Bebelusi de martie - aprilie 2005 (36)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

Vreau sa va intreb ceva.cand ne-am intors,i-am dat lui Brien un iaurt. L-a papat tot. Si acum, dupa o ora,urla deja de foame. Pai e normal\??Oare iaurtul acela sa nu-i tina deloc de foame? Atunci la ce zbenga i-l dau?!!! (glumesc) Dr zicea ca intre iaurt si alta masa trebuie sa fie 2 - 2 1/2 h.
Asa a facut si ieri,si alaltaieri si,ras....etc



Daria si Brien

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dariaevelin/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

ariadnabr,you too!Adica "you too"sa aveti o seara frumoasa si"you too"And I'm sure you got it!
Daria,amitriptilina pt.dureri de spate?!Hai ca mai auzii unaBine,pentru tine saraca a fost mai multDar uita-te la Brien..
Aoleu,alarma de kaki!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

damamacita mi s-a parut si mie super dubios. Cand am intrebat-o de ce sa iau, zicea ca am fibromialgie si ca durerile de la spate au aparut in urma stresului dar si ca urmare a unui somn nelinistit.Si atunci mi-a prescris amitriptilina ca sa ma pot odihni mai bine.Doza era extrem de mica 1/2 pastila numai seara,dar indeajuns cat sa ma stresez 9 luni dupa.

Daria si Brien

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dariaevelin/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Buna seara tuturor!

Sunt asa de suparata...nu am apucat sa va citesc ca de la ora 7 ne-am plimbat pe la politie...un pustan de 18 ani, care are carnet de doar 2 luni, a iesit frumos din parcare, fara sa se asigure si ne-a lovit masina, care era in parcare in partea opusa...Nu e mare paguba, aripa si usa din fata stanga,dar ei atata ed umblat...la asigurari, la service, si stiti cum se fac toate la noi... sotul a trebuit sa urce la volan prin dreapta, ca altfel nu se poate...imi venea sa-l pe pustanu ala...

Acum ma duc sa facem , apoi sa papam, si apoi, cred ca mergem toti la culcare....si noi, care ne pregateam sa sarbatorim maine ca Alexandra are 6 luni...offfff

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

poze Alexandra si noi

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kathywsha spune:

Buna seara fetelor,
va multumesc la fetele care au fost dragute si au incercat sa ma consoleze sau sa mi dea sfaturi.
Sunt sigura ca se va rezolva intr un fel sau altul...am vazut atatea cazuri de despartiri si divorturi intre soti incat psihic eram destul de pregatita pentru situatii de genul acesta. Cat despre detectiv...mi se pare injositor...Oricum ceea ce simt este ca singurul lucru bun din viata mea este venirea lui Iosif pe lume (si Dumnezeu m a ajutat pe mine si numai pe mine sa am o sarcina usoara, sa nasc usor, si sa am parte de un copil bun care efectiv nu l simt ca o greutate...deci exista niste compensatii). In general sunt de principiul ca barbati gasesti multi...dar...este destul de greu sa gasesti un tata ( asta nu numai cand este mic ci si cand este mare , adolescent). Si in discutiile dure care le am mai avut cu el se pare ca si mai revizuia atitudinea. Dar este destul de nasol sa obtii ceva normal in urma unor discutii mai aprinse. Imi place ca cineva sa faca ceva din placere sau responsabilitate nu pentru ca i se spune.

http://photos.yahoo.com/kathy_wsha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Daria,nu stiu cum e la cei mici,dar mie iaurtul chiar 1 h imi tine de foame.
adseana,nasol momentul,fir-ar sa fie!Imi pare rau;dar maine sa va scoateti parleala,sa faceti o petrecere pe cinste,ca e un eveniment=prima jumatate din primul anisor al fetitei voastre.si vreau sa fiu prima care va spune LA MULTI ANI,si ea si voi sa fiti sanatosi si iubiti,ca restul vine de la sine!
kathy,deplang din inima situatia ta,dar poate ca nu este ireparabila aceasta casnicie.Oricum nu s-au terminat tatii minunati pe lume,cunosc o serie de cazuri in care tatal vitreg s-a comportat de o mie de ori mai bine decat cel biologic.Iar in viata,chiar daca nu ne place si ni se pare natural si civilizat ca fiecare sa se comporte ideal fara a i se cere acest lucru,realitatea spune altceva:cere,lupta-te,si de cele mai multe ori vei si obtine.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Andira, , cum n-am apucat sa citesc ce-ati scris in timpul in care am fost absenta, n-am vazut ca ai anuntat ca esti insarcinata! Asa ca te felicit cu intirziere! Sa ai o sarcina cit mai usoara, fara stres, o nastere si mai usoara si un copil sanatos si cuminte!

Adseana, foarte neplacuta intimplarea, e drept ca e mult de alergatura cu reparatiile si asigurarea. Dar daca te poate consola, spune-ti ca tot ati avut noroc, nu era nimeni in masina.

Oanamaria_luiza, am vazut pozele cu Rares, e un baietel foarte frumos. Are trasaturile bine conturate pt virsta lui, din poze i-as da intre 12 si 15 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Oanamaria v-am admirat in poze! Sunteti o familie frumoasa

Mamacita am vrut sa zic (scriu ) ca-i recomandam si eu paracetamol, indiferent de forma. Nici eu nu agreez supozitoarele.

Andira La ce doctorita ai fost la Medicover, astazi si data trecuta? Am o banuiala... Dar sa stii ca si eu subscriu la ce ti-a scris Mamacita. Cat despre Augmentin, cand exact l-ai luat? Daca acum sarcina ta are 5-6 saptamani inseamna ca exista de 3-4 saptamani din care prima saptamana oricum nu se pune, nu era nici macar sudat la locul lui. Si eu am luat Nurofen, dar la 2 zile dupa conceptie, asa ca n-a avut importanta. In afara de asta, daca erau probleme bebe nu ramanea acolo si nici n-ai fi stiut ca a fost. Nu-ti face probleme si bucura-te de amandoi bebeii! O sa trebuiasca sa fii mult mai atenta la ce mananci, sa iei vitamine si minerale din timp (sper ca iei deja acid folic!) fiindca rezervele organismului tau s-au cam epuizat cu Irina. Si o sa fii intens solicitata dupa nastere, cu doi copilasi atat de mici, asa ca nu te gandi ca te vei intoarce la serviciu repede de tot. O sa fie foarte important ca Irina sa nu devina prioritatea a doua fiindca e mult prea mica sa nu o afecteze asta. Si mai sunt, dar avem timp de ele. Pana atunci ai grija de burtica si nu mai pune la suflet proastele maniere ale unor medici. Si eu am mers la Medicover pana pe la 16 saptamani la o ginecoloaga foarte draguta (n-am ramas la ea fiindca era la Giulesti, am preferat sa merg la vechiul meu medic), dar am mers la eco, tot la ei, la o scorpie pe care imi venea s-o strang de gat pe loc, asa ca te inteleg.

Ana71 Mariuca a mers ultimii doi ani la o gradinita particulara unde a facut engleza zilnic. Acum abia am inscris-o la o scoala de limbi starine, un curs de 8 luni Oxford adresat copiilor din clasa I. N-am vrut sa se piarda ce a invatat la gradinita. Nu vorbeste liber inca, au invatat mai mult substantive, dar se cunoaste. Sper sa progreseze anul asta. Face si la scoala o ora pe saptamana, dar e apa de ploaie, au luat-o de la zero si nu invata nimic nou.
Nu-ti recomand premergatorul. Daca te hotaresti sa-l folosesti, nu te gandi la el ca o evadare, fiindca copilul trebuie supravegheat in permanenta cat timp e in premergator. Premergatorul trebuie sa satisfaca nevoia de miscare independenta a copilului si nu nevoile parintilor. Poate fi folosit imediat ce copilul sta bine singur in fund si nu mai trebuie folosit imediat ce copilul se poate deplasa altfel, adica taras, in patru labute sau in picioare. Daca vrei si argumente la ce am scris aici ti le zic maine, acum sunt cam pe fuga.

Coco Nici eu, nici fetele nu facem vaccin antigripal. Doar sotul meu fiindca vine in contact cu multa lume.

CatXO Ma bucur de vestile bune despre bebe2!

Adseana imi pare rau de masina voastra. Nu te mai amara, e totusi doar o tabla, se repara, n-ai ce face. La multi anisori Alexandrei, pentru maine! Sa creasca mare, desteapta si frumoasa si sa fiti o familie fericita!

Kathywsha ma bucur ca lucrurile merg ceva mai bine. Daca il mai iubesti fa tot ce e necesar ca sa mearga bine!

tuturor!



Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

http://community.webshots.com/user/rrox3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Mamacita, Rrox, Marox va multumesc din suflet!

si asa e. noroc ca nu a fost nimeni in masina, iar tabla se repara...



Adriana si Alexandra (15.04.2005)

poze Alexandra si noi

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

Noapte buna fetele mele dragi, ma bucur ca v-au placut pozele si nu vreau sa plec inainte de-i a ura Alexandrei din Oradea: La multi ani si multa sanatate, sa fie fericita toata viata ei !Imi pare rau de patanie, las ca trece si asta, bine ca n-a patit nimeni nimic, si noua ni s-a intamplat in vacanta si tot nu ne-am stricat buna dispozitie. Maine, Adseana sa aveti parte de vreme frumoasa si sa sabatoriti impreuna cu cei dragi minuntatul evenimant ! Inca o data 'La multi ani' prietenei noastre din Trio !!! Alessia, ne-ai "facut-o" si noua si sotului, macar din partea lui te-ai ales cu un cadou substantial, sa-ti faci caduri frumoase din ei. Pupici lui Benny si ne bucuram ca s-a imprietenit cu ursuletul !noapte buna tuturor

Mergi la inceput