Copilasi de iulie-august 2004 (122)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

mey, la noi a venit agentu` cu caldura, e cald si bine, am iesit nitel afara, asa pe ploaie si vint, de nevoie, hehe, ca altfel nu ieseam si am venit in viteza inapoi, ca era jale!!
andreeab, ma tot uit prin albumul tau si zau daca inteleg unde te-au vazut fetele... gata, am vazut, iaca am sarit foaia asta de fiecare data si nu intelegeam ce mamica dantzuieste. felicitari, ai slabit nu gluma! io mai am vreo 8 chile de dat jos, da` nu-mi fac griji daca prind o saptamina cu barbat plecat si ambii cupii acasa, le rezolv si pe alea

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Andreea, de ce zici ca nu a fost placut Papanicolau? Eu l-am facut acum 3 sapatamani si nu am simtit nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

cred ca la papanicolau depinde de talentul asistentei, poate unele au mana mai usoara, dar nici mie nu mi-a placut deloc...a fost aproape dureros..

pentru slogan propun "netsurfers since conception"

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

si la noi friiig noroc cu aerul conditionat (si acasa si aci).
Andreea B aoleu papanicolau in sarcina???? da cui ii veni?
Carmen, la voi mai si ploua? naspa................vreau sa vina varaaaaaa!!!!!!
hahhahahahaa Andries cel mai tare slogan de pana acu'!!!!! suuper!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Elou si de la mine !

Si io imi fac Papanicolau, da` cred saptamana viitoare, vreau io sa dorm linistita :-)

La noi e vant, frig, ploua si n-am kef ca suntem singureee diseara ...
Poze inca nu am apucat sa pun, m-am frezat da` parca tre` mai scurt :-)

Nu prea e azi activitate pe aici, de schimbu` 3 ni zic nimik ... HAIDETI sa semnati condica mamici chiulitoare

Ema, pe unde umblati ? Kim ??? Papadie ? Lia ? LauraOprescu ?Vrabiuta ? DoamnaBibi ? SimonaR ? Adema ? Roxa74 ? Si restu` de mamici ?

Si va mai intreb de NAOMI IOANA si IRRINUCA, CORIANAI NU STIE NIMANI NIMIK ???

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

hopa la raport, ca ma treceti absenta!
noi am fost plecati in weekend, de ieri a venit o noua bona "cu imprumut" de la o prietena pana gasim o bona buna pentru bb. asa ca nu prea am avut timp de citit si cu atat mai putin de scris.
ghetute am gasit pentru bb in dragonul rosu, cu 450.000 din piele. am aceeasi problema ca mai multe mamici, pernutele de la picioruse nu ne lasa sa cumparam decat anumite modele de incaltaminte. la piciul am gasit o singura pereche de ghetute care sa ii vina, dar erau aproape 1 mil lei si din piele intoarsa care se uda imediat... si a mai primit bb o pereche de cizmulite roz imblanite tare frumusele, asa ca pe iarna asta am terminat cu "dotarile".
pentru duminica totul e super ok - pupici organizatoarei sefa in privinta cadoului, daca nu le e foarte greu celor de la zig zag ar fi super daca ar lua pentru fiecare pitik ceva simbolic (gen o mingiuta, mini-ursulet de plus etc). dar e cam in scurt, asa ca probabil ca singura solutie viabila va fi tombola.
abia astept sa va cunosc, dar va avertizez de pe-acum, sa nu va speriati ca s-ar putea sa fim cam mahmuri (deh, dupa nasia de sambata....).
de maine cica vremea se incalzeste din nou...

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

deci sloganul ca sloganul... sa fi vazut ce mutra nedumerita a facut sotul meu cand i-am spus de petrecerea bebeilor de pe forum!!! A avut o reactie ceva de genul:

"da'ce draga... noi suntem in filme? cum mergem noi la petrecere pe internet??"
Raspuns: nu e pe internet, este intr-o casa pe Calea Mosilor.
"si tu le cunosti personal pe toate mamicile ???"
R: nu, dar o sa cunosc cateva.
"hmmm, foarte ciudat, cum sa faci o petrecere cu cineva pe care nu-l cunosti? eu ce fac acolo??"

si discutia a continuat in acelasi ton...amuzat nedumerit.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

aceeasi reactie a avut-o si sotul meu, se uita la mine de parca o luasem pe aratura si pina a vazut pozele de la o cuconiada unde dansam toate fimeile-n figuri, a stiut ca toate intilnelile noastre au fost plictisitoare

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Buna ziua!
Nu ma dati disparuta, dar sunt concentrata pe treaba la job!
Nicole, ti-am raspuns la mail. E ok, sper sa nu se intample ceva si sa nu ajung.
Nu mai stiu cine ce a intrebat asa ca raspund de-a valma:
1. Victor se balaceste in fiecare seara. Exceptii: lipsa apa calda sau lene cronica mama (dar ma monteaza el, ca isi ia prosopul si se duce la usa la baie unde bate si tipa)
2. spalat pe cap - vara zilnic, acu' mai la 3 zile - cand cu chiote, cand fara, depinde de keful lui si de oboseala.
3. Somn pe zi: spre unul singur intre 12 si maxim 2
4. caldura in apartamente - ioc; sper sa ii fi dat drumul azi... Asa ca io dorm cu 'mnealui, ca tot e tati lipsa la apel in cursul saptamanii
5. Andreea: pupe lui Matei - ce dragutz trebe sa fi fost...
6. slogan?? sorry, no idea...
7. daca mai era ceva - am uitat...

Pupe

PS Lia - sa nu te superi, dar parintii se cam duc de la o vreme, iar de schimbat nu putem sa-i mai schimbam si chiar si de cei mai rai ni se face dor candva...

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata, neata
mai, daca voi credeti ca al meu cupil e cuminte ca sta cate o ora in cutia aia, va inselati. in timpul asta maraie, sa-i dau eu nu-s ce jucarii de prin preajma, incearca sa coboare in cap si maini etc. multumim mult de aprecieri la toata lumea. pe cerbul ala plangea ca l-a asezat tati cam brusc si cupilu' se speriase, evident dupa ce l-a dat jos incerca sa se suie pe el.
io asa va invidiez cu petrecerea, abia astept impresiile si pozele de dupa. la noi e inca o toamna superba, de azi ne speriau cu ploi si frig, eu cred (si sper) ca s-au inselat. am mai facut niste poze ieri in parc, daca tot e asa liniste pe aici, am sa le pun sa le vedeti. da putin mai tarziu. ma-c c-am pus sa fac o friptura.
si aici gasesti greu incaltaminte comoda pt bebelusi, numai ca am gasit niste cizmulite juma de cauciuc, juma de fas, cu blana inauntru care-i vin perfect. si-s numai 10 dolari. nici nu are sens sa cumperi nu-s ce lux, pt ca doar o iarna ii va purta. si la cat va sta pe-afara....
hai ca-s lunga cat o zi de post. sunt pe-aici si ma intorc
pupaceli

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput