Mamici de ianuarie-februarie 2006 (51)
Raspunsuri - Pagina 15
Ina869 spune:
Denisa am gasit astazi la Zehrs detergent "Gentle baby" de la President's Choice, mai aveau inca unul "no brand name" dar l-am preferat pe primul.
Spune-mi te rog, tu ai gasit exact denumirea asta, " baby soft" la Price Choppers? ca as vrea sa ma duc si acolo sa ma uit.
Ina si bebelusha 33+
Denisam spune:
Monica-bafta maine la doctor,sa vii cu vesti bune, eu zic sa stai calma cu astm-ul nu cred ca e cazul, din ce stiu eu de la seful meu care are.
Irina- sa ai fun maine unde mergetzi si ne vedem pe msn oricand, dc sunt away tu bate ca primesc mesajul si raspund.
Ana-sa ne mai scrii, de Mirela mai stitzi ceva?
Denisa
26+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Denisam spune:
Burtici, am uitat s ava spun c am-a micnat mina in apuza de prinz si i-am luat doua costumase Emmei, in loc de 40 cad, am dat 28 si is tare faien ,unul de 3-6 luni bleu, ca nuii luasem nimci asa si-mi plac emi-e culaore, e cu winnie the pooh siunul rosu, e beton ala, pt 6-12 luni, mi-a palcut ca plovarasul nu e gros si merge si vara si iarna si are gluga![]()
Sper sa ma potolesc, i-am zis ammei sa imi faca proasope de baie si paturici si d epsu in carutz si de inevlit, ca se pricepe si nua re astampar, o sa mai fac asi set de pat dupa ce ii dau dimensiunile, desi i-am laut si noi unul super fain, eu cam pt bb mai am putine cumapraturi, geanta tipica, termometru de baie,desi am unul de corp, covoras si lampitza si caruselul cantator, lasind la o parte pampersii si servetelele.
Pt mine, la sfarsit, nu?
Va pupic, mai am un pic si pelc acasa, azi nu am avut o zi grea!O sa execut un calcat acasa si apoi pe la 9 in pat.
Denisa
26+
Emma Andreea
BEBIK
Ursoaica spune:
Buna seara burtici!
Fetelor cu crampe musculare (carcei) - pt a reusi sa desfaceti o crampa trebuie sa intindeti (relaxati) muschiul.
Dupa cum stiti la gamba se face flexia piciorului sau aducerea labei piciorului din pozitia pe varf in pozitia cu talpa pe sol.
Pt coapsa se face flexia gambei pe coapsa.
Pt burtic (eu am si aici) se face flexia coapsei pe abdomen.
Sper ca nu v-am stresat prea tare!
Roxit s-a rezolvat, am trecut in listuta ce m-ai rugat. Stai linistita nu este nici o problema, chiar imi face placere.
Fetelor pt prima data am simtit pe bebica sub coasta, cred ca avea chef de box. Imi facea burtica valuri, valuri de la stanga la dreapta. Hi, hi, si imi placea.
Uf si mai este asa mult pana aproape!
Doresc sanatate si insanatosire grabnica la toate burticutele racite!
Iar fetele care au de mers la dr. sa vina cu zambetul pe buze si cu vesti bune!
Cine deschide o noua pagina daca v-a fi nevoie?
poze
Ursoaica
28+
Denisam spune:
Ursoaica- deschdi etu ca dana nu are net acasa si Giova vien maine, ai mai facut-o , nu?
Denisa
26+
Emma Andreea
BEBIK
dana_ene spune:
Am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59812" target="_blank">capitolul 52
Daniela
(23+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006