Bebelusi de nov-dec 2004 (83)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

Doamne, cine a zis ca noaptea se intampla lucruri bune a zis bine. Ca totul s-a petrecut peste noapte (noaptea noastra de aici, deh, fusul orar). Si uite-asa ajungem si noi astia de prin Canada la spartu ltargului, cand toate sunt deja gatate, aranjate si frumos terminate.
M-a luat pe sus vestea ca azi il opereaza si pana am apucat sa termin de citit tot, am vazut ca deja Mihaita a iesit din operatie. Si nu oricum: BINE. Uite-aici copil cuminte care stie ce are de facut.
Sa dea Domnul sa se recupereze rapid si sa zburde in curand prin parcuri si sa se bata cu zapada cu prietenii lui din Buc. (fetelor care stai in Buc.)
Felis sanatate multa lui Mihaita si voua ca parinti ca sa puteti sa-l ajutati si de acum incolo cum l-at ajutat pana acum. El de voi doi are nevoie, voi sunteti parintii cei mai buni pentru el.

N-am inetels ce-a fost cu mesajul ala de la final de capitol trecut cu faptul ca-l opereaza maine (adica sambata!?!!?) si care era vestea proasta. Banuiesc ca a fost o greseala?!?!?

Denisule, puiule, bine-ai revenit pe grup. Stai sa ma vezi pe mine ce timp de postari mai am de luni incolo ca incep serviciul. Eu tot zic ca incep serviciul poate oi si crede, ca inca nu rationez. Pupici la Kathrin draguta-molcofutza ca, nu stiu de musiu Alex, dar mie tare dor imi e de ea si de-abia astept s-o vad. Sunt curioasa ce-or zice piticii cand s-or vedea .

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Buna seara!
Am fost plecata azi,dar cum am ajuns acasa direct la calculator m-am oprit.Nu am avut liniste pana nu am vazut cum a decurs bine operatia lui Mihaita. Multumim lui Dumnezeu si multa sanatate Mihaita! Acum putem plange,dar de fericire. Felicia,papa-l pe Mihaita cel scum si curajos si din partea noastra!
Somn usor fetelor!

Mada si Edisor mic
http://photos.yahoo.com/madachan2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

try ti-am trimis pm

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

fetle, v-am urmarit toata ziulica, dar nu am postat ca parca nu imi gaseam cuvintele de emotzie ...Ce bucurie si fericire ca totul s-a terminat cu bine...
Felis si Mihaitza, mai aveti un picutz si va intoarceti acasa, voiosi si sanatosi...

si pushlamelu' David (1 dec. 04)

"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Eliza si Aime, sa va traiasca baietzeii si sa va duca numai bucurii, sa fie sanatosi si cuminti. si mamicilor!

We frumos!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

ELIZA AIME sa va traiasca puitii sa fie sanatosi si sa aiba parte de tot ce e mai bun

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

La Multi Ani Vladut si Alex !!!!!!!!!!!!!!
Eliza, Aime, sinteti pregatite ? Luna viitoare pe 15 impliniti un anisor!
Am urmarit si eu cu sufletul la gura evolutia operatiei lui Mihaita (mii de pupici Ralucai si Paxelei, care m-au tinut la curent si pe mess ) si ma bucur enorm ca totul s-a terminat cu bine. Dupa cum i-am scris si Feliciei in sms ieri, i-am spus ca totul va fi ok, si imi place maxim sa vad ca am mereu dreptate!

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

Admirati-ne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

In primul rand la multi ani pt Vladut si Alex,sa cresteti mari si sa fiti cei mai frumosi si cei mai sanatosi.

Radu va implini un an pe 26 octombrie.UN AN!!!!

Intrebare : are cineva idee ce tort as putea sa fac,ca vreau sa-i dau si lui.N-ar fi corect sa nu pape si el,ca doar el e sarbatoritul.Singura varianta care mi-a venit in minte e un tort cu mere coapte peste care se toarna un pandispan si apoi se imbraca in frisca.Aveti vreo alta sugestie la capitolul asta?

Noi in continuare nu avem nici un dinte,mai asteptam.

Jasmine si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Neata!
Jasmine si noi la fel, tot anul il facem dar eu nu cred ca ma complic prea mult sa fac tortul acasa. Intre timp eu caut idee de cadou..

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Vladut si Alex, la multi ani! Mai avem un pic si ne pregatim de marea sarbatoare. Sa ramaneti mereu frumosi si veseli, s-aveti parte de tot ce-i mai bun pe lume.

Va pupam pe toti,

Mergi la inceput