Miresele anului 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 16
krelia spune:
quote:
Originally posted by jesia
Am si eu o problema ......cine ar fi atat de amabil sa-i explice unei "fraierici" chestia asta cu targul ca nu am prea inteles ce , cum, cand,?????????
se indura cineva??
E vorba de targurile de nunti, care se organizeaza la inceputul fiecarui an, mai exact in perioada februarie - martie.
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
Giova spune:
quote:
Originally posted by jesia
Am si eu o problema ......cine ar fi atat de amabil sa-i explice unei "fraierici" chestia asta cu targul ca nu am prea inteles ce , cum, cand,?????????
se indura cineva??
In fiecare an la Bucuresti si in marile orase se tin targuri de nunti.In martie este marele targ de la Bucuresti, la Marriott, mai este unul in fbr. la Sofitel.
Aici gasesti tot ce ai nevoie pt. nunta.
Fetelor am vazut ca a aparut revista Mireasa si Mariaj.
Le-ati cumparat? merita?
Oana si noi ne-am lovit de aceeasi problema. mama mi-a zis sa cumpar pahare pt. sampanie. pai cum sa dau atatia bani pt. pahare ca erau multi invitati. si atunci am luat pahare de plastic, numai ca primaria a avut propriile ei pahare, iar noi am completat cu cele de plastic, ca nu a ajuns la toti.
Cel mai bine e sa intrebati voi la primaria unde va cununati.
poze
gio si bb Marco 27+
ooana spune:
Gio...sa nu razi de mine dar......am o intrebare??? ...cum e cu paharele la starea civila? Le ducem noi?
Mi-a placut ca tu ai avut pahare normale (adica mie nu-mi prea surade ideea de a servi sampania din pahare de pastic)... si daca vin 50 de oameni ce faci? cumperi 5 seturi de pahare?... si de fapt nu stii decat aproximativ cate persoane vin la Starea Civila!
Ei la chestia asta nu m-am gandit niciodata!
Lamuriti-ma si pe mine.......
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
krelia spune:
quote:
Originally posted by magdala
Krelia, te rog mult spune-mi si mie ce nr. sa aleg la efectul de Glow, ca pot si eu sa-mi pun, upiii, si nu stiu ce sa aleg, si nu am nici un preview.
, multumesc.
Daca poti 3 (adica daca te lasa ei si maxim 5 - care cred ca e d efapt minimul lor!
Ah, ai inteles ceva?
Succes si hai, sa vedem glow-ul!
26 august 2006
jesia spune:
Giova & Krelia ...mii de multumiri ca "mi-ati luminat mintea"
Acum stiu despre ce este vorba
multumesc
magdala spune:
Ei, arata bine, mai ales cand pun mouse-ul pe el. Cred ca trebuia sa aleg 5, totusi. Dar e bine si asa, multumesc mult pentru sfat..
Mami Magda si scumpa Rafaela
noi
Magda & Claudiu
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!
Andita spune:
Am sunat al Mariaj Lux!!!!!!!!!!!!!! Mi-a raspuns o tipa foarte draguta. M-a intrebat ce cod are rochita care m-ar interesa, si mi-a spus ca deocamdamdata nu poate sa imi spuna daca o au sau nu pe stoc, si ca ma roaga sa revin la inceputul lunii noiembrie, pentru a stabili exact programarea. I-am garantat ca eu pe 1 noiembrie o sa sun. Mi-a spus ca lucreaza si sambata, asa ca pentr noi, oamenii ocupati, e perfect.
Va pup, si va tin la curent.
Nunta noastra
Poze
alinush2005 spune:
Buna seara miresici!
Am mai ajuns si eu pe aici sa va salut!..deh, serviciul asta...
Sa nu ma uitati si cand mai am noutati legate de nunta va mai scriu!
Momentan n-am, ca n-am mai facut chiar nimic, nici macar sa ne gandim la nunta nu am mai avut timp ca am fost super ocupati cu servciul in ultima perioada!
Ofofof...nu se mai termina odata balamucul asta ca sa incep si eu sa ma ocup serios de nunta..
krelia spune:
quote:
Originally posted by Andita
Am sunat al Mariaj Lux!!!!!!!!!!!!!! Mi-a raspuns o tipa foarte draguta. M-a intrebat ce cod are rochita care m-ar interesa, si mi-a spus ca deocamdamdata nu poate sa imi spuna daca o au sau nu pe stoc, si ca ma roaga sa revin la inceputul lunii noiembrie, pentru a stabili exact programarea. I-am garantat ca eu pe 1 noiembrie o sa sun. Mi-a spus ca lucreaza si sambata, asa ca pentr noi, oamenii ocupati, e perfect.
Va pup, si va tin la curent.
Ia ca sun si io la mariaj, ca mi-ai dat imboldul!!!
MAI ales daca lucreaza si sambata, pai e super convenabil pentru mine
Ah, si, neazza fete cucuiete!!!
26 august 2006