Miresele anului 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 3
krelia spune:
Neatza, neatza!!!
Gio si kateryna ...casa de piatra!!!!
kate...misto poze ...urmeaza Gio
Fete din Buc., ati apucat sa va duceti la Kaufland? Eu am avut o tentativa, am ajuns pana acolo si cand am vazut ditamai coada de la intrare...cred ca avea vreo 10-15 m...ne-am lasat pagubasi....mai e timp destul!!!....ah, nu va spun cum ieseau romanii cu pungile..parca se aprovizionau pt razboi...doamne fereste....oare chiar traim numai ca sa mancam???
Ah, ca sa nu uit....am participat la un concurs ce a avut ca premiu o sedinta de machiaj gratuita cu o make-up stilista ..si daca va fi libera de ziua nuntii mele ... voi fi makiata profi ..hihihi...abia astept!
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
jesia spune:
quote:
Ah, ca sa nu uit....am participat la un concurs ce a avut ca premiu o sedinta de machiaj gratuita cu o make-up stilista ..si daca va fi libera de ziua nuntii mele ... voi fi makiata profi ..hihihi...abia astept![/purple][/font=Comic Sans MS]
Super.......bravo tie o sa fii cea mai frumoasa miresica
bravo bravo
Andita spune:
"neata, miresicxi mari si mici! Giova si Kateryna, va doresc tot ce-=i mai bun in viata, sa fiti fericite si linistite toata viata, si sa aveti tot ce va trebuie. Casa de piatra!
Eu mi-am gasit rochita de vis, cea mai de vis, ca sa zic asa. Saptamana asta fac programare al cei de la Mariaj Lux, si ma duc sa probez tot ce se poate, sa ma alint si sa ma simt ca o adevarata printesa in devenire. Oricum , nu am nimic de pierdut, poate numai de castigat, iar eventuala comanda o voi face dupa targurile din primavara. Rochita o gasiti la mine la poze, Rochita de vis 3.. De fapt ea e pe locul 1, dar am gasit-o eu mai la urma... Uite cum vorbesc aici cu voi convingator de nu se mai poate, doar-doar m-oi convinge si pe mine ca merit.....
In ceea ce priveste nunta, Krelia, poti modifica listuta dupa cum urmeaza: 26 august 2006, restaurant Pietroasele, Buzau.. Asta e, poate tot raul spre bine! Ca doar toata lumea asa imi spune, tre' sa ajung si eu sa cred chestia asta cu tarie... tre' sa modific si "numaratoarea inversa".
Va pupacesc pe toate, si mai vorbim azi.
Mi-am adus aminte....Am verificat ce era cu bombonelele alea frumos ambalate din mall. Sunt marturii in toata regula, si am vazut si pretul: 45 de lei. Acum , nu stiu cum adica 45 de eli: la Kilogram, la bucata, la pachet, nu am inteles, si cum eram cu iubitelul dupa mine, nu prea am avut loc de desfasurare. Important e ca aratau tare bine, cu trandafiras, cu tot tacamul. Macar scapam de o munca ijn plus...
Nunta noastra
Poze
balkina spune:
Neatza fetele!
Casa de piatra Kateryna si Giova si copii...de ciocolata!!!
Ce mai faceti?
Asteptam pareri "proaspete" de la miresicile din weekendul asta despre Rest. Monte Carlo! Chiar sunt curioasa cum a fost servirea!
Pana la nunta noastra mai sunt....
http://daisyPath.com/days/060603/1/0/+10/1
krelia spune:
LeiLa si Andita, aveti data modificata in listutza!!
Andita....cam in ce zi vrei sa te duci?...ca si eu m-as programa saptamana asta ...oricum, banuiesc ca nu ne va chema asa devreme, nu?
26 august 2006
plici plici spune:
Gata cateva poze din NY ...ma misc greu, stiu, felicitari fetelor si casa de piatra (chiar daca m-am trezit mai traziu cu urarile).
A, la poze, aia mai blonda sunt eu, celalata surioara. A, si l-am pus si pe al meu iubit acolo :)
Pupicii
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinag_21/my_photos
kateryna spune:
quote:
Originally posted by balkina
Neatza fetele!
Asteptam pareri "proaspete" de la miresicile din weekendul asta despre Rest. Monte Carlo! Chiar sunt curioasa cum a fost servirea!
Totul a fost supeeeeeeeerrrrbbbbb. Nota 20 pentru servire. Portiile au fost super mari si mancarea foarte buna, asta ca sa citez invitatii. Au fost foarte atenti cu servitul invitatiilor cu bautura, nu se golea bine paharul si il umpleau la loc. Uitasem lumanarile pentru tort si au avut ei grija de prezentare.
Nunta noastra
Cununie civila
krelia spune:
bey nene...incercam si io sa raspund la un sobect...unei fete ce cauta sa inchirieze o masina de epoca..si paf...a fost sters din BD...hm......
pliciule ...misto poze..misto gagici ....al tau seamana cu un fost coleg de generala de-al meu ....daca-mi zici ca-l mai cheama si Eugen...e clar!
26 august 2006
ooana spune:
"Casa de piatra!" fetelor!
Kateryna...misto poze!
Gio....unde esti???? Cum a fost???
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
ooana spune:
Plici Plici.........misto pozele!
...pacat ca nu pot vedea si rochitele....da imi povestiti voi!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day