Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari-67

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Buna dimineata fetelor!
eu sunt o aspiranta "inca" optimista si am indraznit sa intru si sa va salut..
va urmaresc din 'umbra" de multa vreme..sper sa ma primiti si pe mine printre voi..
pup toate fetele
Amely si eu sunt curioasa ce-ai facut..
te astept cu vesti si te pupacesc

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Nu am mult timp la dispozitie, dar un bun venit pentru Dyuta, Adelamaria si Liana tot imi fac timp sa transmit. Indiferent cat aveti de stat in carantina, pana la stadiul , eu va doresc sedere placuta!
Danangie, Madana, Marrinel, Cristinnica
multumesc pentru urari! Azi sunt ziua 12, iar maine, ziua 13 merg la a doua monitorizare. Ovulatia luna aceasta se preconizeaza prin ziua 14 (vineri). Ne-am facut datoria in ziua 9 si ziua 11 si ii lasam sa creasca mari si frumosi la purtator pana in ziua 14. Asta e planul, acum sa vedem cum va fi pe campul de lupta, la proces!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Mishu, Barbye, Oana, Marrina, Madana, Liana, va multumesc ca mi-ati tinut pumnii... fetele sufletiste!
Din pacate s-a intamplat ce ma temeam: am ovulat luni seara (ziua 13). Moisa a zis ca in momentul in care s-a spart, foliculul meu nu putea atinge mai mult de 19 mm (de la 14 mm, in 3 zile), dar sa nu disper... asta e, a fost o luna mai slabuta, dar in rest e "ca la carte", ca s-o citez...

Oana, eu am ajuns la Moisa pe la 18.45, din pacate nu cred ca mai erai acolo, de altfel era gol cabinetul dansei(ca niciodata!)... Deci inteleg, acum ca ai descoperit valoarea aia din spermograma, ca e inca un motiv in plus sa faci inseminarea? Sau mai are Moisica vreun back-up plan? Bafta maxima maine la eco!

Cristinna, si eu zic la fel ca Marrina, ia-te mai bine dupa eco, cu Fertility te poti pacali...Tin pumnii sa nu vina rusii si sa ne anunti ca esti cu bebe la bord

Barbye, am schimbat si n-am schimbat dr-ii, nici eu nu mai stiu... cat despre sot, el sta beton la capitolul spermograma, se pare ca problema e la mine, nicidecum la el... Imi pare rau ca esti bolnavioara, fa-te bine si vino cu vesti bune!

Va pup cu drag pe TOATE!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Amely, de ce nu incerci un tratament naturist? Pentru ovulatie de calitate poti sa iei in prima faza a Cm branca ursului si/sau tinctura de marar + telina si pe toata durata CM ceai de napraznic care are efect de progesteron. Nici eu nu stau stralucit cu ovulatia dar de luna asta m-am apucat serios de treaba, am de gand sa tin tratamentul cel putin 3 luni. Am vrut sa ma duc la eco luna asta, dar am zis sa mai astept cel putin o luna ca sa aibe efect plantutele mele .
Pe de alta parte, din ce am citit pe forum, exista posibilitatea unei ovulatii si cu folicul de 19, acum depinde si de endometru.

"Speranta moare ultima"

Mergi la inceput

Fetelor, am uitat sa va mai zic ceva, care ma tot framanta... se mai confrunta vreuna din voi cu uter laterodeviat? Tutunaru la fiecare control imi atrage atentia, si cand l-am intrebat ce presupune, daca e grav, daca raman mai greu etc, el a zis ca mai degraba il intereseaza cauza care il "trage" intr-o parte, cea mai rea posibila fiind endometrioza...care numai prin laparo poate fi depistata.

Moisa, cand i-am zis de endometrioza, mi-a intrebat daca am dureri mari de tot la ciclu sau la CS, iar daca nu, sa nu ma mai gandesc la prostii... Parerea ei este ca asa m-am nascut, cu uter laterodeviat, ceea ce este altceva decat retrovers (nici asta nu stiam!)...

Tot Moisa a spus clar si raspicat: NU stimularii ovariene in cazul meu, NU laparoscopiei (i-am cerut parerea)...s-a uitat in ochii mei si stiti ce mi-a mai zis fetelor? Doamne, parca stia ce e in mintea mea... zice: "sigur, se va gasi intotdeauna vreun nebun sau vreun shpagar sa v-o faca, dar nu aveti nevoie, credeti-ma..."

V-am plictisit cu povestea asta pt. ca nu stiam cui sa spun, eu am mare incredere in T., dar parca nici n-as face abstractie de ce zice ea, e a doua parere pe care o aud, si anume ca nu tb. sa ma grabesc cu laparo, prima a fost dr. Matei de la CFR II.

Va pup, si scuze ca v-am innebunit pe toate cu problemele mele!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Asta si intentionez, Bubulina scumpa... cum scap de luna asta si de dozarile hormonale, ma reapuc de plantutzele mele, poate imi pun iar "pe picioare" ovulatia...La urma urmei, asa am reusit sa raman prima oara, si chiar daca am pierdut sarcina, nu ma las! Moisa e o sustinatoare a tratamentelor naturiste, mai ales ca si ea bea o gramada ceaiuri pentru diverse afectiuni... deci e "pro natura"!

Va pup si va iubesc pe toate!

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Amely....capul sus...mergem INAINTE..
nu te grabi cu laparo...eu una trebuia sa o fac la Timisoara dar am racit si nu am mai facut-o..Moisica mi-a zis sa vada Histero si dupa aceea vedem daca e nevoie de laparo...asa ca eu ma bucur ca nu am mai facut-o la Timisoara..
multa bafta si tin pumnii pt luna viitoare..
va pupacesc pe toate

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Amely, eu pot sa-ti spun din experienta ca endometrioza e o boala tare parsiva si ca numai pe baza unor simptome nu o poti diagnostica. La mine cel putin, a fost total asimptomatica, adica ovulatie in fiecare luna, ciclu regulat, fara dureri la contact sau la ciclu (adica dureri suportabile si fara calmant si doar in prima zi), endometru beton, chiar o doctorita mi-a zis ca nu crede sa am endometrioza cu endometrul meu si...surpriza! Ghici ce a gasit la laparo? Eu nu vreau sa fac propaganda laparoscopiei sau sa te conving sa o faci, poate uterul tau chiar e asa din nastere, dar poate nu. Tot ce spun e ca boala asta e foarte inselatoare si ca SINGURUL mod sa fi sigura ca nu o ai e laparo.
Bafta sa alegi ce-i mai bine pentru tine, eu am invatat in ultimele doua luni sa-mi folosesc intuitia si nu m-a inselat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Pai si eu la mestra am dureri mari de burta.......oare am si eu endometriaza? Prin eco vaginala nu se depisteaza?

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Stiu, Alexia scumpa, de asta ma si framant... si singura e clar ca nu pot gasi un raspuns... cred ca nici macar intuitia mea nu mai functioneaza in prezent. Asa ca...bajbai...

Nu Danangie, din pacate nu se depisteaza ecografic... eheei, ce bine ar fi fost!

Pozici cu noi

Mergi la inceput