Mamici de ianuarie-februarie 2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Denisa nu te mai enerva pt. altii, face rau la bebe si te simti si tu rau!Azi am vazut la tv o faza cu o gimnasta care a cazut la paralele, dar a fost o cazatura foarte nasoala,mi-a facut foarte rau, nu suport sa mai vad chestii nasoale!
March tu poftesti la ce nu se gaseste in Ro iar eu tocmai la ce se gaseste numai in RoAsa m-am saturat de branza de aici, vreau si eu branza din piata de la taran care o avem in Ro mai bine nu mai scriu ce vreau ca este si Irina pe aici si mai sant si fetele din SpaniaDe gravidutzele din Canada si America nu spun pt. ca ele au magazine romanesti si au absolut tot ce se gaseste in Ro
Fetelor asa este cu poftele, sant periculoase, cu riscul de a ma repeta a treia oara( pt fetele care nu erau inca pe forum ) am poftit la rosii si nu am cerut.....seara eram internata in spital cu amenintare de avort!!!Aveam dureri mari de burta si se intarise foarte rau!Aveti grija, ce vedeti sa cereti fara rusine
noapte buna fetele, pupici la toate

26fix

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Salutare fetele,
Am intrat si eu putin pe forum sa vad ce ati mai scris.
Maraki, pai cred ca intru in prenatal, voiam sa nu intru, mai stau putin, incerc pana in decembrie. Mai ma apuca si pe mine una alta dar incerc sa rezist, nu ma stresez foarte mult. Pana acum a fost ok, nu am avut nimic dar de cand au inceput durerile de ligamente ma cam resimt. Asa ca vad eu ce fac, mai incerc sa rezist putin ca nu ma indur de studenti, sincer. As vrea sa termine semestrul cu mine. In ceea ce priveste celalalt loc de munca unde lucram cu contract de colaborare, am renuntat, le-am zis ca vorbim dupa ce ma intorc din concediu de maternitate, adica peste putin un an. Acolo chiar era epuizant, traduceri, alergaturi, nu mai puteam, am renuntat de vreo saptamana ca nu mai eram in stare. I-am lasat cam cu ochii in soare dar asta a fost, erau ofticati, mai ales ca sunt francezi, au stors destul untul din mine de doi ani de zile, acum ma razbun si eu!
Acum am ramas doar cu facultatea, am 12 ore pe saptamana.
Ursoaica, eu predau limba franceza, literatura, curs practic si lingvistica la facultatea de limbi straine. Sunt asistent universitar.
Gata, fetele, ma duc si eu la somnic, adica mai stam putin la TV si pe urma ne culcam. Ce bine ca e week end! Intru maine, pupici la toate.
Anda si bebe Mark 28+

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Try, multam de lamuriri. Si eu ma gandeam ca "tremuraturile" astea ar fi normale. Asa ca Ursoaica si eu am simtit asa ceva, destul de des si ma intrebam daca i-o fi placand sau o fi deranjand-o ceva pe bebelusha! Dar si cu sughitul. Cred ca a sughitat 3 zile la rand! Eu nu pot sa ma uit la TV ca am niste "nervi" in tot corpul si mancarimi ca in fiecare seara, asa ca incerc sa adorm ca altfel........
Noapte buna.

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Ursoaica, eu sunt catolica. Si eu tin toate sarbatorile, ma uit de obicei in calendar inainte de a spala sau lucruri din astea. Ce sarbatoare a fost azi la voi ? Scuza-mi ignoranta, dar chiar habar nu am.
Maraki, brazuta de vaci de la tarani si eu as manca de mult. Am incercat odata sa imi fac din lapte din asta pasteurizat de la noi si a iesit cu totul altceva.....In schimb am gasit intr-un magazin de-al lor, branza proaspata care e la ei, care seamana perfect la gust cu ce ar fii la noi casul de vaca. Ma mai consolez cu asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Ana m scuze, te rog frumos sa ma ierti, dar am crezut ca esti ortodoxa.
Sf. Cuvioasa Parascheva
Imi cer inca o data scuze, sa stii ca nu ai nici un fel de ignoranta este normal sa nu stii atata timp cat nu tine de religia ta. Si sa stii ca nici macar eu nu stiu cand sunt, daca nu ma suna mama.
Si din cate stiu eu voi va iubiti mai mult Papa decat il stimam noi pe ... nu stiu cum ii zice, asa ca sper ca ma intelegi. Nu am vrut sa gresesc si sa te jignesc.
Nu mai zic nimic sa nu mai zic vreo boacana.
Sincer imi pare rau, m-am gasit eu sa-ti zic tie de sarbatori, dar o zisesem cu un oarecare zambet pe buze .

poze

Ursoaica 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Fetelor pentru ca eu maine ma trezesc mai tarziu am deschis un nou capitol si declar acest capitol inchis.
Va astept la discutii in www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59627&whichpage=1" target="_blank">capitolul 51

poze

Ursoaica 28+

Mergi la inceput