Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari-67

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Andicu, ce sa mai spun: atunci, in acele momente, mi-a fost groaza de interventia in sine. Regretele propriu-zise au aparut mai tarziu, cand am constientizat ca burtica mea nu va mai creste(termenul de comparatie au fost cele 3 colege ale mele ce au ramas gravidute in aceeasi perioada cu mine) si ca sunt in postura sa o iau de la capat.

Barza
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dyuta spune:

Buna seara!sunt noua pe forum si imi pare rau sa aud ca si alte femei au probleme in avea copii. Eu imi doresc de mult vreme si nu am avut noroc. Bafta pentru cele care reusesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Oana, ce frumos... mi-e dor de munte... Cu echilibrul mental ai dreptate (ca de obicei), dar ce te faci cand bajbai prin ceata unor diagnostice contradictorii, care in plus, nu sunt sustinute de argumente intemeiate? ca esti de meserie...

Megbeng, stiu prin ce incercare grea ai trecut astazi... sper sa ai totusi puterea de a ne scrie cat de curand, ca sa stim ca esti bine... Ma rog pentru tine si te implor sa fii tare!

Medeea, nu cred sa fie de la branca, mie din contra, chiar mi-a facut bine pe partea asta... ma gandesc sa nu fi fost eroare de eco... mai ales ca dupa ovulatie endometrul de obicei creste! poate oscila, intr-adevar, dar nu chiar asa de mult... Eu in locul tau as mai face o monitorizare, eventual la alt ecograf!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Dyuta, bine ai venit! stii cum e, norocul poate veni cand nu te astepti...spune-ne mai multe despre tine, noi aici incercam sa ne sustinem cat putem una pe alta cu pareri, sfaturi, raspunsuri, sau chiar si cu o vorba buna! conteaza enorm...
Bafta, si sa treci cat mai curand la mamicute!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

fetelor...pupici dulci pentru fiecare ....de azi am inceput iara serviciul...sper sa pot intra mai des...cat am stat acasa....am avut mai multa treaba decat am crezut....
mi-e dor de toate...sper ca sunteti bine...
megbeng...nu mi-a venit sa cred ce-am auzit.....viata merge inainte...trebuie sa ai putere sa treci peste...ca sa poti ajunge la visul tau...
in rest alti pupici fetelor...

anda

DICIU&LICIU

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara fetelor.

Ce mai faceti? Eu din pacate .....daca aceasta luna nu raman, de luna viitoare trebuie sa ma opresc din . Din "n" motive nu pot sa raman in aceasta perioada. Si sunt cam morcovita. Pana la anul in ianuarie va trebui sa ma abtin. Asta e. Sper sa ma ajute d-zeu sa raman aceasta luna. Azi sunt in ziua a 16-a. Dimineata aveam TB 36,7. Incet, incet creste. Sunt sigura ca am ovulat in ziua a 12-a spre a 13-a. Normal ar fi a 13-a zi. Daca fac progesteronul in ziua a 20, e bine? Stiam ca trebuie sa socotesc 7 zile de la asa presupusa zi a ovulatiei. Ce spuneti? Azi am fost la doctorita si mi-a spus ca nu m-a mai vazut niciodata asa palida. Trebuie sa fac ceva analize la sange si mi-a dat sa iau vitamine.

Va pup

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Danangie, stiam ca progesteronul se face in ziua 21, dar daca ai ovulat mai devreme de ziua 14, merge si in ziua 20. De ce spui tu ca nu trebuie sa ramai pana in ianuarie? Eu iti tin pumnii stransi sa se intample luna asta minunea mult asteptata si sa vii cu vestea buna!

Fetelor, azi am facut dozarile pt. ziua 14, dar nu mai stiam exact ce tb sa fac, ca am uitat hartiuta, am bifat din ce tineam minte FSH, LH si Estradiol, e suficient?

Va pup pe toate

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

buna dimineata dragele mele prietene.

Sper sa aveti o zi cat mai buna.

Dyuta bine ai venit. Sper totusi sa treci repede la . Spune-ne cateva despre tine sa te cunoastem mai bine.

Va pup pe toate si va anunt cu bucurie ca sunt pe receptie.

:Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Amely, exact aceleasi analize le-am facut si eu in ziua 14 la recomandarea lui Ancar. Poti sa le faci in orice moment al zilei, chiar daca ai mancat. Bafta multa!

"Speranta moare ultima"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna frumoasele mele,
Ufff..ce greu imi este cand trebuie sa spun cuiva " imi pare rau pt ce ti s-a intamplat"...mi se rupe sufletul, dar Megbeng sunt alaturi de tine si ai sa vezi ca D-zeu iti va darui cat de repede un bebic mic si sanatos.
Urez bun venit tuturor fetelor noi si traditionala urare " sa stati cat mai putin la noi"!
Danangie nu stiu care este cauza pt care trebuie sa iei o pauza pana in ianuarie, dar daca asta e hotararea ta, atunci eu sunt alaturi de tine si poate chiar in ianuarie ne faci o surpiza placuta si ne anunti ca esti burticoasa.
Mi-e dor de toate ,dar dupa cum stiti nu am noutati si nici starea mea de spirit nu e foarte buna ...se pare ca BB-ul meu se lasa tare mult de asteptat. Imi astept ciclul max pe vineri (credeam ca scap si luna asta imi face o surpiza ciclul si nu vine...dar nici un simptom de gravidoasa nu am asa ca...) si apoi saptamana viitoare voi fi posesoarea a catorva gaurele dupa laparoscopie.Hotararea e luata...si merg inainte...macar sa stiu ca am facut tot posibilul din partea mea.
Va imbratisez si vape toate.
Cristinna

Mergi la inceput