Copilasi de Mai-Iunie 2004 (58)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Simona, in link ai in plus www.desprecopii.com/forum/ .Sa traiasca,sa fie sanatos si norocos!
Ioana,multa sanatate!Imi pare rau pentru Rebeca.Cum suporta lipsa lapticului matern?Tu cum stai cu lactatia?Eu dupa doua zile de la intarcare nu mai aveam laptic deloc,nu a fost nevoie de medicamente sau cine stie ce strategii de ablactare...Probabil ca daca ai suficient,in cateva zile (eventual cu muls/pompare) nu o sa dispare asa usor;ai grija de tine,sa nu faci mastita,..,Doamne-fereste.Sa ne spui ce mai faceti,cum te mai simti!
Monet,cum te mai simti,ce mai faci?

Gata,ma culc si eu, ca maine dimineata trebuie sa merg la serviciu .Weekend-ul asta parca a fost prea scurt!!!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

P.S. Laureta,ma bucur ca esti mai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Buna fetelor !!!!

Amaliei i-a iesit un canin, dar a plans mititca....offf....daca pana acum n-am simtit cand i-a dat maselele, caninul asta ne-a pus capacu'.
Mai trebuie cel din stanga si avem dantura completa jos.

Sa va povestesc faza: parintii mei au pus monopol pe Amalia. Nici macar nu vor sa ne-o mai dea in week-end acasa. Of, cata munca de convingere am avut cu ei.....

Si nu va spun cat de dor mi-a fost de ea...cand m-a vazut a inceput sa planga si m-a luat in brate. Nici macar n-a vrut sa doarma la pranz de teama ca n-o sa mai fiu cand se va trezi.....

Asa ca BebeBeca te inteleg cat de greu iti este fara Rebecutza ta....

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Of, of, tare greu... Dar aseara nu am mai rezistat, m-am dus si mi-am vazut fata si am tinut-o strans tare in brate... Ah, ce bine a fost.Puiul meu scump.
Lapticul vad ca este ok. Adica, daca strang eu cu mana nu iese nimic, in schimb, cand trage Beca i se umple gurita de lapte. Doamne, si inca isi inchide ochii cand suge si se baga in mine si geme dragalas, ca atunci cand era mica mica. Sunt singurele momente cand o simt numai a mea pe fetita mea draga... Oi fi egoista? De multe ori am regretata perioada sarcinii, pentru ca atunci numai eu o simteam si era numai a mea...

Aseara am avut o discutie aprinsa cu parintii mei pentru ca au inceput sa se certe in fata fetitei. Of course ca tot ei au fost raniti in aripa...

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Dragele mele, cat va inteleg cat de dor v-a fost de copilasii vostrii.

Ioana ai dreptate, nu trebuie sa ne certam in fata copiilor. Eu m-am ratotit intr-o zi la sotul cu Bia de fata si a inceput sa planga. A fost o scapare reglerabila. De atunci discutam cand nu e ea de fata.

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Nepoteii mei

Mergi la inceput

Buna,
aseara nu mai puteam adormi,acum nu ma simt deloc bine.In afara de faptul ca nu prea mai am putere sa tin ochii deschisi, ma cam doare capul si ma ustura stomacul (desi am mancat);imi este si putin greata.Nu sunt insarcinata pt. ca de abia am avut CM;acum am o problema; de cateva zile iau anticonceptionale Yasmin(nu am mai luat pana acum anticonceptionale);credeti ca poate fi de la ele.Sa le intrerup?Voi,care aveti experienta cu asa ceva,ce credeti?

Am vorbit astazi cu Alina (Nally);sunt la Buzau sa o ajute pe mama ei.Sebastian "batea" batea covoarele,este un harnicut fara pereche!!!Bunica este bolnava la pat,nici o modificare in starea de sanatate,adica tot foarte rau...De fapt,am inteles ca au trimis-o acasa pentru ca nu mai aveau ce sa-i faca,fara prea multe sanse de evolutie spre bine.Este o perioada grea pentru Alina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Salutare!

La noi totate-s noi si vechi sunt toate....

Nicoleta, ma bucur ca va simtzitzi mai bine
Ioana, multa sanatate si foarte bine ai facut ca le-ai atras atentzia alor tai, chiar daca pe moment s-au suparat. Cred ca vor realiza ca ai avut dreptate!
Laureta, sanatate! Ce bine ca ai impartasit-o asa des pe Inisa. Eu mi-am tot propus, dar spre rusinea mea nu am reusit decat de cateva ori
Pietricica, sa fie intr-un ceas bun! Sarcina usoara!

Va pup! Mai revin cand pot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Anacami, s-ar putea ca de la anti-bebe (cum imi place mie sa le spun)sa fie toata starea ta de rau (greata, dureri de cap)
Eu am luat f. multi ani si n-am avut probleme. Ei, dupa ce-am nascut si am terminat alaptarea , am fost la medic si mi-a recomandat Novinette (parca asa se scrie). Mi-a fost fff. rau de la ele. Am fost nevoita sa le intrerup, sa fac o pauza si se reiau pe cele vechi (Rigevidon). Stiu ca acum nu mai sunt la moda, ca sa zic asa, dar mie imi merge f. bine .

Parerea mea este sa te duci la dr. care ti le-a recomandat si sa spui simptomele tale.
S-ar putea sa simti starile astea doar prima luna si apoi totul sa intre in normal...depinde de organism.

Ma bucur ca ne-ai dat vesti de la NAlly.

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Anacami,sarumana ca mi-ai atras atentia de link...o sa incerc sa il corectez acum...

Ma bucur ca fetele racite isi revin si imi pare rau si pentru Ioana si pentru Acris ca duc dorul papuselelor lor.Mie mi-e dor in fiecare zi de Victor cat sunt la servici...oare cum o fi sa-mi fie dor de el,cateva zile?...wow,nici nu vreau sa ma gandesc.

Fetelor,sa stiti ca remediul lui Alus a tinut si la tati; ieri dupa masa il apucase raceala si seara l-am tratat cu bere cu miere; azi nu mai are nimic...mey,chiar e bun!

Ma tot minunez de fetele care inca mai alapteaza...nu-mi vine sa cred,dar ma bucur mult pentru BB-ii aceia fericiti;Diana si Ioana felicitari!

Cami,imi si imaginez scena cu tine si Sebi pe tobogan! Bravo ,mamico!...asa mami,sa tot ai!pupici,nazdravanului!

Nico,mey,de ce te duci la doctor?? inca mai tusesti?...ai grije mey de tine...si as bea si eu un mustulet cu tine...mersi,de invitatie.

In sfarsit ,azi a pus Victor ceva in gura; a mancat 3 mere cu biscuiti si o paine cu pate de ficat,plus o sticla de suc TEDI -da' nu se mai atinge de lapte,si nici iaurtul nu-l mai tenteaza...cum naiba sa-i introduc iar lactatele in alimentatie?...ooof

[b]poze Tudor[/b]

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

POZE

Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Buna,multumesc mult pentru pareri.
Sincera sa fiu, Yasmin am luat de la mine putere,doctorul mi-a recomandat Novinette.Am inteles ca Yasmin este "de ultima generatie",cu o concentratie mai mica de hormoni (chiar cica se numeste "contraceptivul starii de bine"),cu mai putine efecte secundare (nu ingrasa,este recomandat pentru tenurile acneice!,...).Doctorul nu mi-a facut nici o analiza, in urma careia sa-mi recomande un anumit tip,mi-a dat Novinette "dupa ochi".
Am vorbit cu sotul meu si spunea ca poate nu ar trebui sa mai continui cu antibebe ,sa folosim tot mijloacele de pana acum,mai ales ca o sa vrem bb2.Ma mai gandesc zilele astea,este posibil intr-adevar sa fie asa la inceput,eu nefiind obisnuita cu nici un fel de anti-bebe pana acum.

Mergi la inceput