ai vazut ca te speriasi degeaba si-ti faceai tot felul de ganduri de pomana si pana la urma totul a fost bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

dariana, pai voi nu stati chiar asa de rau!
cum zice si nounou, cu ceva probe prelucrate cred ca ati putea incerca niste inseminari inainte de fiv!
noi avem 3ml, 4 mil/ml, mobilitate nu-mai mai amintesc (aici nu se dau anaizele acasa) si doar 5% forme normale! din acest motiv mergem la fiv+icsi! speram ca dupa prelucare sa ramana cativa buni sa aiba de unde alege!
luna viitoare mergem sa facem iar spermatograma si speram sa fie ceva imbunatatiri!
pt voi,
Beatrice

Perseverenta genereaza succesul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Salutari, salutari! Bate un vant de toamna pe aici? Sau ce vad?
Greule stiu cat de greu iti poate fi cateodata dar pentru ca esti un fat-frumos o sa depasesti tu si momentele alea si o sa iasa si pe strada ta soarele!
Aysha in trat. vostru o recunosteam aproape, pe dr. Moisa, mai putin vit. E. Sunt mari sansele ca spermograma sa se imbunatateasca dupa el!
Dariana chiar nu-i de speriat spermograma! Sotul a plecat de la 18 mil/ml, 12% f.mobili, 18% mobili, restul imobili si doar 10% forme tipice si la ultima inseminare avea 62 mil. buni de inseminare ( asta dupa ce i-a ales, dusat, periat si alte alea). Asta dupa un tratament cu Zanocin ( la spermocultura s-a gasit infectie), Livercyn, Zn, acid folic). Si noua ne-au spus majoritatea dr. la care am fost ca n-avem sanse decat cu FIV ( mai ales cand le-am spus si problemele mele), dar intre timp a fost si o sarcina pierduta din pacate) si spermograma s-a imbunatatit asa ca mai mergem cu inseminari inca.
Nounou, Diciu tin pumnii sa gasiti bani de FIV, dar poate nu o sa mai fie nevoie de ei, nu se stie niciodata!
marrina casa de piatra fratelui tau!
Si ganduri bune pentru voi, pentru toti!

Teodora

Poze

Mergi la inceput

thea_m..merci scumpa...gasim noi cumva...numa sa iasa si bebe din asta..
ma uitam azi prin metrou...cati copii de 2-3 ani facuti din cersetori...va dati seama in ce conditii..fara analize si sute de investigatii...si altii trebuie sa dea bani grei pentru o mica sansa de a avea copii...

anda

DICIU&LICIU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Pai problema principala la noi e motilitatea pt ca cea rapida si progresiva e 0.Si din cauza asta mi-a zis dr ca la inseminare ii baga el in uter dar au puterea aia lenti sa treaca pana in trompa? sau la fiv simplu tot asa, au puterea sa fecundeze? Mi-a spus ca la icsi ii baga direct in nucleul ovulului.
Si noi am avut o sarcina oprita in evolutie dar acum 3-4 ani si ma gandesc ca poate a fost den cauza teratospermiei.

Mergi la inceput