Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (55)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

ina Doru imi spune acum ca asa a cam fost de cand o stie. deci noi mai avem o sansa

Felicia 32+ si bebe strumfitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Tania, lasa ca te astept eu la cotitura peste vreo 25 de ani sa te vad ce soacra o sa fii!

Felicia, Ina, Tania... asta este, sper sa se linisteasca singura si mai ales sa SPUNA ce nu-i convine. Ca ea de fapt e o persoana foarte OK, altfel. Tania, poza cu socrul n-am prea analizat-o, dar in poza cu soacra am remarcat din prima pozitia... si in poza cu ea intre voi doi, ea pare cea mai fericita din poza. Probabil si tie, ca si mie, nu-ti plac oamenii care "se gudura" exagerat, mie mi se par suspecti. Mi se par falsi.

Tania, sa inteleg ca ti-a mai trecut raceala daca te-ai zbantuit la nunta?!

Mandy, e normal ce ti se intampla, cu ordinea. Plus ca e mai bine sa faci acum pentru ca dupa ce se naste bb n-o sa ai timp o perioada si e bine sa fie totul pus la punct.

bb_alinus si eu sunt relativ micuta si am soldurile inguste. La Silvia dr mi-a masurat bazinul ca sa vada daca pot naste normal in felul urmator: la tuseul vaginal in luna a IX-a mi-a apasat un pic cu mana in lateral (in interior), sa vada unde se simte osul.A fost un pic neplacut dar nu f dureros. A declarat ca pot sa nasc normal si asa a si fost. Desi oasele sunt inguste 'la exterior', la interior sunt suficient de largi. Poate la asta se refera si tau.

Pup , Lavi 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Cristina, acuma sincer, normal mi se pare sa o dea la jumatate de pret sau oricum cu o reducere. Un lucru care nu este nou, chiar daca nu l-ai folosit, nu merge sa-l vinzi la pret de magazin. De ce cineva s-ar complica sa o sune, sa o caute, sa se intalneasca cu ea, cand poate sa ia trusa de la farmacia de la Municipal la acelasi pret. Stiu ca e sigilata, etc, dar omul are mai mare incredere sa o cumpere direct de la farmacie decat de la cineva. Lipsa asta de incredere ar trebui compensata printr-o reducere de pret.

Imi dau si eu cu parerea din principiu, nu ca mi-ar trebui ca oricum nu fac epidurala.

Astept rosiile in cap, ca ma bag ca de obicei in ciorba fara sa mi se ceara parerea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Lavi02 iar esti online si nu inveti?
Iar cu prinsul la cotitura... te voi tine minte! Daca nu va fi cum zici tu, vei face tu cinste cu berea

vreo veste despre Mirela?

Felicia, am rabdare...cand vei reusi cu pozele...

Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">BB Stefan 31+

Varsta BB Stefan
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Repede si eu pe aici ca a luat cristi o pauza la calc si hop eu ..
INA... multumesc...acum am vazut cand am deschis mail-ul....
Chiar de Mirela_Anca nu stie nimeni nimic...?????

Hai ca va pupic si noapte buna...

joy + bocanila33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/georgiana_cm/album?.dir=26e9&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/georgiana_cm/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

mirela sper ca are inca notate nr noastre de tf... sa dea un sms daca naste... asa zicea cel putin ultima data cand a intrat. dar eu sper sa nu nasca inca!

lavi02, mesajul dupa cum era formulat nu astepta replica sau comentarii pe forum. doar daca era cineva interesat, un PM... daca ai fi optat pt epidurala, ti-ai fi dat seama ca e oricum mai ieftina decat o poti cumpara de la farmacia spitalului. cat despre negociat sau stabilit un pret, asta e treaba fiecaruia, se poate discuta la tf. iar daca se vrea musai produs ambalat de farmacista, ignori mesajul... mi se pare foarte simplu.

Cristina 33+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Taniutza eu cred ca depinde si de persoana; matusa mea, sora mamei, are un singur baiat ( 28 de ani, neinsurat ) si cu toate prietenele lui s-a purtat ireprosabil, chiar daca unele dintre ele au fost de o calitate discutabila si ea a a avut dubii serioase vis-ŕ-vis de relatie ( dubii care ulterior s-au dovedit a fi adevarate).
I-am spus matusa-mii de o mie de ori, daca toate mamele de baieti ar fi ca ea ( le dadea cadouri de ziua lor, de Valentine’s Day, etc.) lumea ar fi mai buna…
Felicia sint convinsa ca vor fi multe chestii care nu imi vor conveni in alegerile parteneriale ale fi-mii, dar o sa fac tot posibilul sa inteleg si sa accept alegerile ei.
Lavi02 daca vrei sa stai in relatii cordiale cu ea, sun-o – dupa ce te linistesti cu examenul- si intreab-o, poate ca daca o iei cu usurelul, iti va spune.
Joy04 cu placere!
Cristina care sint urmatoarele achizitii ptr, Iris? Hai, ca tu m-ai mobilizat cu rochitza de Craciun ( si tare bine mi-a prins!) i-as lua eu si cerceii dar o sa stau cu ei in dulap citeva luni bune, m-am gandit la o bratarica si a aflat nasa ei care mi-a spus de la obraz “ auzi, pai atunci rolul nasei care mai este, daca tu ii iei de toate???” asa ca o sa ma potolesc, desi ma cam maninca degetele sa-i cumpar una micutza, mie imi plac mult bijuteriile si sper ca fi-mea sa-mi calce pe urme…

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Sal'tare.
Am fost azi la ultima ecografie. Doctorita mi-a spus ca pare sa fie un copil foarte sanatos si normal. Are 3100 kg, ceea ce aici inseamna ca este la 65% din greutate. Nu ma intrebati ce inseamna ca nu stiu. Am vazut ca si la copii se socoteste greutatea ideala la 50% (din ce, nu ma intrebati.). Daca Tzoanca mea e la 65% inseamna ca e un pic peste medie. Mi-a spus ca a coborit un pic, desi eu nu simt asta deloc. Dar de dilatat nu-s dilatata DE-LOC. Hmmm.

Pina acum mi-era sa nu fie prea mica, acum mi-e sa nu mai stea prea mult, sa nu se faca prea maaare. Cica poate lua cam un pound (450g) pe saptamina acum. Daca mai sta 2 saptamini, ajunge pe la 4 kg. Sper sa nu fie cazul!!!
Oricum, sint fericita si multumia ca totul e bine. De-asta nu am mai intrebat de alt masuratori si nici nu am mai cerut print-ul cu celelalte date. Daca doctorita a spus ca e bine, ma incred in ea. Sper sa fie bine pina la capat.

Am facut vaccin antigripal azi. Sper ca nu ma apuce side-effects. Aici e foarte cald si ma tiresc de ici, colo.

Spuneati pe aici de vise. Am citit fugar. Sa va spui si eu. Alaltaieri am avut si eu in sfirsit un vis normal (sper ca gata cu cosmarurile) si foarte reconfortant. Se face ca am nascut-o deja pe Tzoanca mica, dar ca nu aveam pampers pt. newborn (asta e adevarat in realitate, inca trebuie sa cumpar. Dar nu ma mai impacientez pentru ca magazinul de lururi pt. copii e chiar la coltul spitalului, asa ca se poate rezolva si in drum spre casa.)
Si am tot umblat cu ea cu pampersul din spital mustind a pipi pina am gasit un magazin care avea. Dar frumos era in vis ca nu ma impacientam si stiam perfect ce aveam de facut.
Apoi se facea ca cineva m-a intrebat daca am inceput sa o alaptez. Si atunci mi-am dat seama ca ooops, uitasem. Si brusc, in mijlocul strazii am pus-o un pic la sin ca sa vad daca merge smecheria. A apucat imediat de titza, dar nu era proptita bine, asa ca am scos-o, ca era doar de proba. Dar eu ma linistisem ca mi-am dat seama ca stiu ce sa fac si ea la fel.
M-am trezit cu un sentiment foarte placut dupa visul asta, cum ca situatia e in control, chiar daca e o totala necunoscuta. Va doresc si voua la fel.

Tania, ce frumusica estiii.

Mi-as pune si eu poze, dar nu vreau sa le pun public. Adresa aceea de e-mail e numai pentru noi, nu? Daca le pun acolo, cine altcineva va mai avea access?

Mirela, Monet, ceva vesti?
Monet, esti tare, frate, cu mutarea si cu vinzarea casei. Si eu care ma tensionasem pentru o biata mutare dintr-un cartier in altul.

Numai bine.

DPN 31.10.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

monet-cum merge cu vanzarea casei?
are dreptate Bic, mult curaj aveti si voi...ca uite ca noi ne-am mutat si inca stau cu lucruri in mijlocul casei, si daca era sa ma mut in noiembrie, inainte de a naste, intram in panica...

lavi-lasa ca-i trece...

bic- la primul copil poti sa incepi sa te dilati chiar in ziua nasterii...la al doilea se poate si mai devreme-din experienta mea...vei avea un bebe mai mare, dar inteleg ca pana la 4 kg e ok-aici eu nu stiu ce sa spun, ca ai mei fusera pitici...avantajul e ca cu cat mai mare e bebe cu atat mananca mai rar si nu te scoala la 2 ore noaptea...

ina-soacrele devin poame acre cand n-au ce face altceva decat sa stea pe capul norei/adica cand ocupatia lor majora in viata a fost sa-si dadaceasca odraslele si atat...si gata s-a casatorit odrasla, nu mai au ce face...
altfel cred ca sunt si ele oameni ca noi toti ceilalti.

eu nu am soacra da' si daca ar mai fi trait probleme nu as fi avut, ea a avut 11 copii si cand s-au asezat fiecare la casa lui, a zis "slava Domnului ca am scapat"

bb_alinusfrumoasa burtica ai. ..eu sper ca in ciuda faptului ca esi micuta ai sa nasti usor. cat despre foame...eu as manca si peretii...

tania dupa cele prin care ai trecut,nunta asta a prins bine...

Lia are 2 dinti si eu doua nopti nedormite...da am dormit de dimineata-dupa ce s-a sculat sotul...ieri am dormit pana la 1.30, uau...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-31

poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Puterea corupe. Puterea absoluta corupe absolut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Bic sa-ti traiasca voinicutza!
Nu vede nimeni altcineva pozele in afara fetelor din grupul nostru, numai noi avem acces la parola.
Anamari intr-adevar, cred ca asta devine ocupatia lor de baza cind nu mai au ce face...soacra-mea s-a "scapat" oftand " mi-au plecat toti puisorii de acasa.." pai bine soro, ce puisori, ca fi-sa mare are 45 de ani????? aia deja este gaina in toata regula! si in plus, soacra-mea mai are o fata de 32 de ani...cred ca vrea sa o "sacrifice" ca sa aiba pe cineva la batrinete, si tare mila mi-este de biata cumnata-mea, ca-i fata buna...

Fetelor, maine este o zi mare pentru grupul nostru se va naste primul ...sint emotionata!
Mirela_ Anca iti doresc o nastere usoara, curaj, putere, sa stii ca o sa ne gindim la tine sa ai un bebelus sanatos, voinicutz si mancacios iar tu sa iesi repede din spital

Pupicei si noapte buna tuturor,
Ina si bebelusha 33+

Mergi la inceput