Mamici de ianuarie-februarie 2006 (51)
Raspunsuri - Pagina 6
marchplayer spune:
Nu stiu cum se numeste dar este bun si se face cam asa: Carnea de vita poate fi pulpa sau muschi (orice fara os), o tai bucatele cam de 50 gr fiecare, o speli si o pui intr-o cratita la prajit insa nu foarte mult timp, o intorci asa de pe o parte pe alta, dupa ce devine aurie pui apa peste ea, destul de multicica apa ca ea va trebui sa fiarba bine, bineinteles pui condimente: sare, piper. Ea este gata cam intr-o ora, intepi si tu carnea sa vezi cand este fiarta bine, daca mai trebuie sa fiarba completezi cu apa fierbinte!
La sfarsit trebuie sa ramana si putin sos, sa nu o fierbi pana seaca de tot! Se serveste cu piure de cartofi! Pofta buna!
daniela 23+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
alina80 spune:
DANIELA, merci mult!
Am sa fac chiar maine ca nu mai stiu ce sa mai pap! Acum cand vine Gabi iesim la cumparaturi si iau ce-mi trebuie.
Eu ma gandesc cu ce haina de iarna ma voi imbraca eu? Ca am numai geci mulate. Si nu as cumpara o haina doar pentru iarna asta. Ca sa nu mai zic si de pluovere, care imi ajung pana la jumatatea burticii. Am totusi vreo doua mai largute.
27+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
marchplayer spune:
Si eu aveam aceasi teama: cu ce ma imbrac eu la iarna ca toate hainutele mele ori sunt pe talie ori sunt pana in talie! M-am hotarat ca nu are rost sa-mi cumpar vreo haina labartata asa ca o sa dau iama in garderoba lui Robert ceea ce te sfatuiesc si pe tine. Vreo doua pulovere de la Gabi si macar geaca de ski![]()
daniela 23+
maraki spune:
March, haina labartata mi-am luat eu
Ieri am incercat tot ce aveam pt. timpul asta, era imposibil sa ies cu haina descheiata si sa iasa burta in afara
Voi spuneti ca nu vreti sa luati ceva doar pt 2-3 luni, totusi, ce faceti la iarna? A plecat socrosenia, i-am aratat ce am cumparat ieri pt. Angelo si a spus ca a vazut si ea costumasul ala cu 4.50
Deci: de ce nu l-a cumparat ea?Incep sa-i dau dreptate lui Robert
Nu trebuie sa imi pun baza in parintii lui Giorgos,ne descurcam si singuri
March,reteta ta o faceam si fierbeam la carne 2 ore
Poate aveam eu impresia ca se intareste daca nu o las sa fiarba mai mult.
Irina cum te simti azi?

26+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
marchplayer spune:
Maraki, norocul meu este ca nu trebuie sa merg la servici si cred ca ma voi descurca. Am o geaca de ski care este mai larguta si pana la doctor sau la piata este foarte buna! Pulovere iau de la Robert in iarna asta! Sper sa nu fiu chiar dezagreabila si prietenii sa ma inteleaga ca eu chiar nu vreau sa dau banii pe haine inutile! Eu sper sa-mi revin la forma initiala pana la iarna viitoare!
Si are dreptate Robert al tau1 Nu trebuie sa te bazezi pe ceea ce-ti va cumpara soacra! Apropo dar ti-a cumparat ceva pana acum?
Si referitor la carnita acum ca o fi o ora ca or fi doua...trebuie sa ai rabdare
daca vrei papa bun!!
daniela 23+
Denisam spune:
Burtici, ca vorbitzi de pui,eu zic sanu va stresati c aoricum puii sunt crescuti 90% din ei in incubatoare, asa c anu e pricol. eu tocmai ce trebuei sa scot din cuptor un pui pe sticla p ecae il vom minca cu mujdei si piure-yammi.
Monica-sa te faci frumoasa si eu m-am vopsit duminica trecuta si ignor-o pe socrela , asta este, dc nu cumpara, nu ii mai spune, macar sa ia salteaua de patutz si cat de cat esti acoperita, vei mai primi haine, o sa vezi.
Referitor la haien de iarna, eu am doua, un amai de ocazie, gen pelerina pina la genunchiin clin siintru sigur in ea si uan gen cojocel si pina vine zapada am o geaca de piele cu o amriem mai amre si nue cambrata, eu inc amai intru in geciel vechi desi azi m-am ingrozit de burta mea cat de mare este, eram intr-un magazin sa imi iau un sutien, ca d ela marimea B36 am ajuns la C38, sper sa raman aici, din acelea speciale de alaptat inca nu mi-am luat,astept sa ma stabilizez la sutien sa vad cat trebuie.
Acusi ma duc sa pun maza sa mincam si noi de prinz ceva..
Seara buna!
Denisa
25+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Denisam spune:
Maine facem si noi 26 saptamini, ura mai avem putin
Dupa cosmaru' de azi-noapte abia astept sa tin
in brate!
Denisa
25+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Bee spune:
Buna fetele. M-am adunat si eu din perigrinari. A fost ziua socrului si am fost in vizita. Printre altele am vizitat si Cora, Mobexpert si Bricostore. Nu cu folos, ca am fost doar la privit!
Monica 70, ai fost la film pana la urma? Fetelor, daca n-ati vazut Mr si Mrs Smith, eu zic ca e dragutz de vazut, dar acasa pe DVD, nu la cinema. Aseara am fost eu cu sotul si prietenii la cinema la filmul asta si mi-am blestemat zilele! Stateam la balcon, muream de cald, nu aveam loc, m-am foit non-stop sa-mi gasesc o pozitie. Dar ce a fost mai ingrozitor: sonorul! Pai era atat de tare incat la scenele cu impuscaturi si urmariri de masini ma boxa fetitza mea de ma zapacea
! Am vrut sa ies din sala ca mi se facea rau! Noroc ca nu a fost filmul lung si in mare mi-a placut! Dar dimineatza de unde fiica mea era vioaie si fasneata odata cu mine, a trebuit sa ma rog de ea ca sa-mi dea niste suturi alene! Asa ca mie frica sa nu-mi fi stresat puiutzul!
Denisa si pe mine ma uimesti cata energie ai sa le faci pe toate! Tot respectul!
Alina, nu te mai stresa cu carnita! Bietii nostri pui din alimentara sunt foarte indopati cu hormoni, in cel mai rau caz. DOar atat! Eu una dupa carne nu ma omor, dupa peste nici atat, in schimb lactate, yammy! IAr la ora actuala ma lupt cu sotzul sa dovedim o tava de ciocolata de casa.
Ufffff, la capitolul haine de iarna stau jalnic! Cum ar veni nu aveam nici haine decente daca nu eram gravida! Deci o sa intind de niste "gioarse" (una singura in care pot sa mai incap daca se raceste vremea si pe care o am de 5 ani) pana nasc. Dupa care, o sa ridic si eu pretentii la ceva "elegantut". Momentan umblu cu o geaca de ski minunata, subtirica si foarte stramta si scurta, care surpriza ma cuprinde (prin absurd!). Dar cand vad cat de fig s-a facut.....brrrrrrrr, trebuie sa trec la altele.
Si ca tot vine iarna si am burta din ce in ce mai mare, noi ne apucam de renovat, termopane, gresie, faianta, mobila de bucatarie. O sa fie interesant!
.
Hai ca fug sa-mi alint barbatul pe care iar o sa-l vad la ore imposibile toata saptamana.
Bee 29 fix
si Fetitza
Bee
si Fetitza
J G spune:
Buna seara fetelor!
Azi am fost leguma, sunt din ce in ce mai racita, tusesc rau de tot, zac in pat. Si culmea e ca nu pot sa imi iau medical pentru ca am un eveniment la serviciu miercuri!
Si peste toate astea am avut arsuri de la orice am mancat (ceai, biscuiti sarati, orez, deci chestii de dieta) si am
toata ziua!!
Deci daca asta te intrebai, Maraki... pe mine nu m-au apucat greturile, de arsuri vomit.
Sper sa ma simt mai bine maine! Somn usor burtici!
J 23+
maraki spune:
Denisa sa fii sigura ca sanii mai cresc pana nasti si dupa
Ce as vrea si eu sa mananc mujdei insa cred ca nu mai sant buna o saptamana dupa aia
Imi este rau si de la piure, foarte ciudat mi se pare....Asa zic si eu, sa nu ma mai stresez pt. ca oricum am cumparata destule, au mai ramas acum maruntisuri, biberoane, pompa pt. mine,bavetzele,sutien pt. alaptat plus tampoane pt sani,etc.
Fetelor am inceput mesajul acum o ora aproape, am uitat ce vroiam sa mai scriu pt. ca am vorbit la telefon cu matusa lui Giorgos pana acum
Va pup, scriu maine 
26+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36