GHETUTE pentru copiii de la ORFELINAT - NOUTATI !!
Raspunsuri - Pagina 6
Tzuni spune:
Gabrielama si clyo,
am vorbit cu Pumpkin si am decis sa dam noi o fuga pana la Ploiesti sa ne intalnim, sa ne cunoastem, sa ne dati banutzii si sa ne strangem mainile. Ce spuneti? De-acord? A....putem bea si o cafea impreuna, nu?
Restul fetelor din Bucuresti ce spuneti, ne putem intalni sambata dimineata la intrarea in Parcul Tineretului? (intrarea din Tineretului?)
Cine vine, sa ma anunte, sa fac o lista sa stiu pe cine astept. La ce ora vreti sa fie? Astept sugestiile celor care au copii, soti, gospodarii de intretinut... Eu sunt mai libera si pot sa-mi fac timp pt voi mai usor.
Tzuni
Tzuni spune:
Sambata 29 oct 2005, dimineata la ora 11, ne intalnim la intrarea din Parcul Tineretului (vis-a-vis de Liceul Sincai).
Eu sunt inalta inalta cu par lung lung (ma puteti vedea in pozele de la actiunea trecuta).
Va astept!
Tzuni
denizel spune:
Tzuni, ti-am trimis PM!
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by denizel
Tzuni, ti-am trimis PM!
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
Am primit. Te sun sa stabilim ce si cum!
Tzuni
pumpkin spune:
Ok, ne vedem sambata in parculetz. Vreti sa ne luam si insignele DC ca sa ne recunoastem?
Gabrielama spune:
Tzuni,
si eu ti-am trimis PM; eu vin la intalnirea din Bucuresti.
O zi buna!
Gabi
Mara_mea
CORNELIAP33 spune:
Incerc sa ajung si eu. Dar nu pot priomite nimic. Viata mea este "nesigura"
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/corneliap33/my_photos
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."