Bebelusi de martie-aprilie 2005 (37)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

Multumesc andira.Oricum Mircea imi aduce testul abia pe la 6-7.
Da,cum nu?!Am 26 ani.De ce?

Daria si Brien

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dariaevelin/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Mamacita incerc eu sa-i explic, dar...fara rezultate vizibile, uneori...Si multumim frumos pentru urare!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

poze Alexandra si noi

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Multi inainte, Daria!
Te-am intrebat pt ca imi pareai tanara - adica mai tanara ca mine (apropo de sarbatorirea primului an de casnicie), si vad ca asa e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

LA MULTI ANI MIhai Alexandru, Emma si David, si cu intarziere Darian si Rares! Sa cresteti mari si frumosi si sa va bucurati parintii cu minunatiile voastre!

Eu nu ma simt prea bine fetelor...Nu stiu ce am in ultimul timp de as dormi toata ziua si mi-e cam greata...(sarcina n-are cum sa fie...)!! Sa fie astenie de toamna....nu stiu...cert e ca si cu rabdarea stau cam prost, sunt abatuta (ca sa nu spun prost dispusa...), nimic nu-mi mai convine Realizez ca sunt imposibila...vreau sa remediez situatia dar nu stiu cum...Cateodata cred ca e depresie post natala, dar ideea de a apela la medicamente nu-mi surade...

O sa fiu scurta si o sa va rog sa ma iertati ca nu raspund nimanui in mod special...dar credeti-ma ca sunt intr-o asa stare de-mi vine sa ma bag pe sub o piatra ceva sa ma ascund...

Oricum...sa aveti o zi buna si pupici!

Madalina si bebe Sonia
www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59" target="_blank">Aici poti schimba viata cuiva!

www.babiesonline.com/babies/s/sonia/" target="_blank">Sonia
Sonia 7 luni!
Sonia in vacanta - 6 luni!
Sonia la 5 luni Sonia la 4 luni Botez Sonia pana la 4 luni

www.snugglepie.com/ezb/214953.png" target="_blank">Varsta Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Ariadnabr imi pare rau sa aud ca nu te simti bine:(.Ai grija de tine!Poate e doar oboseala acumulata, poate din cauza problemelor cu mancatul ale Soniei, poate dorul de casa...cine stie?Oricum ai grija de tine, pentru ca Sonia are nevoie de mama!Multi pupici!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

poze Alexandra si noi

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaveres spune:

Multumim frumos tuturor fetelor care ne-au felicitat pt dintisori,suntem foarte mandri si fericiti ca au iesit.(Chiar dc a fost destul de dificil).Nu stiu ce s-a intamplat azi cu Thomi ca e tare marait,vrea tot timpul sa stau cu el si sa ma atinga,cum ma indepartez incepe scandalul nici la nu ma pot duce ca urla.Sa fie alti dintisori?oare asa de repede sa apara urmatorii?
Fetelor sa va spun si voua ca am aflat de la un medic stomatolog: stiati ca dc le dati bebeilor vostrii cate o pastiluta de Zymafluor de 0,25 de mg le cresc niste dintisor tari si sanatosi. Noi am inceput tratamentul de ieri,la recomandarea stomatologului si a pediatrei.Interesativa si voi si spuneti-mi parerea voastra.
A-si avea o intrebare: cam la ce varsta se incepe obisnuirea copilasilor cu olita?
Se pot pune de cand pot sta singurei in fundic? Ca eu nu vreau sa creasca Thomas foarte mare ca sa il pun pe olita,dar nu vreau sa incep nici prea repede.
Dariaevelin - spersa iasa testul cum iti doresti tu si multi ani fericiti alaturi de familia fa.
din pacate trebuie sa fug ca iarasi a inceput circul,sper sa treaca repede ca nu mai rezist,va pup si spar sa mai pot intra azi pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Ariadna - ai incercat niste vitamine si ciocolata preferata?
Stii ca e demonstrat stiintific ca ciocolata creste nivelul... na ca am uitat cum ii zice.. endorfinei?
Uita-te la un film bun cu o ciocolata (nu tot magazinul! ) langa tine, si o sa vezi viata mai frumoasa...

Mergi la inceput

mamacita vreau sa-ti multumesc din suflet pentru cuvintele atat de alese.M-ai coplesit!

Daria si Brien

Mergi la inceput

andira da,sunt novice inca. Multa fericire si implinire si voua.Va doresc sa fiti fericiti,in aceeasi masura in care ne-o doresc si noua.
ariadnabr ai mare,mare grija si nu te obosi.Cred ca ti-ar prinde bine sa te obihnesti.E o perioada,o sa treaca. Incearca sa te tratezi,nu cu medicamente-daca nu iti surade,ci cu ceva frumos.Fa plimbari,du-te la un film,asculta muzica si...tot ceea ce-ti face polacere mai mult si mai mult. Pup Sonia.
gabriele eu nu-i dau nici o pastiluta,nu ne-a recomandat nimeni.

Daria si Brien

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

La Multi Ani Mihai, Ema si David !

Sa va mai povestesc si eu putin despre noi, ca la cat de lenesa sunt la scris, cam degeaba suntem in listuta de bebelusi. Si poate ne-ati si uitat .

Dupa 2 saptamani de greva foamei, Mihai a inceput iarasi sa pape foarte bine. Asa ca in luna 5 n-a luat decat 350 grame.
La 5 luni am inceput cu supica si pireul de legume pe care a ajuns sa le pape binisor, desi cu maraieli. Cred totusi ca maraielile sunt mai mult de la foame, nu de alta dar gurita o deschide si inghite tot. Dar pana nu isi ia si portia de laptic, nu e multumit. Daca pana acum nu manca foarte mult laptic, acum pare ca nu vrea sa renunte la el la nici o masa. Si in ciuda problemelor pe care mi le-am tot facut, inca mai ia laptic de la mami. Atat cat este.
Acum e intr-o perioada in care nu ii mai place in carucior, eu il pun in fundulet si el atata se suceste pana ajunge pe burtica. Asa ca acum il leg si nu-i mai place. Ii place in schimb sa stea toata ziua pe burtica, sa se miste dintr-un colt in altul al patului/tarcului, sa se ridice in 4 labe, sa traga de orice prinde in manuta, sa roada tot (inclusiv barele patutului). Pana si imbracatul se desfasoara tot stand pe burtica, altfel e scandal mare.

A reusit sa pice de 2 ori de pe canapea, asa ca acum sta doar in tarc sau in patut. A doua oara cand a picat s-a declansat si "vorbirea", in ziua aia a turuit doua ore non stop. Si de atunci e tare vorbaret cu toata lumea.

Cu dormitul nu mai e chiar asa de bine, dar vad ca e la moda. Ne trezeste de 3 ori noaptea, iar ziua nu doarme mai mult de 3 ore in total, din care mare parte la plimbare. Asa ca nu prea am timp sa mai fac si altceva.

Cam atata deocamdata. la toata lumea,
Dana si Mihai Cosmin (20.04.2005)

Mergi la inceput