Miresele anului 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papusika spune:

...mai e timp pana la anu...daca stau bine sa ma gandesc..si eu mai vreau sa fiu ceruta o data..si de data asta cu inelush...ca nu am primit inca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by krelia

quote:
Originally posted by papusika
m-a cerut iti dai seama...

Eh, poftim...numa' al meu se codeste....
Si tocmai ce ieri ii ziceam - auzi, da tu nu ma ceri, ca noi avem si restaurantul si biserica rezervate...da' eu, nici nu stiu daca tu vrei sa te-nsori cu mine ....da'... m-a convins el ca vrea ...nu va spui cum ca-i rushinik ....
..si a zis ca mai e timp de inelus si ca va o surpriza ...poate ma cere inainte sa-mi puna popa verigheta pe dej't ...

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Nici iubi al meu nu m-a cerut de nevasta, adica nu m-a intrebat daca vreau sau nu. Noi am mers la parinti si m-a cerut de la ei. Oare parerea mea nu conteaza?

Mergi la inceput

scuze...am trimis de 2 ori o chestie......tre' sa ma obisnuiesc cu postatul

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by a.cicel

quote:
Originally posted by krelia

quote:
Originally posted by papusika
m-a cerut iti dai seama...

Eh, poftim...numa' al meu se codeste....
Si tocmai ce ieri ii ziceam - auzi, da tu nu ma ceri, ca noi avem si restaurantul si biserica rezervate...da' eu, nici nu stiu daca tu vrei sa te-nsori cu mine ....da'... m-a convins el ca vrea ...nu va spui cum ca-i rushinik ....
..si a zis ca mai e timp de inelus si ca va o surpriza ...poate ma cere inainte sa-mi puna popa verigheta pe dej't ...

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Nici iubi al meu nu m-a cerut de nevasta, adica nu m-a intrebat daca vreau sau nu. Noi am mers la parinti si m-a cerut de la ei. Oare parerea mea nu conteaza?

...dupa ce m-a cerut pe mine..nici nu ma dezmeticisem...nu imi venea sa cred...si iubitul meu ii si ataka pe ai mei cu vin, sampanie...sa ma ceara oficial..saracii mei parinti nici nu au stiut ce i-a lovit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Papusiko, am uitat sa-ti zic bun venit pe forum, ma bucur ca in sfarsit te-ai hotarat
Ti-am mai zis eu sa-l lasi naibii de si vezi-ti de nunta ta...
Si pe mine m-a cerut cu tot cu inelus.... se pregatea de ceva timp, a dat comanda la inel....ce sa mai, super romantic

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tigrutz

Papusiko, am uitat sa-ti zic bun venit pe forum, ma bucur ca in sfarsit te-ai hotarat
Ti-am mai zis eu sa-l lasi naibii de si vezi-ti de nunta ta...
Si pe mine m-a cerut cu tot cu inelus.... se pregatea de ceva timp, a dat comanda la inel....ce sa mai, super romantic

Multumesc tigrutz
da..pai chiar aveai dreptate...oricum forumul era sursa mea de inspiratie , asa ca...si eu ma bucur ca am primit in sfarsit ok-ul..pe care il asteptam de cateva zile sa pot intra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Pai...sa va zic si eu cum a fost la mine..... Pe mine cand m-a cerut al meu a venit la parintii mei .......cam patetic asa mi s-a parut, a venit cu parintii lui s-a discutat "ce au de gand copii astia". Ai lui sunt cam de moda veche , pt mine cel putin era suficient sa luam noi hotararea asta si dupa aia anuntam "lumea" si gata nu cu atata tamtam...dar asta e.Intr-adevar e o chestie importanta dar mi s-a parut ca au exagerat ai lui. Drept sa spun au venit cu iubi sa ma ceara dupa ce avusesem o cearta cu soacra-mea care zicea ca ea are destule probleme ca sa mai vina fi-su cel mic cu o fata in casa si ca nu e de acord sa stau la ei ca ea nu e pregatita pt asta(de parca trebuia sa fie pregatita ea).......deh numai cand imi amintesc mi se face lehamite . Si daca au vazut ca intre noi chiar era serios sau gandit sa faca tam tam ca li se insoara baiatul SOCRII CE SA LE FACI....

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by jesia

Pai...sa va zic si eu cum a fost la mine..... Pe mine cand m-a cerut al meu a venit la parintii mei .......cam patetic asa mi s-a parut, a venit cu parintii lui s-a discutat "ce au de gand copii astia". Ai lui sunt cam de moda veche , pt mine cel putin era suficient sa luam noi hotararea asta si dupa aia anuntam "lumea" si gata nu cu atata tamtam...dar asta e.Intr-adevar e o chestie importanta dar mi s-a parut ca au exagerat ai lui. Drept sa spun au venit cu iubi sa ma ceara dupa ce avusesem o cearta cu soacra-mea care zicea ca ea are destule probleme ca sa mai vina fi-su cel mic cu o fata in casa si ca nu e de acord sa stau la ei ca ea nu e pregatita pt asta(de parca trebuia sa fie pregatita ea).......deh numai cand imi amintesc mi se face lehamite . Si daca au vazut ca intre noi chiar era serios sau gandit sa faca tam tam ca li se insoara baiatul SOCRII CE SA LE FACI....

cred ca e boala tuturor parintilor de baieti...tam tam-ul asta..important oricum e ce hotarati voi..deci nu te lasaaa!

io am incercat deocamdata sa opresc invazia socrilor......

mai rarut ca-i mai dragut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Bolecutza si papusika bine ati venit! Ati ales aceeasi zi pe care am ales-o si eu si Ralu: 1 Iulie!

Krelia, am sters din greseala ce am postat...doream doar sa corectez ceva ...si n-am mai avut timp sa scriu la loc ca trebuia sa fug la curs!

Oricum....ramane No 1 Deme'

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ooana

Bolecutza si papusika bine ati venit! Ati ales aceeasi zi pe care am ales-o si eu si Ralu: 1 Iulie!

Krelia, am sters din greseala ce am postat...doream doar sa corectez ceva ...si n-am mai avut timp sa scriu la loc ca trebuia sa fug la curs!

Oricum....ramane No 1 Deme'

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

ooana...multumim...ne-a placut noua cred cum suna 1 iulie.....

Mergi la inceput