Sa ne rugam pentru Mihai( Felis)!
Raspunsuri - Pagina 8
Rozi spune:
Doamne, ce vesti bune!! Ma bucur enorm pt voi! Va pup si va doresc sa va intoarceti curand, sanatosi, acasa!
raluca.gabriela spune:
Azi m-a sunat la 8.30, era foarte incantata, Mihaitza n-a slabit deloc, are 7.500, papa portii normale, doar mai scanceste uneori din cauza operatiei dar se rezolva cu supozitor . Singura ei problema e ca noaptea vin asistentele din ora in ora sa ia temperatura desi Mihaitza n-are nimic ! I-a facut si EKG si totul e ok cu inimioara lui puternica . Maine ii scoate deja firele. Felis va pupa pe toate una cate una si va duce dorul ...
POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta
Anina_n spune:
Doamne, ce vesti minunate !
Bravo, Mihaita si Felis !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58864" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59034" target="_blank">Copilasi din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn
Karina spune:
Ma bucur ca totul e bine, sanatate multa in continuare !
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Karina + Bogdanel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !
ana maria spune:
Si eu ma bucur ca a mers asa bine!! Multa sanatate!!
Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
roxanaz spune:
dea Domnul sa avem numai vesti de astea!!! sanatate multa Mihaita si sa reveniti acasa sanatosi si voiosi!
Roxana si Patrick
tinatache spune:
minunate, minunate vesti!!! bravo mihaita, bravo felicia!
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
maria2mami spune:
Mihaita esti un invingator
Felis, admiratia mea...........multa sanatate!
Maria & mami Mihaela
laliq spune:
Acum ca ati trecut peste acest mare hop, sa dea Domnul multa sanatate si putere baietzelului si parintilor si sa va intoarceti cu bine acasa.
Life is a journey, not a guided tour. Bryan Rehard