GHETUTE pentru copiii de la ORFELINAT - NOUTATI !!
Raspunsuri - Pagina 12
liliana csaki spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Multumesc, Liliana Csaki!
Mi-a facut placere sa te cunosc!
_
Tzuni mic si drag si scump
Hai mai, nu trebuie sa-mi multumesti ca nu sunt pt. tine.
Mi-as dori doar, sa se stranga cat mai multi.
Si mie mi-a facut mare placere si sper sa ne mai vedem, chiar si fara ocazii din astea.
multi
Pozele noastre
Poze noi
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by andreea_tx
Tzuni iubita eu astazi ti-am dat 65 ron: 20 pentru mine si 45 de la maria2mami(20 de la ea si 25 fetele cele doua).te uiti din nou pe lista?
andreeat
Da,, ai avut dreptate! Multumesc ca m-ai atentionat! Uitasem sa te fac "rosie" si cand am facut adunarea....te-am sarit!
Acum sper ca totul e ok!
Oricine sesizeaza vreo greseala, il rog sa ma anunte!
maria2mami spune:
Fetele , unde sunteti? sau ati deschis alt subiect si eu nu-l gasesc???
Maria & mami Mihaela
Tzuni spune:
nu, maria, suntem aici! chiar vroiam sa va provoc sa veniti cu propuneri pentru pachetele-cadouri. Ce sa punem in ele? Eu incerc sa obtin azi lista cu grupele de varsta ale copiilor.
Ce spuneti voi?
andreea_tx spune:
Tzuni poate ar trebui sa intrebi la orfelinat sa-ti dea o idee poate au nevoie de ceva anume copii ca sa fie bucuria si mai mare,parerea mea.
andreeat
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by andreea_tx
Tzuni poate ar trebui sa intrebi la orfelinat sa-ti dea o idee poate au nevoie de ceva anume copii ca sa fie bucuria si mai mare,parerea mea.
andreeat
Am vorbit si d-na directoare mi-a spus ca cei mici se bucura de dulciuri si jucarii (cum altfel ????) iar cei mai mari, fetele - cosmetice si baietii - tricouri.
Eu ma gandeam ca celor mici sa le punem in pachet o jucarie, ceva dulciuri si sa cautam seturi de manusi-fular-caciulita. Ca pe astea le pierd mai tot timpul, asa cum spunea si ruxandra!
ruxandra_sb spune:
La o prima strigare:
1. pt cei micuti: animalutze de plus, masinutze, papusele
2. pt cei mai maricei: puzzle, leggo, diverse jocuri ("Nu te supara frate", etc.)
2. pt cei mari: articole cosmetice (deodorant, crema, sapunuri de calitate, truse manichiura, perii+pieptan, etc.), CD-uri, casete (in functie de ce dotari au la orfelinat), seturi pt scris (stilou+pix de calitate)
In plus la toti cate o carte potrivita si ceva dulciuri (dar nu multe!), mai bine => mere, portocale si banane.
Ma mai gandesc si daca este cazul revin cu idei.
Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
iar cei mai mari, fetele - cosmetice si baietii - tricouri.
Eu ma gandeam ca celor mici sa le punem in pachet o jucarie, ceva dulciuri si sa cautam seturi de manusi-fular-caciulita. Ca pe astea le pierd mai tot timpul, asa cum spunea si ruxandra!
Pt baieti poate niste bluzoane mai groase (bumbac sau fleece) ca tot e iarna ? Daca ne ajung banii, bineinteles ..
Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag