Bebelusi de mai-iunie 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Loreen, fuguta am intrat sa-ti urez LA MULTI ANI! pentru BIANCA, sa fie sanatoasa si tot ce-si doreste sa i se implineasca! Petrecere frumoasa!

Oana (Mygirl) e pe drum si de abia astept maine sa ne intalnim.

POZE PROASPETE

Eli mami de Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

SAlutare,
ce vreme de doi lei:( SI fata mea e un pic fornaita si cam tuseste.nu rau dar nu-mi place. Clar, azi nu iesim deloc.
Androix, esti cea mai viteaza mamica de aici am senzatia:)
Cu hainutele la fel am patit si eu, stateau la pachete ca aveam impresia ca sunt mari. Asta pana am umblat o data si mai fac ordine si am remarcat ca o parte din ele in veneau bine. SI de atunci fac razie des in ele Imi amintesc de o salopetica pe care am primit-o inainte de a naste de la o prietena din Olanda.SI ma gandeam: Doamne, pai asta pe la sase luni! Aiurea, i-am dat-o inainte de patru luni.
Cu papa...dupa cum avem chef. Ieri a papat piersica cu morcov dar a fost prima zi din viata ei cand nu a facut cacutz, nu-mi vine sa cred, ea facea de cel putin doua ori pe zi.
Azi am sa mai incerc mar ca pana acum mi-a cam refuzat. Am luat niste Golden mai copt, ionatane nu serveste si eu am de la noi de la mosie nu din piata. De fapt in piata sunt Frumoase de Voinesti si mai putin Ionanatn adevarat. Ete io mare experta in soiuri de mere:)))

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Nu am avut net o saptamana si tare rau a fost!
Lucas, am cerut o oferta de pret la firma de care mi-ai zis tu si am cazut pe spate : Humana 1 - 22 lei, Humana 2 - 56 lei, cereale 18 lei. Probabil au marit preturile!
Cristina cresteee in lungime. Arata ca o ata. De abia astept sa vina doctorita sa vad ce zice. Eu ii dau la ora 10 pireu de piersici si mere in care pun si cate 2 lingurite de pireu de la borcanel pentru ca merele sunt cam acre. Asa ca mananca aceasta combinatie, bea si suc si de cateva zile nu mai vrea lapte dupa. Problema este ca a reinceput sa se trezeasca noaptea sa ceara de mancare, chiar daca seara papa 180 ml lapte. Am citit undeva ca asta ar fi semnalul ca are nevoie de mancare. Asa o fi? Am sa ii pun in biberonul de seara cereale sa ii umple burtica.
Fran si noi procedam la fel cu piersicile(luam una si o desfacem in fata vanzatorului), dar acum nu le mai platim de cand mi-am dat seama ca ei stiu ce vand! O vanzatoare mi-a zis ca se trec si ele, dar inainte sa o desfac nu stia ce sa mai faca sa ma convinga ca este dulce si zemoasa! Sotul meu a cumparat vreo 15 piersici sa imi ajunga si dimineata nu am avut ce da de mancare copilului.
Monu, m-ai desumflat cu calciul lactic si caderea parului. Eu credeam ca se va opri caderea, dar deocamdata nici un rezultat. Si eu ma scol dimineata amortita din ceafa pana in talpi. Andreea.a la tine se vede vreun rezultat?
Aveti idee daca la Carrefour Orhideea ma lasa sa intru cu caruciorul?
Eu am 32 de ani, ca tot vorbeati de varste.

Laura si bebe Cristina ( 20.06.2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Laura, te lasa sigur cu caruciorul la Carrefour, ca am fost si noi. Si la cel din Colentina, si la Cora. Numai la Selgros, acolo e singurul loc unde nu ne lasa cu caruciorul, asa ca punem cosuletul de masina pe carutul lor.

Aseara ne-am luat monitor LCD de 19", ca sa vad mai bine, precum lupul pe Scufita Rosie Deodata s-a facut foarte mult loc pe birou si vad si eu ca lumea paginile pe net fara sa scroll-ez in stinga-dreapta atita.

Ce vreme urita! Bleaaahhhh.... Ce ne facem mai incolo?!

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salut, intru scurt ca am o gramada de treaba si nu cred ca Mogaldea mai doarme mult.
Androix - de unde ai luat saltea de iarba? Ca ma bate gandul sa iau si eu pentru capatutul nostru nu are decat o scandura tare cu 5 cm de burete pe deasupra si mi-e mila de asta mica. Problema e ca patutul are niste dimensiuni mai aparte (63/107) si va trebui facuta la comanda. Iar la comanda nu am gasit decat saltele gen relaxa.
Cred ca si noi iesim mai tarziu ca s-a chinuit o gramada sa adoarma in casa. Na, ca se si trezise. I-am infundat suzeta, sper sa mai doarma un pic. Va las.
PS. Bine, bine mi-am facut si eu semnatura sa nu mai scriu mereu dar cum o bag la sfarsit?

Ioana cu Ana (22.06.2005)
http://community.webshots.com/user/ioanailincam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

La Multi Ani si din partea noastra Biancai.Ii dorim multa sanatate, sa fie fericita alaturi de parinti si de surioara.

corni si bebe(Timeea)11 May 2005
poze Botez Timeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

A, vad ca intra singura. E multi si prosti...

Ioana cu Ana (22.06.2005)
http://community.webshots.com/user/ioanailincam

Mergi la inceput

Ioana, acolo in profil unde ti-ai scris semnatura trebuie sa bifezi dedesubt sa fie mereu selectata semnatura. Sau sub fereastra unde editezi mesajul, o sa vezi o bifa "Selecteaza pentru a va introduce semnatura"

Poze mai noi cu Andrei

Mergi la inceput

Ei, se pare ca era bifat deja

Daca vrei, iti arat cum sa scrii linkul acela ca sa-ti apara sub un text, sa nu apara tot cirnaciorul acela.

Poze mai noi cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

I-am dat Calgel dar degeaba, are efect 2 minute, aseara i-am dat si 1 ml de eferalgan tot degeaba, m-am intalnit cu o mamica cu experienta si mi-a zis sa-i dau 2.5 ml o data dimineata si o data seara, o sa incerc diseara sa vad cum o fi. Pediatrul nostru nu ma invata nimic, e cam dus cu capul cred. Cand era David mic si i-am zis sa-mi dea o reteta cu ceva pentru febra sa am in casa in caz ca face mi-a zis sa nu-i dau nimic, sa-l invelesc in cearceaf ud.

Mari si DAVID

Mergi la inceput