Scorpiutze...unde sunteti ? (22)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
Yrys78 spune:
Mama cat spleen pe capul tau, Syd. Te-a lovit Baudelaire sau ce? Io sunt dezgustata de oamenii neseriosi care se bat cu pumnii in piept degeaba. Ma dezgusta. Folosesc prea des cuvintele astea in ultimul timp. Prieteni pentru a caror nunti n-am mancat decat paine cu mustar mi-au zis ca nu se poate sa vina, ca nu au cum, ca n-au cu cine lasa copiii, cateii, purceii etc. Cred ca-s prea fraiera.
Detest oamenii mincinosi si fatarnici. M-am plictisit de aia care se baga aiurea-n seama si nu au bun simt.
Ma duc sa nu va depresez si pe voi.
Nunta e sambata viitoare - cea religioasa. Cea civila vineri.
Seara buna
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
monica-elizabet spune:
fetele intru si la voi doar sa vasi sa va doresc w e placut.
eu mai am doar o zi si-mi vine sotul acasa...maine pe vremea asta ma pregatesc sa plec la aeroport.
va puuup pe toate
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
klumea_blondy spune:
cam liniste pe aici!se vede ca e sfarsit de saptamana!
emma, chiar m-am distrat!iar de facut curat dupa zidar,a facut iubitul meu sot!pe noi ne-a trimis in vizita si el saracutul a dereticat!
Yris,capul sus!asa se intampla la toate nuntile!nu te mai enerva1fii cea mai fericita mireasa din lume!
poze noi cu bubu
http://photos.yahoo.com/klumea_blondy
rares andrei (29.11.2004)
mina spune:
Hai salut, frumoaselor!
Aveti in fata (ma rog, virtual, intelegeti voi) o ia o pauzare usor depresata dar care daca sta mult depresata se otraveste in suc propriu, asa ca brrrrruuuuummmmm, m-am scuturat si mi=a trecut
Deci sa va zic, am termopane!!!!! Breeee,aventura,nu asa. Omu a venit la 12. Cum a promis. Insa eram deja lata de oboseala ca da-i si baga la adapost prin dulapuri toate alea sa nu se umple de praf. Cupilu nu statea linistit asa ca sotu disperat despre binele lu bebe a decretat: la plimbare cu voi. Noroc ca noul meu carut chicco sport are celofan de ala de ploaie. Ies la plimbare, cheltui bani de plictiseala pe haine de bebe, colectez comentarii de la toate babele cartierului ca plimb cupilu pe ploaie, si ma intorc. Hranesc cupilu si...fatalitate, vine fomeia cu curatenia, ala cu termopanele nu terminase, decizie: iesi la plimbare cu cupilu,sa se apuce fomeia in sufragerie.
Ok. ies. bebe doarme io ma plimb cu el.
Pana la urma toate se terminara ok, cu sotu gatind spaghete si bombanind vorbe dulci despre creeru lui in momentu cand a decis ca tre sa puna termopane.
Azi tot cu eforturi s-a lasat, ca am scos din casa toate chestiile inutile si le-am impartit pe la preteni (kestiile de bebe ca masa de infasat, carut, hainute mici). Tot cu bombaneli de la sot ca au si vai io toata viata car de bagaje. Dupa aia tot domnu cica hai in Cora si dupa aia tot el ca au si vai toata viata car de bagaje. Hm Hm. Dupa ce am mancat unu voia sa doarma si unu nu voia sa doarma...ghici care ....
A, o sa intrebati de mine.Ma cam doare capu in atari conditii, insa zic merci ca baietii dorm si io imi petrec timpu cu voi si un pahar de vin rosu
. Si ca sa ma simt "bine" o masea de minte are ideea fixa ca tre sa iasa si ma doare de mor. trece ea si aia.....
Monica, ma bucur pentru tine, stiu cum e sa se returneze dupa mult timp. Sper ca revederea sa fie cel putin la fel de placuta cum te astepti.
Yrys, te rog mult mult, nu pune la suflet chestiile astea. Lumea e asa cum e, datoria ta e sa fii fericita, si asta implica sa nu pui la suflet astfel de persoane. Intreaba=te tot timpul: merita persoana asta sa cheltui pe ea fie si un minut de proasta dispozitie? Eu zic ca in multe cazuri raspunsu este NUUUUUU.
Si ca sa0ti ridic moralu: in seara nuntii mele (in a carei zi a plouat de a rupt, la un mom dat aveam rochia uda pana la genunchi) a fost nu stiu ce meci important al echipei nationale. Ma crezi ca multe persoane au asteptat sa se termine meciul ca sa vina? Varul meu, care imi e ca un frate, cand a venit, mi=a soptit la ureche scorul (el venise la timp) de am crezut ca il omor cu mainile goale..... el saracu incerca sa ma bine dispuna...
Insa pe la 10 seara am decis ca aia e noaptea mea si ca cei prezenti nu vor uita prea curand cum a fost nunta mea si am tras fata draga o distractie cu dans si voie buna de inca si in ziua de azi mor de ras cand vizionez caseta. Deci fa bine si tine minte ca aia e noaptea voastra si nimic altceva nu conteaza.
Syd, nu am apucat sa iti spun, bine ai revenit! Cel mai bun leac pentru astfel de momente de plictiseala e sa faci acel ceva ce-ti doresti demuuuult si nu ai niciodata timp.
Cam atat am avut de spus, pupici tuturor celor ce nu le-am raspuns direct. Fug sa mai strang prin casa si sa iau masuri pentru perdele...cine stie, poate chiar maine cumpar materialul. azi am fost atat de aproape, eram la cora si am vrut in bricostore, insa husbandu si-a taiat deshtu in carut cand l-a strans si ca urmare s-a declarat obosit.... nu stiu bre, am un sot super destept, insa cand e vorba de strans un carucior pliant ii pleaca mintea cu sorcova, zau asa....
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
carmensilva spune:
buna dragelor!
am revenit,dar sunt frantaam dormit doa 2 ore!
va pup,revin cu poze!
Yrys78 spune:
Mina draga mea, esti de pus la rana. Azi am fost scutita de jocuri de dimineata pana seara la calculatoru meu drag, nu spui cine...persoana importanta.
Am dat-o pe o afinata de gheo nu poa s-o bea neam..e de la Radauti e=si e taaree...buna pentru fata - o sa ajung o alcoolica - cand cu afinata cand cu vinu rosu...hmm, mai trece stressu.
De abia astept sa ajung pana la nunta. Momentan a venit best friend sa-mi puie vopsea-n cap si-s cu vopseaua...Ma fac tot blonda, ina mai inchis oleaca...sper io...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
carmensilva spune:
BUna dragelor!
Anda mea e mai bolnavioara,e tot racita ,nu mai ia medicamentele nici cu fortza,nu deschide gura si gata.s-a mai stricat si la burtica,nu mai papa,e cam nasol.aseara a plins dupa mine,nu voia nici nani ,nimic.si eu plingeam dupa ea.telenovela,ce mai!
Yrys,nu risca cu culoarea parului in ultimul moment ca am patit-o eu ,am iesit neagra si mi-am mai stricat si tunsoarea!
fetelor am racit si io ca am tras un friiiig!brrr!cand am venit ningea si ieri era soare!au avut noroc tinerii insuratei ,dar s-au si complicat tare,au pus mult suflet si au exagerat si cu servirea ,cu tot,ca sa iasa perfect.si a iesit.inclusiv mireasa nu s-a putut hotari cu rochia si a avut la biserica partea de jos cu crinolina ,apoi a schimbat-o cu una ajustata de dantela.
am pus poze cum am promis ,printre ele e si una cu 'buburuza 'mea mica.
poze nunta
va pupam dulce,o saptamana excelenta!
monica-elizabet spune:
carmen, mireasa a fost frumoasa dar andutza...e o buburuza super, super frumushica...imi venea sa pupacesc monitorul
mina, sa le stapaniti sanatoase termopanele
yrys, cum ti-a iesit vopseaua?...poze!!!
AMR 2 ore si plec la aeroport...nu mai am rabdare
va pup sa aveti o saptamana minunaa
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
emma27 spune:
sara buna,fetelor.iar singurica.monicai ii vine sotul,al meu a plecat.
monica,imi inchipui prin ce trece si ce nervi la stomac ai,asa ca intaresc si eu urarea minei:sa ai clipe cat mai fericite si asa cum ti le-ai dorit.
carmen,chiar ca ai o buburuza trasnet.si inca o chestie:ai slabit mult!!!!bravo!!!deci pana la urma ai fost nasa?frumosi miri!!!cine se-aseamana se-aduna.sa inteleg ca, in ciuda grijii,te-ai distrat.
sanatate buburuzei!!!rau cu papica asta,dar o razbeste pe ea foamea.
brr,deja sa ninga.trebuie sa ii iau hainuta dariei.bine ca mi-am facut rezervarea pt craciun.v-am mai intrebat o data,dar voi ce faceti de sarbatori sau cel putin,ce aveti de gand??
syd,multumesc pt .de ce nu incerci iar sa intri pe chat,cand te simti singura?cred ca niste carti mai potrivite pt o scorpiutza nici nu gaseai.
sa inteleg ca tu ai in continuare grija,din cand in cand,si de baietel?te admir pt ca stii sa apreciezi eficienta unui barbat
.eu il am langa mine doua zile si doua nopti si ...nimic.mor de somn,de atata treaba.
mina,ma distrezi de numa'.sa inteleg ca pana la urma tot tie ti-a revenit sarcina cea mai grea.ei,dar cine se lauda acum cu termopane in cartier?!!
yrys,cred ca fiecare miresica a fost patita.totul e sa nu pui la suflet.noi nu prea am avut cand sa ne ducem pe la nunti,asa ca nu prea am avut tinerei,mai mult rude si cunostinte de-alor mei,caci celalat neam nu a venit deloc.dar, pe de alta parte nu am acum nici o obigatie.eu,sincer m-as duce la o nunta,pentru distractie,dar vezi,ca nu toata lumea sta bine cu finantele.plus ca treaba cu copiii,poate fi adev.eu am ratat o nunta pt asta.dc sunt oameni finuti,iti pot trimite un cadou.
gabriela,vezi ca tot raul spre bine!hai ca fac ca in reclama de la altex:si cumnatul,cum e cu cumnatul,s-a enervat cumnatul???!!!
Ema
Tg Mures
Ziua Dariutei
Calatorie
nastasie spune:
buna dimineata.
in sfarsit am dormit si noi aseara.l-au mai lasat mucii pe razvan asa ca ne-am mai odihnit un pic cu totii.a fost un weekend groaznic.bine ca incepe sa fie mai bine.pana la urma am ajuns si la spital la urgenta ca nu mai stiam ce sa-i mai fac.saracu razvan de cate ori vedea ca ma apropii de nasul sau gura lui incepea sa planga.a si ragusit din cauza asta.i-a mai trecut si afta, a inceput sa pape iar cu biberonul(desi am incercat sa renuntam la el).
mina, am ras cu lacrimi.esti cea mai tare acum de cand cu termopane.si mie imi mai trebuie unul la bucatarie ca tare congel e acum.
carmen, imi pare rau ca anda e racita.si al meu este dar al meu a super mancat.tot ce-i bagam pe cioc.mai ales aseara ne-am facut noi niste paste cu branza si razvan venea cu ciocul intins.intai a trebuit sa-i dau lui si apoi am reusit sa pap si eu.
yrys, sper sa-ti iasa vopseaua bine.eu m-am vopsit(imi luasem ciocolatiu cica) si mi-a iesit aproape de brunet.un fel de brunet cu reflexe castanii.aseara m-am spalat iar ca sa se mai deschida.
monica,sa petreceti frumos cu tati acasa.
emma,astept sa te intrerup cand citesti presa
ana, ce mai faci?
albumul meu
nepotelele mele
adriana&razvan 01.11.2004