posibil semn de avort spontan?

posibil semn de avort spontan? | Autor: raluca_iuliana

Link direct la acest mesaj

buna,
te rog frumos daca imi poti explica o cauza posibila a faptului ca am o scurgere maro de trei zile in conditiile in care sunt insarcinata in 5 saptamani.
multumesc frumos

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

Bun venit Raluca-Iuliana.Parerea mea este ca trebuie sa mergi urgent la medic daca vezi ceva anormal.Eu sunt patita am avut doua sarcini oprite in evolutie .Poate sa fie alarma falsa sau poate sa fie ceva serios.Bafta.

andreeat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca_iuliana spune:

am fost chiar astazi sa-mi fac o ecografie si mi-a recomandat utrogestan pt ca ar putea fi un semn ca sarcina incearca sa se fixeze. pe ecografie nu se vede mai nimic, pentru ca ar fi sarcina prea mica. am citit insa ca o femeie din 5 are mici sangerari in primele luni de sarcina. tu ce semne ai avut? daca sarcina este oprita in evolutie n-ar trebui sa nu mai am sanii mariti si durerosi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

Pai iubita la tine nu cred ca se pune problema de sarcina oprita in evolutie deocamdata.sa nu se agraveze scurgerea aia de care zici era ideea.la mine la ec a descoperit sarcina oprita dar facute ec la interval de o luna si confruntate una cu alta si se vedea ca fatul nu a mai crescut de la ultima ec si asa a zis ca este oprita.tot utrogestan al luat si eu si am mai avut si alta medicatie pe care am luat-o pana la 7 luni de sarcina.deci axeaza-te pe un medic ginecolog care sa-ti urmareasca sarcina si numai el decide ce trat iti trebuie.sanatate multa si sanatos.

andreeat

Mergi la inceput