Cum v-ati cunoscut sotul(sotia)?

Cum v-ati cunoscut sotul(sotia)? | Autor: lucia1

Link direct la acest mesaj

Buna!ma numesc Lucia,am 27 de ani,sunt cu sotul meu de 3 ani si jumatate si casatoriti de 3 ani.Noi ne-am cunoscut f frumos.eu eram iesita dint-o relatie de 4 ani,sufeream f mult.aveam un cumnat aici in germania care era prieten cu mario(sotul meu).cumnatul meu a vazut ca mario este singu si eu la fel,s-a gandit sa ne faca cunostinta.mario mi-a trimis mie o poza,eu lui o poza si asa ne-am vazut pt prima oara.eu nu credeam ca o sa fie ceva,asa ca am lasat-o balta.au trecut doi ani iar cumnatul meu mi-a zis:lucia ce zici daca facem o plimbare pana in germania.eu am acceptat,asa mi-am luat concediu de la munca si am plecat.la gara ma astepta mario(sotul meu).cand l-am vazut am zis ca lesin.tot corpul meu a inceput sa tremure(a fost dragoste la prima vedere).el seara mi-a marturisit ca si pt el e dragoste la prima vedere iar a doua zi m-a cerut de nevasta.da!chiar a doua zi m-a intrebat:vrei sa devii doamna LETTIERI?am acceptat pe loc,iar dupa 6 luni ne-am casatorit.suntem inca indragostiti ca in prima zi si speram sa fim asa pana la adanci batranete.Voi cum v-ati cunoscut?astept raspunsurile voastre cu mare nerabdare.Pupici!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Eu si sotul meu suntem impreuna de 7 ani si casatoriti de 4 si avem un bebe de un anishor!
Ne-am cunoscut pe cand imparteam aceeasi banca la Scoala Postliceala Sanitara....eu aveam un prieten de vreo 2 ani, insa relatia cam "scartaia", asa ca am inceput sa ma apropii de Ovi(sotul meu) si el de mine, la inceput corespondand prin biletele in timpul orelor, apoi discutand fata in fata.....in cele din urma am rupt relatia cu celalalt si am ramas pentru totdeauna cu Ovi! Suntem pe zi ce trece mai indragostiti unul de altul si de bebeloiul nostru!
Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un bazuc la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

Eu l-am cunoscut pe sotul meu acum cinci ani cand eram amandoi angajati la singurul KFC de pe atunci din Romania, la Romana in Bucuresti. Mi s-a parut simpatic dar cand am aflat ca e cu 4 ani mai mic decat mine am dat inapoi si am fost doar buni prieteni 6 luni.
Dar cand am descoperit ca facea tot posibilul sa ma ajute neconditionat si ca era singurul baiat in care am putut sa am incredere i-am acordat o sansa.
In iunie am facut doi ani de casnicie si avem un baietel minunat de un an si trei luni.

Cristina, mamica lui Andrei

Andrei<1an ,>1an
poze noi
motz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Eram colegi de clasa, in liceu, (pe atunci nici nu ne gandeam ca vom fi vreodata impreuna, desi exista un "feeling") am terminat liceul, facultatea, timp in care nu mai stiam nimic unul de celalalt, si...ne-am revazut datorita unor fosti colegi de liceu care au pus la cale o intalnire, iar ei nu au mai putut veni si...ne-am trezit doar noi doi (la intalnire!). Asa a inceput o mare iubire, care continua si acum.... Soarta...

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Lucia da ' ce rapizi ati fost !

Eu nu sunt casatorita inca dar l-am cunoscut pe prietenul meu la o sala de fittnes. eu eram clienta iar el instructor

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Noi suntem impreuna de 3 ani( virtual si mai apoi personal) ..de un an casatoriti si de 7luni fericitii parinti ai unui copilas minunat...

Noi ne-am cunoscut pe internet..dupa 1 saptamana a inceput sa vina in Ro (aproape saptamanal)..si eu pot sa spun ca a fost dragoste la prima vedere fizica ..apoi dupa 6 luni am inceput eu sa vin aici si de 1 an jumatate nu ne-am mai despartit

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si Sebi (16.01.98)

Poze de pitici voinici

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babisa spune:

M-am indragostit de el,cand aveam 15 ani...mergeam pe patinuarul Floreasca,el era unul dintre masculii feroce vanati de fete (foarte bun patinator pe vremea aia),el avea 20 ani...nici gand sa se uite dupa pustoaice ca mine,inaca necoapte,avea prietena de varsta lui si mai umbla cu multe altele chiar cu ceva ani buni mai batranele decat el.Scriam despre el in jurnalul meu de copil atomic,pe care il recitesc cu hohote de ras ,il numeam "tipul" (ex:-l-am vazut azi pe tip,era imbracat cu...,a venit la ora...).A trecut sezonul de patinaj,iar urmatorii ani nu am mai mers(din cate am aflat in final...nici el nu se mai dusese)...bine intele ca in acel an nu ma remarcase(nici nu incercasem sa ma fac remarcata,timida fiind din fire)...hum ,doara erau atatea tipe,ce sa se uite el la o mucoasa ca mine.La 20 ani ,aveam un prieten, cu care eram de 6 luni,intr-o zi am mers cu el sa vanda cuiva o agenda electronica,cand ,surpriza...cumparatorul era "tipul" de pe patinuar ,bine inteles ca m-au luat toti gadilicii la stomac (dar nu s-a vazut nimic ,va dati seama),am plecat,nu i-am spus nimic prietenului meu (nu avea nici un rost),peste 1 luna ma trezesc cu el la usa,il cauta pe prietenul meu,a intrat in casa ,au vorbit,a plcat si nu l-am mai vazut cateva luni ...timp in care m-am certat cu prietenul (fostul) si eram intr-o perioada in care incercam sa reluam ,dar fara obligatii.Intr-o zi asunat pe tel meu mobil "tipul"...il cauta pe prietenul meu,i-am spus ca nu il mai pote gasi la nr. ala, dar ca o sa ii transmit (i-am spus in ce relatii sunt cu ex-ul)...peste cateva zile ma suna seara sa ma intrebe ce fac si m-a luat la tot felul de abureli (credeam ca este cu ex-ul si ca vor sa imi intinda o capcana)...cand colo el defapt vroia sa il parasca pe ex-ul ca mrge cu el la distractie in Club A la (eu credeam ca ex-ul e acasa cumintel)...nu a fost nci capcana si era adevarata intalnirea lor,ceea ce m-a facut sa inchei definitiv socotelile cu ex-ul.A doua zi m-a sunat (tipul) si m-a inviatat la un suc,nu am vrut sa ies si m-a tinut 6 ore la telefon (15:00-91:00).La ora 00:00m-a sunat iar si m-a rugat sa cobor macar jos in fata blocului sa ma vada 5 minute...si de atunci suntem si in ziua de azi impreuna,au trecut 6 ani 1 luna 6 zile si 4 ore .Ne-am casatorit anul trecut si avem o bebelina de 11 luni.Il iubesc si ma iubeste enorm de mult...sper ca nimeni si nimic sa nu ne desparta...cu toate ca acum imi vine sa ii dao o tigaie in cap,ca s-a apucat sa repare canapeaua l ora asta si bb doarme....dar asa e dragostea.
Bafta si scuze daca m-am aberat cam mult,dar chiar mi-a facut placere sa retraiesc putin aceste amintiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Frumoase povesti!
Acum aproape 3 ani aveam o relatie serioasa la distanta (el roman, statea in Italia de 6 ani si eu asteptam sa termin facultatea sa pot pleca la el). Aveam 21 de ani, eram impreuna de 2 ani si il iubeam enorm, la fel si el pe mine dar nu prea stia s-o arate, ceea ce ma scotea din minti. Coincidenta face sa dau o petrecere si sa-mi invit prietenii, asta dupa ce am avut o discutie cu prietenul meu si m-am suparat rau pe el.In aceeasi zi, m-am intalnit cu o vecina ca mi-a zis ca e un baiat care ma place si vrea sa ma cunoasca. Cica sa ne faca lipeala. Ii povestesc eu ca sunt cuplata deja, dar ca poate sa vina la petrecere, ca am fete destule. Bineinteles ca a venit, cand l-am vazut prima data mi-am zis: "Cine-o mai fi si tiganul asta?". Era foarte bronzat, dar de prima data m-a atras ceva la el. Era un tip misterios...Asa e si acum, dar nu cu mine.
In fine...atunci am stat pana la ora 8 dimineata la discutii cu inca niste prieteni si mi-a propus sa ne mai vedem. I-am spus ca sunt luata si ca nu stiu...desi simteam ceva deosebit cand eram cu el. Prietenul meu nu dadea nici un semn de viata asa ca m-am suparat si am iesit cu el, o data, de doua ori, pana m-am indragostit nebuneste! Asta dupa ce i-am zis prietenei mele ca " nu vreau sa dau pasarea din mana pe cioara de pe gard!"

Ha ha ha! Ne-am casatorit asta vara si ca fapt divers si acum rade de cat de timida eram in seara in care ne-am cunoscut. N-as fi crezut niciodata ca pot renunta la o dragoste pentru alta. Dorinta mea cea mai arzatoare e sa nu imi para rau niciodata de alegerea facuta!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

noi am fost colegi de facultate, de an, si mai apoi de grupa.
dragostea a venit in timp, nu a fost ceva fulgerator sau la prima vedere.Dupa aprape 4 ani ne-am casatorit, iar anul acesta am avut 10 ani de casnicie.

dada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianai spune:

Eu l-am cunoscut pe sotul meu acum 7 ani, pe treptele unei discoteci. Dar adevarata dragoste a venit anul trecut in martie cand din intamplare mi-a dat un telefon, cauta atunci in agenda un alt nr.de tel., ne-am intalnit si am ramas impreuna. In februarie ne-am mutat impreuna si pe 24 septembrie am avut nunta. O nunta ca in povesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Eu am fost profesoara sotului meu . Eu 21 atunci, el 30 de ani.

In tineretzile mele , adica acum 5 ani, studenta fiind, am lucrat cu conventie la o societate care organiza cursuri de utilizare a computerului. Cursurile durau 6 saptamani, cate 2 ore zilnic, dupamasa. A facut parte din ultima serie de "elevi", deoarece firma si-a inchis dupa aceea filiala din Arad. Pe vremea aceea era director comercial la o firma si nu pot sa spun ca a fost dragoste la prima vedere, tin minte ca venea la cursuri, dar mai mult statea pe hol deoarece ii suna telefonul intr-una si il rugasem sa iasa afara daca are de vorbit, ca sa nu ii deranjeze pe ceilalti. El a fost inscris de catre o fosta eleva de-a mea, care a stiut din prima ca lui o sa-i placa de viitoarea "profesoara", asa ca a venit doar de gura ei si a inca doi prieteni cu care s-a inscris. A absolvit cursul cu nota 10 (NORMAL ) si la scurt timp dupa aceea am inceput sa ne intalnim.

pozici

Mergi la inceput