Bebelusi de nov-dec 2004 (83)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

m-am intors azi de la tara...tot fara scumpii mei...
off, off...sunt multe de zis dar e tarziu si sunt f.obosita pt. ca puiutii m-au cam tinut treaza in ultimele zile. sunt si bolnaviori putin, va spun maine mai multe. am intrat doar sa citesc ce mai face felis si am ajuns la scrisoarea pe care i-a trimis- paxelei...doamne cat ma mai face sa plang fata asta . cat poate fi de puternica si de senina. ma uimeste mereu si la fel de fiecare data ma rog la Dumnezeu sa-i dea ceea ce merita pentru ca ea chiar merita tot ce-i mai bun. ma gandesc ca se apropie zilele de nastere ale copiilor nostri...mai tineti minte cum eram acu un an, atat eram de aproape una de alta...si ma gandeam zilele astea ce mi-as dori pentru copiii mei de ziua lor in afara de sanatate si tot binele din lume...uite mi-as dori sa o cunoasca pe felis si pe mihaita.
Dumnezeu sa va ajute draga mea felis

bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Doamne!!
Eu de-abia acuma intru pe net. Am fost atat de ocupata, incat, desi m-am gandit la voi nu am mai avut timp sa si scriu. Abia acuma aflu de Felis si Mihaita!!
Si mi-au dat instantaneu lacrimile. Saraca, mama!! Cat poate sa fi indurat acolo, pe holurile spitalului, in timp ce puiul eu era in operatie! Imi este frica sa-mi imaginez! Dumnezeu a fost cu ea si, am inteles de la voi, ca totul a mers bine! Daca mai stiti amanunte povestiti-le ca sa aflu si eu. Am citit tot, dar parca tot as vrea sa mai aflu. Cum este acuma, cum se simte Mihaita, care sunt vestile de acasa? Voi cum a-ti ajutat-o efectiv? Daca pot sa o ajut in vreun fel as face-o fara sa satau pe ganduri! Cand se intoarce? Sau daca mai are nevoie de ceva acasa? Orice, daca stiti spuneti-mi si mie!
Am fost pierduta in spatiu si suparata cu ale mele, dar mie rusine sa pronunt cuvantul asta dupa tot ce am citit despre Felis.

Despre noi nu mai zic acuma nimic, ca-i deja tarziu. Singura rugaminte pe care as avea-o, dar numai ca informatie, ca nu sper nimic, este daca stiti pe cineva curat si de incredere cu care sa pot lasa copilul, pentru ca nu mai fac fata si cu servici si cu casa si cu bebe si cu..altele. Nu mai am cum sa-mi iau de lucru acasa si daca incep sa lucrez, nu are cine sta cu ea si nu stiu ce sa fac. Mare problema, ca nu am incredere in nimeni. Daca stiti ceva sau aveti vreo parere, cu drag as primi-o.

In rest, acuma, numai sa-i ajute Dumnezeu pe Felis si pe copilul ei sa isi revina si sa reintre in normal. Iar ea, ma repet, cu siguranta va avea nevoie de un supot moral macar, pentru a se reface, daca stiti asta spumeti-mi cum sa o ajut si o fac cu cea mai mare dragoste si sinceritate!

Cu drag si cu pupaturici pentru pitici - Noapte buna!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Paxela-multumim de vesti,ce bine ca Mihaitza se recupereaza repede si Multa sanatate in continuare!
Try-multa bafta maine la job si servici usor si astet sa mai vorbim cand potzi, ce ma bucur ca Alex face la olita, bravo!

Denisa
25+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Buna dimineata dragelor !
Try, multa multa bafta la serviciu, sa ne povestesti cum a fost !
Paxela, multumum pentru vesti, sint tare bune!
Noi am fost ieri sa ne facem cumparaturile in noul magazin de pe Colentina (naiba stie cum il cheama) unde era o aglomeratieeeee ...... Frateeeee ... era coada la intrare !!!!! Dar nu-i nimic, mi-am pus ambitia si am intrat! Sotul era cam stresat de ce era acolo, parca-parca ar fi facut cale intoarsa, dar eu nu si nu! Ca nu am cand sa imi fac cumparaturile alta data, ca ajung acasa numai la 9 - 9.30 seara........ L-am convins. Si rau am facut. Era atat de aglomerat incat nici nu ne-am putut apropia de raionul cu carne si mezeluri, deci ....... am luat numai nimicuri.

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

Admirati-ne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Paxela, multumim de vesti, slava Domnului ca Mihaita se simte bine!

Try, multa bafta la servici! Ai sa vezi ca revenirea la servici are si parti bune, in sensul ca ai mai multa rabdare dupa-amiaza sa stai cu Alex, iti face mai multa placere, in plus mai schimbi decorul si mai ai si alte activitati, si nu in ultimul rand iti exersezi din nou creierasii la altceva, in afara de schimbat scutece, facut mancare, etc. Pentru mine a fost o mare usurare inceperea serviciului cand era Bianca mica,si, desi aveam mai multe drumuri de facut, mi-a prins tare bine. Acum nu ma pot hotari cand sa incep , cred ca prin feb-martie ma incumet si eu. Acum ca am din nou bona, vreau sa am cateva luni in care sa ma ocup si de lucruri mai placute, (pt sufletul meu), ca, pe urma, adio timp liber.

Altfel, la noi a inceput sezonul de viroze , of course, Bianca e mereu infundata la nas, ieri o durea si o ureche, Mihnea tuseste de zor, imi vine sa-mi iau campii. Azi merg cu ei sa-i vada si doctorita, sa vedem ce zice. Si, cand ma gandesc ca suntem abia in octombrie...

Gandacico, incearca sa iei si un antiinflamator pt spate, eu m-am pus pe picioare asta vara cu Flamexin, intr-o zi m-a lasat, dupa ce avusesem o saptamana in care nu mai puteam pune piciorul in pamant.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Buna. FELIS esti o viteaza, si Mihaitza un curajos!!
Eu am fost bolnava wee asta si vad ca nici acum nu mi-a trecut...crize puternice de rinichi si de ovare...am avut probleme si cu Paulde adaptare la bunici...in fine....
AM SI EU O RUGAMINTE LA VOI: DACA STIE CAREVA DINTRE VOI NUMARUL DE TEL. AL LUI MOSS SAU ADRESA DE MAIL, IMI TRIMITETI SI MIE PE PM???? VA ROG MULT!!!!! MULTUMESC...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Numai vesti bune despre Felis si Mihaita.

Ruxi, Vladut, Andrei, Maria, Rhiana,

Madacahan, norutza ta de 2 zile bea lapte praf, Milumil 3, pina acu doar tzitza vroia. Si completam cu tzitza, seara si dimineata pe la 5. Sa lasi calutul in camera fara sa-l obligi pe Edy sa se suie pe el, asa se va obisnui si nu-i va mai fi teama.

Try, Amina de la 5 luni face kk la olita, sic te-am batut, mai greu e cu scremutul meu.

Gandcel bine ai revenit. Ioachim va fi un atlet desavarsit.

Ioana si eu am fost la acel magazin, fara mezina, nici noi nu am putut lua carne sau mezeluri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buan dimineata..revenim si noi dupa un we petrecut la Pitesti.Aseara cand am venit acasa,aveam 16 grade...a mers aeroterma toata noaptea!In rest,am mai fost la un doctor si i-a confirmat ca nu are nimic fata...deci tuseste nu stiu din ce cauza,poate ca-i vin mucisorii in gurita(ca de aia are gramezi)....
"la multi ani"sarbatoritilor de ieri si azi:Monica,Elean,Dena.Sa va traiasca piticii,sa creasca mari si sanatosi!
Mai vorbim.

POZE
POZE DE NASI
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Otilia, Paxela, Ioana, Jasmine, Dutzi, Cookie, Ionela-Roxana, va multumesc mult pentru urari!
Eu ieri am fost pe drumuri cam toata ziua incercad sa gasesc un carucior. Pana la urma am gasit ce voiam: am luat un Chicco 6WD Tech. Asta e al 3-lea carucior .. Asta apropos de faptul ca e mult mai bine sa iei un lucru bun chiar daca e scump decat sa iei lucruri ieftine si proaste.. Primul carucior era luat la mana a doua si era prea greoi de manevrat, al doilea era subtire, de vara, s-a rupt, sper ca macar al 3-lea sa ne tina mai mult
Onitza, imi pare rau ca te-ai simtit rau.. Faci un tratament?
Stiu ca si Miche a fost tare racita in weekend.. Gata, a inceput sezonul racelilor :-(
Try, bine ai venit in clubul mamicilor care muncesc.. Stiu ca nu ai facut pasul asta cu placere si stiu ca saptamana asta o sa fie foarte grea pentru tine. O sa te gandesti probabil in fiecare secunda la Alex, la ce face el, daca se descurca mama ta, etc. Probabil vei da o gramada de telefoane acasa. Sa stii ca o sa fie bine si poate lui Alex o sa-i faca bine schimbarea asta. Poate o sa invete sa nu mai fie atat de depedent de tine (eu vorbesc, care plec in urletele copilului si cu inima rupta in doua in fiecare dimineata ). Un lucru este cert: atunci cand o sa te intorci acasa de la serviciu o sa petreci timp mult mai de calitate cu Alex pentru ca sufletul tau va fi plin de iubire si dor acumulate in timpul zilei pe care le vei revarsa seara. O sa vezi, o sa fie bine

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by paxela

quote:
Originally posted by try

D-na corespondent Paxela, cum e Mihaita? Mananca normal sau ii dau doar lichide si prin perfuzii? Sta in funduletz sau numai culcat? Cand va reveni cu totul la normal (adica medicii cand preconozeaza ca el isi paaote relua toate activitatile normale varstei lui).
Multumim de postari.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

revenim cu vesti
cum ziceam mihai e cu felicia in camera, ieri a avut voie doar 50 ml lapte la fiecare masa iar azi are voie sa pape orice
nu mai este legat la nici un aparat la nici un furtunel are doar 3 pansamente unul la operatie unul la glezna si unul la manuta unde a avut perfuzie
cat vb cu felicia la tel a tinut mortis sa ma salute si avea o voce asa vesela, zicea agu aguu guga eee( adica saluta-le pe fete si multumeste-le ca au fost alaturi de mine)
a inceput sa isi reia din goana lui prin patut incearca deja sa se intoarca pe o parte dar se intoarce repede inapoi pe spate
joi ii vor scoate firele

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Doamne-Doamne! ce mare bucurie mi-ai facut! nici nu-mi gasesc cuvintele! fetele, cand vine felis, ce ziceti, dam o petrecere?

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

Mergi la inceput