Bebelusi de nov-dec 2004 (83)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

quote:
Originally posted by try

quote:
Originally posted by paxela

fetelor voi luati motul la 1 an? ca eu nu am ce sa ii tai( as vrea sa il pastrez ca eu si fratele meu le avem pastrate si tare frumos e cand iti amintesti) la baieti u e obligatoriu la un an nu?

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Paxela, e musai la un an, ca daca nu risti sa te parasca cineva si sa vina aia de la asigurarile sociale sa-ti ia cupilu'.
Aiurea, ii iei motul cand vrei si daca vrei. Nu trebuie, nu e nimic obligatoriu, ai libertate de alegere si decizie, mami.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

vezi ca si eu i-am zis in parc o data ca lucrez la Asistenta Sociala si poate o spun cum il tine pe Silviu de picioare cu capul in jos si o clipa ma luase in serios!

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Paxela a primit mesaj de la Felis: Mihaita e in sala de operatie!
Of Doamne, ce emotii...

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreap
Se pare ca totusi Mariuca are ceva...are mucisori si aprac tuseste un pic,asa ca eu nu-i mai inteleg pe doctori!
Va doresc o zi buna si poate ne mai auzim

POZE
POZE DE NASI
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Eu o tin pe a mea: are rosu in gat. Exact asa a fost si la Maria si pana ne-am dumirit cu totii facuse ditai puroiul pe amigdale si a durat ceva... Febra asa mare cica nu se face de la dinti. Nu s-a uitat dr si in gatul ei? Zi c si eu...

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Am vorbit acum cu Felis, mi-a cerut fixul ca are o cartela si ma va suna, asa ca o sa tastez pe masura ce mai stiu ceva.

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

M-a sunat, plangea foarte tare, ii era si rau si foarte frica. Sta pe hol intr-un loc de unde mai poate vedea usa salii de operatie unde e Mihai daca mai intra si iese cineva. Tot ce i-am putut spune ca sa o mai calmeze a fost ca daca toate au mers atat de bine si de repede pana cum nu are cum sa se termine altfel decat BINE pentru copil. Aici mi-a dat dreptae. I-am spus ca nimeni nu face nimic aici pana la 12, suntem cu pumnii stransi, sa nu se simta singura ca nu este. Imi da bip dupa ce se duce la el, o vor lasa sa il vada cand se trezeste, ceea ce nici nu spera ea.

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

A vorbit si cu Paxela, e mai bine nu mai plangea a vorbit despre doctori asistente. E fericita ca o lasa la el imediat cum se trezeste, nu a mancat de ieri dar si-a luat acum un sandwich.

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Raluu, imbarbatea-zo pe Felicia cat poti de tare, te rog!!!; cred ca are inimioara cat un purice, nici nu-mi pot imagina ce-o fi in capul ei acum; nu ma rog altceva decat ca bunul Dumnezeu s-o tina tare pe ea, ca mama, pe Cornel, ca tata, pe Mihaita, ca-i doar un mic ghemototc de omulet, dar cu un suflet tare mare, iar Dumnezeu va avea grija de el cu siguranta, iar pe medicii aceia care cred ca n-au invatat degeaba medicina atatia ani!!!
nu va pot spune ca am pielea pe mine ca de gaina, toata dimineata am fost buimaca, iar de mancat n-am prea avut pofta, de dimineata mancand ca sa nu cad jos de lesinata, iar la pranz iok, adineauri cand am deschis calculatorul am inceput sa mananc dintr-o bucata de corn, dar parca inghit ghionturi, nu mancare. Dar, fetelor noi, toate, din toate colturile lumii, trebui sa fim tari, macar cu gandurile, daca cu prezenta nu se poate, sa le transmitem lor, trei energie, muuuulta energie psihica(nu stiu daca ma intelege-ti ce vreau sa bat campii aici, dar cred ca un piculet din ceea ce vreau sa spun aici se intelege)
este fff. greu sa te gandesti ca propriul copil este in mana medicului si nu in bratele tale; eu am trait-o pe proprie-mi pielicica, cand Arisa a fost cusuta cu 4copci, la cap, in fata ochilor mei(dupa ce-a terminat de cusut am lesinat); brrrrrrr, nici nu vreau sa-mi amintesc!!!
Azi dimineata am vorbit si cu frumoasa mamica de Kenzulino, i-am spus de Mihaita, si mi-a transmis ca se va ruga ptr. ei
Ei sunt bine, Kenzo face miscare multa, merge ce merge si-apoi o i-a de-abusilea, este incantat de tobocan; de fapt nu mai are mult si o sa aiba din nou Net, si o sa va povesteasca chiar mamica de Kenzo mai multe; va pupa pe voi toate care va ganditi la ei

.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

A dat si Ioana_du sms Feliciei sa manance ceva ca acu iese Mihaitza alergand pe holuri si n-o sa aiba fata ennergie sa fuga dupa el!

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Acuma am citit si noi si suntem in urma tare.
Am trimis si eu mesaj Feliciei dar eu nu va pot spune ce slaba sunt si cum bocesc in fata tastelor.Bine ca Mihaita si Felicia sunt puternici si vor trece peste toate cu toate.
Si noi ne rugam pt ei.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

Felicia va roaga sa nu o mai sunati, doar sms, intrucat nu are voie cu mobil si daca o vad cei de acolo nu o sa o mai lase pe holuri; asistentii care ieseau din sala ii zambeau deci e ok, a baut o gura de cafea si si-a luat un pulovor ca ii era rece dar e mai calma acum.
Mai e o oraaaaaaaaaaaaaa!

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput