Copilasi de Mai-Iunie 2004 (58)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Camelia, nu stiu cat de mare e melodia si daca incape in mail ... intreb pe Boby si daca merge (poate dupa gmail) ti-o trimit. E chiar toata, Boby a pus-o pe dvd si Cris e incantat :)
Pupici!

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
poze, pozilici si poze de vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Mey mi sa stricat planu de plecat in Grecia,sotul este cel mai incantat.Mda se ingroasa gluma asta cu pasarile deja in 4 tari.

Irinusha recunosc faza cu imbratisat si cazut jos ,Inisa si Sebi lui nally asa au facut rost de niste cucui si zgarieturi,uuuf saracu Sebi avea un cucui la frunte mi sa rupt sufletu.Ei s au imbratisat si au cazut langa perete si Sebi peste Inisa si a dat cu fruntea la perete.Si dai si plange amandoi of of.

Tnicoleta uite asa stau cand e sotu bolnav ,nu asculta dilok.Da data asta l am indopat in Coldrex,Fervex,vitamina C si ceauri cu amentintarea ca daca imi imbolnaveste fata il castrez

anacami cerealele papam Nestle sau Nutriben numai sa fie cu miere asa i plac Inisei.Inca nu trec pe alte cereale io am fixuri cu fieru,vitaminele etc etc care sunt in laptele si cerealele pentru bebelasi asa ca inca i iau asa.Ieri i am luat Milumil 3 e la oferta la Sensi Blu 250 000.I dau si laptic de vacutza si Milumil ea le accepta.

Si melodia de la Crazy Frog io pun pagina asta si Inisa danseaza
http://www.lostcoders.net/index-single-1868.htm

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Irinusha,Laureta, imi imaginez ce dulci sunt niste pitici care se imbratiseaza!Irinusha,Leo este cel care trage tot timpul "ponoase" dupa Cris?Laureta,dragoste mare intre doi pitici cu ochi superbi!
Cereale ii dau de cand ma stiu doar Humana cu piersici si maracuja,cred ca s-o fi saturat si el de ele!

Irinusha,m-a bucura daca mi-ai putea trimite fisierul!Multumesc anticipat!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare!

Fetelor, de cand cu intarcatul, Darius e ciudat rau cu somnul, in sensul ca se trezeste noaptea plin de buna dispozitie si are chef de taina si de joaca! Azi-noapte s-a trezit la 12 (eu abia adormisem) si s-a mai culcat cu chiu cu vai la 1. Ce ma bucura f mult e ca a inceput sa bea lapte de vaca, noaptea bea 250 ml, si peste zi mai aduna min. 100 ml. Poate vi se pare putin, da' eu sunt super-incantata, acum o luna nu vroia nici sa guste.

Anacami, Darius mananca tot cereale de bb, Nestle, 5 sau 8 cereale. Mai astept 1-2 luni si-l trec pe cereale de copii mari , daca i-or placea. Meniul lui Sebi mi se pare ok, seamana mult cu al lui Darius:
- Dimineata/seara : cereale, iaurt, fagaras, mamaliguta cu branza si smantana, ou cu branzica (dimineata), friptura cu piure (seara- o data pe sapt)
- la pranz ciorbita, o zi carne, o zi ficatel
Marea mea durere e ca nu mananca fructe, exceptand banana din care mananca min 1/2 la 5. Abia il fac sa bea 20-30 ml suc de portocale pe zi.

Nu stiu daca voi le faceti puiutilor sufleu de dovlecel. se face asa: se fierbe un dovlecel, nu f mare, apoi se paseaza si amesteca cu branzica (eu ii dau calcica), si cu 1/2 ou batut. Se baga la cuptor si cand e gata se adauga o lingura sanatoasa de smantana. Papa Darius.....immmm

Irinusha, ideea cu lamaia nu-mi apartine, am auzit-o si eu la alte mamici, alaturi de tot felul de alte variante, incepand cu hrean si terminand cu piper! Am ales-o si eu pe cea care mi s-a parut inofensiva, adica sa nu-mi bat joc de copil sa-i pun piper in gura, ca nici mie nu mi-ar conveni un asemenea tratament! Ideea e ca trebuia sa se convinga el ca nu mai e buna tzitzi, altfel urla ca disperatu' si nu aveam cale de-ntors decat sa-i dau.
Of, ce te mai chinui si tu cu papica Crisuletului, dar, asta e, ce sa-i faci, pupa-l mama de mofturici. Eu nu ma tin la al meu cu mancarea, mananca mai mult ca mine. Si are cam 12-12, 5 kg, cantarit imbracat arata 13 cantarul.

Nicoleta, cre'ca asa-s toti barbatii incapatanati, si sotul meu a fost bolnav si m-am luptat cu el sa-i pun picaturi in nas Pe Darius doar il intreb :iti pune mama picaturi?" si el repede "da, da", a vazut saracutul ca e mai bine dupa aia! Da' cu taticii e mai belea decat bebelusii.

Fetelor, sa va spun o faza cu Haplea al meu. La noi in centru sunt ff multi porumbei, tare blanzi, abia asteapta sa le dea cineva ceva de mancare. Noi mergem des cu painica, biscuiti sa-i hranim, Lui Darius ii place f mult sa-i vada aproape de el. Zilele trecute am fost iar si i-am dat si lui cateva bucatele de paine sa le arunce porumbeilor. Primele 2 au zburat spre porumbei, dar urmatoarele s-au dus...fix in gurita lui Slabutul de el, sa nu-i scape ceva! Asa ca m-am lecuit sa-i mai dau lui in manuta, altfel raman porumbeii cu gusitele goale.

V-am pupat!
Pa!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Buna dragelor!!!

Camelia, apropo de cereale, Amalia le refuza de pe la 9 luni. I-am luat toate "neamurile" de cereale, "n" marci si nimic. Le scuipa.
Acum vreo 2 luni i-am luat fulgi de cereale, dar nu-i plac cu lapte, ci doar asa, sa le rontaie .
Si mai nou, ii place grisul cu lapte care pana acum nu vroia nici macar sa-l vada, dar sa-l guste....

Sa va povestesc faza: ma suna mama azi sa-mi spuna ca Amy a legat prima ei propozitie .
Azi au fost impreuna la gradi si in timp ce scria mama planificarea vine si Amalia si o intreaba: " ce kie aici?" (in traducere: ce scrie aici?).
Va dati seama???? Mi-au dat lacrimile....
Mama era super incantata.
Mi-a mai povestit ca nu vrea sa se joace cu copiii, ci doar singura si nu cu jucarii, doar cu piese Lego si sa deseneze.

Joi o aduc acasa si de abia astept, mai ales ca implineste 1 an si 6 luni !!!!!! Si as vrea sa fac un tort, dar a intrat frica in mine cu gripa asta aviara..ca, de, trebuie sa folosesc oua (de casa)...
Voi ce ziceti??
Sau ce sa pregatesc???

Va rog un sfat!!!!!

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Bertha, felicitari pt. intarcat !!!!
Buna metoda...dar cam acra
Si faza cu mancarea pt. porumbei, super !

Mey, mai stiti ceva de Mona (monet)???

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia

Mergi la inceput

Camelia, trimite-mi te rog adresa de mail pe PM si intreb pe tati ce putem face. :)
Da, Leo e cel chinuit ... e o dulcete de baietel, cuminte si bun si al meu profita din plin :) Cred ca-l vede mai cumintel de isi permite ... cu toate ca l-a muscat si pe Christian (cu 2 ani mai mare) de cateva ori, doar ca el fiind mai mare se razbuna sau vine la parat :) Oricum ma uitam la ei ce diferenta ... eram la Leo in casa si fi-miu pusese stapanire pe masina lui Leo de se plimba prin toata casa si Leo nu zicea nici "car", se tinea dupa Cris cu mainile la spate ... parca era un mosulica care are grija de Cris :) A prins Leo masina "libera" si s-a pus si el pe ea, sa-i fi vazut ce gura a facut Cris, sa-l dea jos dupa ea si mai multe nu ... de parca era stapanul. Ma sperie ca-i asa de rau ... cred ca-i si rasfatul din curisorul lui, ca prea exageram si noi. Seamana la caracter cu ta-su si ma uimeste ca-i asa hapsan ... ca Boby-i de pus la rana, eu is aia rea :)) Na, mai vedem cand se face mai mare ...

Bertha, e bine cat lapte bea. Am tot citit ca un copil la 1 an trebuie sa bea 300-500 ml de lapte pe zi, deci e bine. Mama, cat papa ... ptiu, ptiu, ptiu sa nu-l deochi! :) Lasa-l sa pape ca-i bine asa ... nu ca al meu!
Ai grija cu porumbeii, nu-l mai lasa acum la ei ... Nici noi nu mai mergem la rate, sau daca, stam mai departe.

Am pus o reteta de prajiturica buna-buna la "bucatarie". Poate aveti si voi chef! Va pupic din nou!

site-ul lui Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Am inceput sa i dau papica lui Inisa

Irinusha ciukalata mmmmmm ,imi place ciukalata amaruie

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">

Mergi la inceput

Inisa, pofta buna! :)
Am o verisoara, care ca copil, tinea tot asa mancarea in gura si nu inghitea nici s-o bati. Se rugau toti de ea si ea nimic ... isi facuse o tactica ca nici nu mai vedeai ca are gura plina.
Si a crescut, acum are 26 de ani si spera sa se marite ;) ... deci se poate! :)) Pupici dulcetei mici, ca-i tare frumoasa!

Cris, felicitari!!!!! Nu-mi vine sa cred!!! Pupici vorbaretii mici! Mai, poti sa fi mandra de ea ca merita! Auzi tu, la 1,6 ani si sa vorbeasca in propozitii! Bravo!!!! Pupici dulci!

Plec si eu acasa la copil! Va pupicesc si va doresc o zi faina! Maine avem programare la dr., asa ca nu ma supar sa ne tineti pumnii! :) Sper sa-mi dea si mie niste analize sa vad ce-i cu copilul meu bolnavicios! [/blue]

site-ul lui Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Irinusha Bia e bine. Mai tuseste ea putin si are nasucul putin infundat. Nici ea nu se omoara cu macarea. Are zile cand nu ne mai opreste din mancat si altele cand nu papa mai nimic. Papam si noi salam sasesc sau cu sunca sau victoria. cascaval mai putin si branza sa n-o vada.
Si tu zici ca e Cris rau, stai sa o vezi pe Bia sa nu puna mana cineva pe ceva ce-i apatine ca mai are putin si se tavaleste pe jos.
Sa va spun o faza. Cumnatamea l-a pus pe bb in premergator iar el fascinat de suzeta Biancai. E si intr-o zi s-a tinut toata casa dupa ea sa ii fure suzeta. Hi, hi... Sa vedeti crize pe ea.

Bertha super faza cu porumbeii. Mey a vrut baiatul sa vada ce papa ei, doar nu poti sa le dai orice.

Laureta buna treaba cu bata, da mie sa nu riposteze.

Camelia pai sotul daia a zis sa ia unul lovit, ca sa dea mai putin pe el. Da ma gandesc ca si reparatiile vor costa. Inca nu ne-am hotarat. Oricum eu vreau sa rezolvam problema pana la anul in vara cand va merge Bia la tara. Mie groaza de ratele care circula pana acolo si de carat bagaje.

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Nepoteii mei

Mergi la inceput