Mamici de ianuarie-februarie 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 6
Denisam spune:
Ana, mersi de aprecieri si tu si restul fetelor sunt frumoase, cred ca femeile care sunt gravide si innebunite dupa copii arata bine in perioada asta mai ales.
Da, Monica, asa e, simbata viitoare treb sa luam mobila si sper sa monteze patutzul Dragos repede, caci dresserul vine deja montat, noroc ca intra in masina mea, si apoi sa luam stickere si ce mai vrem sa le punem pe pereti si sa rearanjam un pic lucrurile care sunt acuam adunate in camera Emmei.MA bucur ca faci anul asta Craciunul acasa, si ca intri mai repede in concediu, eu nu cred ca voi reusi mai repede de 10 dec, eventual din 10 dec pina pe 30 sa imi iau medical(chair dc voi mai lucra de acasa) si apoi din 6 ianuarie voi sta acasa, cam asa e planul, sper sa iasa.
Pupicei si noapte buna!
Denisa
25+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
miraklucker spune:
Marchplayer si Bee, multumesc de urari, ai mei bolnavi se simt deja mai bine si nici eu cu David inca nu ne-am imbolnavit. Pe Daria am mutat-o la ea in camera, am eliberat leaganul pentru bebe
. Acum fac ture la ea in camera cand se mai trezeste peste noapte dar in general doarme destul de bine. Al meu sot are totusi concediu saptamana asta asa ca si eu sunt mai libera. Ieri m-a anuntat ca peste inca o saptamana mai are din nou vacanta si ca vom merge in Germania la niste prieteni de ai lui cateva zile. Cand e vorba de plecat nu refuz nciodata. Plus ca pe langa Manheim pe unde mergem am si o prietena pe care nu am vazut-o de 4 ani de cand am plecat din tara. Abia astept.
M-am masurat si eu peste burta, la Daria mi-am notat cam tot la 2 saptamani, acum am 92, 2 cm mai putin cu toate ca am impresia ca am burta mai mare, si ... in ultimele 2 saptamani am pus cate 1 kg pe sapt, am ajuns la 62. Nu sunt char multe de la 57 dar sarcina trecuta am ramas aprope cu tot ce am pus. 4 am dat jos cand am nascut si 10 au ramas, care abia s-au dus ....si nu toate¨!!
Si in privinta miscarii nu cred ca are asa mare importanta, eu m-am miscat desatul de mult la prima sarcina, mergeam mult pe bicicleta si la plimbare. Imi amintesc ca pe 1 aug (termenul era pe 10) eram la munte si culegeam afine. Soacra-mea imi zicea "sigur o sa nasti usor" si pana la urma nu am reusit deloc sa nasc
, cu toate medicamentele si perfuziile lor!!
Am inceput sa ma uit si eu pentru carucior dublu
e singurul lucru care imi trebuie, dar mai am timp sa caut. Astept sa vad ce e, o sa aflu si eu in sfarsit peste 2 saptamani, ca sa imi fac planuri cum modific in camere, mai bine zis cum intorc casa pe dos!! sotul meu deja se ia cu mainile de cap cand ma aude ce vreu sa fac.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
maraki spune:
Uitati-va acum la De 3x femeie!!! O sa ne arate nasteri in apa
Tema este : nasterile
25+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
pisoi3 spune:
Salutare fetele,
Iar sunt insomniaca dar ma duc in pat dupa ce postez. De trei zile am niste dureri crunte in regiunea pelviana, parca mi se rup oasele. Voi aveti asa ceva? Am citit cum ca ar fi normal iar mie imi apar mai ales daca merg mult. Pai eu incerc sa fac miscare dar nu merg mai mult de un sfert de ora pe jos. Pai ce sa fac? Nici nu pot sa ma intorc bine de pe o parte pe alta, parca as avea febra musculara de aia crunta. O fi din cauza ca se largesc oasele bazinului? Voi ce credeti? Fetele care mai aveti bebei, voi ati patit asa ceva?
Pup fetele ca ma tarai la culcare, am ajuns ca o baba!
Anda si bebe Mark 27+
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131
Bombonicaaaa spune:
Pisoi draga mea, si eu ma confrunt cu aceeasi problema de vre-o luna... daca nu merg pe jos mai mult de 10 min. e ok ,dar daca "exagerez" asta insemnand 15-20min. de mers, simt ca mor ,de intors pe o parte si pe alta e o adevarata aventura, parca as trage de fiare toata ziua
asa febra musculara ...L-am intrebat pe dr. si a zis ca e ok sa fie asa, se mai intind muschi, ligamente , bazinul se mai largeste...Asa ca nu prea avem ce face, mai avem putin si v-a trece si asta !
sa treaca
Oana
28 weeks
Poze cu noi
Noemy
Bebelina Neidyn
Bombonicaaaa spune:
Mai fetelor ,interesanta emisiunea lu' Tatu, dar eu nu inteleg ce cauta Guta acolo...ca eu oricum nu cred ca a fost alaturi de nevasta-sa cand a nascut 3 copii( atatia stiu eu ca are) si mai ales ca avea 14ani juma'
da oare nevasta-sa oare cati ani avea?
Oana
28 weeks
Poze cu noi
Noemy
Bebelina Neidyn
LunaNoua spune:
pupici 
Am ajuns si eu acasa si am papat. Acum imi beau ceaiutul de insomniac (de tei) si va povestesc cum a fost.
Nu am vazut-o pe bebica
Doctorul la care am fost avea ecograf la care se uita numai el si eu nu am vazut nimic
Si nici poze nu mi-a facut
Am inceput si eu cu alea rele. Am stat in asteptare 2 ore jumatate, cu toate ca aveam programare.
I schimb, bebica se pare ca tot fetita a ramas, si e mai mare dupa masuratori cu 2 saptamani decat varsta ei. Doctorul ma tot intreba daca sigur data UM i-am spus-o bine. Cum sa nu. La mine si data conceptiei calculta o pot confirma. Stiu sigur cand am "fabricat-o" pe micuta
Deci...o bebelina maaaaaaaare, mai mare ca varsta ei cu 2 saptamani, dar nu stiu nici o alta data, nici greutate, nimic. Asta e. Poate aflam peste 2 saptamani cand m-a chemat din nou, caci se pare ca nu bebelina are probleme, ci eu.
Am tensiune mare si m-a pus nenea dr. pe tratament
Am intrebat care sunt riscurile la tensiunea asta si mi-a spus ca e risc de nedezvoltare a fatului, nastere prematura a lui, dar ca se poate ajunge pana la moartea fatului sau a mamei daca nu se trateaza.
Nu sunt eu prea incantata de medicamente, dar cand a pus problema asa ... nu mai zic nimic
Sunt cuminte si iau tot ce imi da ![]()
Cel mai mult mi-a placut ca e primul doctor care nu mi-a bagat pastile asa... pe NV. Mi-a zis sa nu iau nici o vitamina, ca nu este cazul, caci bb e foarte bine dezvoltat. Am ramas uimita, caci pana acum, toti medicii recomanda la pilule in prostie... doar asa .. "preventiv". Eu nu am luat pana acum nimic. Ba nu... am luat 3 tablete de fier, dar m-am lasat repede
. I-am spus doctorului si de faptul ca noi nu mancam carnita si l-am intrebat daca el considera ca trebue facut ceva in privinta asta. Mi-a spus ca este foarte bine ca suntem vegetarieni, ceea ce m-a lasat de-a dreptul masca
Este fetelor o premiera in viata mea sa spun unui doctor ca nu mananc carne si el sa ma felicite. Ce mai...pentru asta a meritat sa astept 2 ore ![]()
Oricum, cred ca ma paste cezriana
Cu tensiunea asta indusa de sarcina si cu miopie nu cred ca scap. Om vedea ce o mai fi.
Intre timp am terminat ceiucul si ma duc la culcare.
, Deea
23+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele
Denisam spune:
Deea, stai calma cu tensiunea, nu te speria asa rau ca nu am auzit sa se ajunga la moarte, nici a mamei si nic a fatului, in cel mai rau caz se naste mai devreme, dar se tien totul sub control, asa ca nu te stresa prea mult ca e mai rau, mai ales ca zici ca medicul e ok, si ti-a palcut.
Bombonica- habar nu am de cine e vorba si ma alsa rece, dar ai grija mam cu durerile alea ca par cam nasoale cum le descrii si sa nu poti sa mergi mai mult de 15 min, uf saracutza, cred ca as lua-o razna dc mi s -ar intampla.Eu emrgeam si cate h pe zi si urc 8 etaje de scari zilnic si mi se pare ca e putin.
Multa sanatate!
Denisa
25+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Ursoaica spune:
Buna seara burticoaselor!
Mama, mama cat ati scris! Eu am avut niste viermi (virusi) de care nu prea mai puteam scapa, asa ca am formatat hardul.
Va multumesc pt incurajari
!
Fetelor mi-am intrebat med de fam despre antitetanos si mi-a zis ca se face doar la unele mamici, si sar face in sapt 34 si 38 (cine ajunge). Si mi-a mai zis ca eu nu am voie sa-l fac si ca el nu se risca, brrr...
Dana felicitari pt FETITA, sa fie sanatoasa si sa o iubeasca surioara ei mult de tot!
Dana in legatura cu lista, eu am facut eco morf la 20 sapt dar nu mi-a zis grame.
Mercic pt pozic! Fain 
Maraki hmm, m-am enervat rau de tot, cred ca la plecare o intorceam invers si o scuturam bine!
In legatura cu sucurile nu le mai suport mi se par prea dulci, oricum merci pt sfat caci nu stiu cum o sa reactionez dupa ce nasc. In schim bag ciocolata facuta in casa la greu, dar nu mai mananc nimic altceva cateva ore dupa aia. Asta nu mi se mai pare dulce.
Revenind la socrosenie eu m-am dat la ea, a reusit sa ma calce iar pe coada, dar de data asta ma durut rau. I-a zis sotului meu (cred ca am mai zis o data, dar ma doare si acum):"stii mami mai sunt si alte femei pe lume, nu trebuie sa stai numai cu ea". El saracu s-a blocat ii venea sa o stranga de gat, a venit negru acasa de suparare. A avut tupeu sa zica asta dupa ce stie prea bine ca suntem casatoriti si o sa mai avem si un bebic. Faza cea mai tare a fost cand dupa 2 sapt ma suna si ma intreaba ce fac, raspuns "sunt ocupata" si i-am inchis tel in nas, la noi acasa nu are tupeu sa vina neprogramata (si noi nu avem niciodata timp suntem tot timpul plecati) caci o tin la usa.
Tanti eu am ales bretele, mi se par mai practice.
Ioana parerea mea este ca acestia nu sunt prieteni daca teau invitat pt asi recupera banii dati de ei. Dar eu nu ma pricep din pacate la chestiile astea cu banii de dar.
Marchplayer pai eu stiam ca grecoaicele sunt grraasse. Cei pasa ei de silueta ta?
Pisoi am mai raspuns odata la subiectul asta. Pe scurt este o durere ligamentara de care nu o sa scapam decat dupa ce nastem si cu timpul devine o durere mai acuta. Eu o am de la 5 luni si mi-am intrebat profele (care sunt dr toate) cum scap de ea si mi-au raspuns la o luna dupa ce nasc 
.
Deea eu zic sa te controleze si un cardiolog, mi se pare ceva necurat la mijloc, prea te aproba in toate (asa medic f.f.f. rar).
Scuze pt ca m-am intins
.
poze
Ursoaica
28
LunaNoua spune:
Ei, Denisa, nu m-am speriat asa rau
Medicul a zis ca netratata duce la asa ceva. Dar noi o sa ne tratam, deci o sa fie bine. Oricum, ma mir si eu ca bebelina e asa mare. Eu nu mananc mare lucru. Dar ce pap pap bun
banane, smochine, nuca de cocos
Prefer sa iau vitaminele din asa ceva decat din pastile si am ramas surprinsa ca dr. e de acceasi parere.
Ursoaica, poi doctorul a fost cu parerile ce se potrivesc cu ale mele. Nu el a fost de acord cu mine ci eu cu el
Nu el ma aprobat in toate, ci eu pe el
Ai spus ca asa medic mai rar. Poi sa ii dea Dumnezeu sanatate si sa mai faca vre-o cativa ca el. Ca n-ar strica un pic de schimbare de mentalitate in medicina.
, Deea
23+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele