Bebelusi de mai-iunie 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Loreen, vreau si eu ceva de la tine: molipseste-ma si pe mine cu harnicia ta matinala, nu ma trage ata prin bucatarie, doar sa-mi mai pun o ceasca de cafea. Dar trebuie sa-mi fac curaj ca e luni si suiera frigiderul.
Cand am citit faza cu statul la rafturile de bb m-a bushit rasul, asa fac si eu, dar nu m-am gandit de ce!!!
Stii ceva, tu te-ai uitat la pozele Deliei ca si cand te-ai uita la alt copil nu la al tau? Pai eu am vazut ochii Deliei si nu la culoare ma refer, pe care eu nu o consider foarte importanta ci la forma lor, pai Delia are ochii mari si expresivi, ce sa-ti mai spun? Lasa pe altii sa zica ca stiu ce spun!
Supa plic milupa e din Italia (si-a facut cumnata-mea pomana cu mine si mi-a adus cateva) imi plac ca se fac usor, dar cand s-or termina?! Pe aici nu am vazut, dar nici nu am cascat ochii prea tare dupa asa ceva ca nu stiam ca exista.
Trebuie sa-mi scol copila ca nu da semne de foame, cu vremea asta cui nu-i place in patutul lui?

POZE PROASPETE

Eli mami de Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Elisor stai sa vezi ca eu ma misc precum ardelenii,ca daia sunt ...Dar si cand ma apuca nu ma mai opresc...Iar cu mancarea ce sa fac,trebuie ca si Bianca are nevoie si nu pot sa-i dau borcanele...Eu in mod normal fac mancare o data pe saptamana,duminica sa-i ajunga fetii,ca ta-su nu serveste mancarea facuta de mine ca nu are colesterol...aiurea...ii place sa manace numai pe la carciumi...Asta e...problema lui...Dar duminica asta am avut zi de vizite asa ca daca tot doarme Delia ce sa fac si ca fetitele...treaba prin ograda...

Si eu care ma bucuram ca au infiintat astia si supa la plic pentru copii...Naspa momentul...Ce ma enerveaza diferentierea asta intre europa de est si restul lumii...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
9 ani si informaticiana
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

salutare fetelor!!
ce frig e afara, azi de dimineata in jur de 7.30 erau aproape 3 grade brrrrr!
gabitzam- pentru ce e sapunul cu glicerina?
elisor- nu am gasit borcanase cu morcovi doar, la noi nu exista inca carefour iar la sensiblue nu ma mai duc din pricipiu- m au enervat acum 2- 3 saptamani , primesc pe mail instiintare ca la data cutare si cutare se organizeaza discutii pe tema alimentatiei copilului si cand ma duc acolo farmacistele sau ma rog vanzatoarele ca n ai de unde stii ce profesie au se uita la mine ca vitelul la poarta noua- ele nu stiau nimic...Le am trimis un mail <<de multumire>> si nici pana acum n am primit un raspuns

Fetelor copilasii vostri cam cat mananca pe zi?? ma intereseaza deoarece Bia manca f bine si de vreo 2 saptamani de la 900 ml am scazut aprox la 700-750 bine plus pulpa de piersici(10-12 lingurite) si morcovi cu cartofi1(5-6 lingurite)
In schimb baga la greu ceai sau apa plata nu conteaza, de ati vedea o ce fericita e cand vede sticluta cu ceai??
Ii cant de multe ori pe zi si mai nou incearca sa cante si ea- e o dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

La multi ani, Corni!!!
Sa ai parte de fericire si impliniri, sanatate si armonie!

Vai, dar cat ati scris in we!!
Noi am fost la Moeciu, si Carina a racit! Adica are nasucul tare infundat, si i-am pus ser fiziologic de vreo trei ori pe noapte...

Poze inca n-am pus, pentru ca le-am facut in nu-stiu-ce format, si trebuie sa le prelucreze un pic sotziorul meu...

Hai ca ma apuc sa va citesc...

Chris si Carina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mercedes, Andrei are se pare pielicica mai sensibila si pediatra mi-a recomandat sa-l spal cu sapun cu glicerina.

La noi au dat caldura in calorifere azi-noapte, e placut asa caldicel in casa. A fost prima noapte in care l-am gasit pe Andrei dezvelit, de obicei sta cuminte invelit, dar probabil i-a fost si lui cald. S-a si deplasat in somn, ajunsese cu capul in tablie, statea cu el sucit intr-o parte. Noroc ca e aparatoare la capat si era moale.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Gata am terminat treaba pe ziua de azi...mai am de calcat,de strans prin casa de verificat temele copchilului,sa stau cu Delia si sa mai si lucrez putin,dupa care o sa-mi ramana si putin timp pentru mine,daca nu cer prea mult...

Mercedes sa vezi handicapatele de la noi...Ieri ma duc sa iau pentru Bianca,Rulid,un medicament pentru afectiunile respiratorii...Aia de la casa se uita ca vitica la mine,farmacista habar n-avea iar eu m-am trezit vorbind :oare femeie de serviciu o sti mai bine?!Iti dai seama ce fata de dobitoaca,nu ca n-ar fi,a facut farmacista...Dar eu la fel de naturala mi-am continuat cumparaturile la ei in farmacie...Dpdv al personalului stau nu prost ci execrabil,insa prefer sa ma stresez putin la neuroni nervosi care-i mai am pentru ca gasesc ce-mi trebuie de-ale gurii pentru Delia...
Apoi cu mancatul Bia ta e campioana in comparatie cu Delia mea care si acum dupa o saptamana de vitamine abia ajunge la 400-450ml de lapte,fructele parca mai bine un picut iar de legume abia azi testam din nou piata...si mai scapa cate un iaurt pe zi...in rest sa traiasca calmantele...pentru nervii mei...

Gabitza sunteti niste fericiti ca v-a dat caldura...noi doar promisiuni si cati mosi pe metru patrat avem in bloc sigur pana in decembrie nu vom avea caldura...Da' nu ma mut eu odata si voi avea GAZEEEEE si Centrala si-mi fac vreo 50 de grade sa-mi treaca de frigul indurat...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
9 ani si informaticiana
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Salutare la fete!

Androix, nu te scot acum din listuta. Cand slabesti tu imi zici si modific!
Elisor, multam de urari. Bine v-am gasit! Te-am trecut in listuta...
Corni, La multi, multi ani!

Multam la fete de urari... E bine sa fii acasa!

Mami de Alex mâncăcios

Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex

Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare!

Brrrr, ce frig e afara!
Si noi suntem tot la munte, la socrii mei si bate un alizeu pe aici... aproape ca m-am intristat si m-a apucat melancolia zilelor calduroase de pe alte meleaguri...

Dimineata am schimbat-o pe Maya si imediat ce i-am pus scutec curat, i-am dat dresuletul si pantalonasii se aude un zgomot ciudat, ca atunci cand scoti spuma de par din tub. Cand m-am uitat, facuse kk si avea exact consistenta unei spume de par, cu multe bule de aer . De la ce poate fi? A mai patit cineva la fel? Ea e alimentata la san exclusiv doar ce i-am dat ieri un pic de ceai de menta pentru ca mi se paruse ca a facut cam moale.
Ma gandesc sa nu-i fi bagat ceva soacra-mea in gura ca am prins-o zilele trecute ca vroia sa-i dea lapte de vaca cu lingurita !

Tina si Maya
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

loreen- ce iaurt ii dai?
florentinaG- imi pare rau, nu stiu de la ce poate fi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Mai de cand n-am mai scris nimic pe aici. Si voi aveti un ritm de scris ceva de speriat. F bine, tineti-o tot asa.

Tocmai a inceput a treia mea saptamana de serviciu. Merge bine, am avut de lucru o tona, de asta nici nu am mai scris nimic. Am mai citit din cand in cand, dar atat.

Ana are 5 luni si 8 zile si papa in continuare exclusiv san. Ma mulg la birou pt masa ei de la ora 13 si e OK. De la 1 noiembrie (5 luni si 3 sapt) intentionez sa incep si eu diversificarea. Sa vedem cum va fi ca ar trebui sa ii inlocuiesc intai masa de la ora 9:15 si ar fi tare greu, ca eu la ora 9:30 trebuie sa plec de acasa ca sa fiu la birou la ora 10. Dar ma gandesc sa o inlocuiesc prima pe cea de la 16:30 cand am mai mult timp. Banuiesc ca nu ar fi nici o problema, nu? Ii dau Anei Ca 5 ml pe zi timp de o luna ca avea fontanela f mare la 4.5 luni: 6.5/5. Acum mi se pare ca s-a mai inchis, sa vedem cum va fi la ctrl de 6 luni.

Beatrice, eu iti voi da datele mele lunea ca atunci ma cantaresc si pt grupul de la Femina Intim din care fac parte. Asa ca azi am 61.7 Kg si sunt tare multumita. Mai am 1.7 Kg de dat jos si apoi cred ca voi vrea sa incerc sa mai dau inca vreo 2. La 1 an de la nasterea Alinei aveam 3 Kg mai putin decat inainte de sarcina. Poate reusesc si de data asta ceva de genul.

Si eu trebuie sa ii ai Anei saltea pt pat ca al meu este de calatorie si nivelul 2 este f jos, asa ca ii iau o saltea inalta si rezolv problema.

Cam pe sarite am scris, dar sunt cam imprastiata azi.

Va pup cu drag,

lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)

Mergi la inceput