Nu eram pregatita ...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

As vrea sa fac o paranteza (sa nu ma de-a afar`moderatorii) pentru mamicile care au copii adoptati: sa siti ca eu nu am simtit, nu simt nevoia si nici macar curioasa nu sunt sa aflu "de ce"-ul sau sa vad persoana care m-a abandonat. Nu simt fata de ea nimic si ar fi aiurea sa-i multumesc, mi-a facut o deosebita favoare si mi-a permis sa am o viata adevarata.
Eu zic sa nu va temeti de reactia copiilor vostri, nu-i veti pierde niciodata !

Sper ca pana vor creste ei mari sa nu mai fie atatia ignoranti in jurul nostru !

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Puiule... trebuia sa spui" Da eu sunt acea norocoasa" Ce sfat aiurea de unde sa fi fost raspuns tu? Mie imi vine sa rad. Chestia cu bancul cu Dabija e super...

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Daria, draga mea, acusi citii si eu mesajul tau si am sa iti spun ca pe mine una nu m-ar fi atins cu nimik intrebarea respectivei, ca alt apelativ nu ii gasesc acu ! - si raspunsul la eventualul "de ce ?' sta chiar in cuvintele tale ; "pentru ca eu am avut parinti !"... Asa ca lasa lumea rea in plata domnului si nu te mai chinui degeaba ! Mereu vor fi persoane de genul celei care te-a interpelat, ca daca toti am fi buni, respectuosi, afectuosi, fara sa mintim si fara sa facem rau, ne-am afla in paradis probabil !

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noltic spune:

Draga Daria! Cred ca esti o persoana norocoasa si o femeie implinita; si asta ar trebui sa fie suficient pentru a nu raspunde provocarilor fara sens din partea unor ignorantzi. Afirmatia din prima parte(daca o simti, si inclin sa cred ca da) atrage invidie, iar remarca din a doua parte ar fi bine sa iti fie crez in viatza!!!! Stii ce se intampla cu maoritatea dintre noi cand vad fericire si in alte medii decat cel familial???? Intai analizeaza(cat le permite propria cultura) si apoi se manifesta in concordanta cu puterea lor de intelegere: cum, tu o adoptata, ai reusit sa ajungi pana aici? sa fii parintele spiritual unei familii cand eu nu am reusit asta cu proprii mei copii? Intelegi diferenta intre oamenii deschisi catre libertatea spirituala, comparativ cu cei inrobitzi traditiei materiale????? Eu sunt convins ca acesti oameni sunt demni de mila si nu merita sa le acordam mai multa atentie decat unui ignorant. In fond asta este lumea: si buni si rai, toti avem un loc pe acest pamant; fiecare pasare pe limba ei piere. Fii mandra si ingaduitoare cu cei care nu au reusit sa isi gaseasca drumul in viatza; stii ce mult doare neputinta? Si cat de greu este sa o recunoastem??? Teribil de greu. Mama ta a fost o leoaica; poti fi si tu la fel de dura sau mai concilianta cu cei care nu au inteles inca ce inseamna sa ai o familie adevarata, sa iubesti si sa fii iubit, sa daruiesti cu toata dragostea fara a astepta nimic in schimb: sa fii om.
Cu respect,
Nick!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rosey spune:

quote:
Originally posted by bruxinha

quote:

Voi cum ati proceda cu acesti oameni , cu asemenea intrebari ??? ...

I-as intreba, cu cea mai inocenta privire si cea mai suava voce, daca stiu cumva bancul cu Dabija..
...geez, ce oameni. Nu te mai pune, mami, la mintea lor, atata stiu atata fac/spun.

hmmm...sorry....dar care era bancul cu dabija? ca mor de curiozitate:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

eu i-as fi raspuns: da sunt aia adoptata, dar dumneata? Esti aia neadoptata, nu?

Este clar vorba de o persoana plina de invidie si rautate, nu merita sa te mai gindesti la ea, pune la spate replica ei; presupunind ca n-ai fi fost un copil adoptat tot ar fi gasit o rautate sa-ti spuna la momentul respectiv.

Cit despre Dabija, era o zicala cu "te 'freaca' (piiii) grija de Dabija" care exprima grija de o problema care nu te priveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

imi place replica cu Dabija

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditzadennis spune:

Se poate si mai rau...si eu sunt adoptata si am avut parte de o replica asemanatoare atunci cand aveam 13 ani (veneam de la scoala intr-o zi ca oricare alta cand m-a abordat o "binevoitoare" si m-a intrebat: tu esti fata aia adoptata? ), de-am trait dup-aia o depresie de toata frumusetea si mi-a fost foarte greu sa inteleg multe lucruri. Mi-au trebuit vreo 10 ani si a trebuit sa fiu la randul meu mama pentru a reusi sa-i inteleg si sa-i pretuiesc la adevarata lor valoare pe parintii mei! Acum cred ca as fi in stare sa-i dau o replica pe masura unei tzatze care ar putea scoate asemenea perla pe gura...stai linistita, d-astia de-ai lui Dabija sunt peste tot, da-le ignore, cum zicea cineva mai sus! Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Draga Daria,

din seria cu Dabija, sa-ti spun si bancul cu raspunsul evaziv, pe care sa-l ai la indemina pe viitor (desi iti doresc sa nu mai fie cazul niciodata) in caz de curiozitati de mahala prin preajma:
erau pe-acolo pe linga Oradea, sa zicem ca la Sighet, 2 venici. Unul din ei se apuca sa coseasca si cind mai avea putin, i se rupe coasa.
Ce sa faca, ce sa faca?!? Isi zice "ia sa ma duc eu la Ianos sa-i cer coasa imprumut ca el nici nu s-a apucat de coasa, ca eu termin in seara asta si se poate apuca si el miine linistit". Zis si facut, se duce la Ianos si-i explica cum sta treaba.
Ianos se gindeste si se gindeste: "daca-i dau astuia coasa, zic ungurii ca m-am dat cu romanii, daca nu i-o dau, zic romanii ca sint xenofob, ia mai bine sa-i dau un raspuns evaziv: ia mai du-te-n .... mea!"

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Daria,draga de tine...ignora-i si cand se mai intampla zi le-o peaia cu Dabija...tu esti cea norocoasa si mai presus de toate fericita,ai un sot care te iubeste, o splendoare de copil si o familie minunata...ignora-i draga mea,

Sabina vine acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput