Bebelusi de martie - aprilie 2005 (35)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Off am scris povestea asta de 20 de ori si tot nu reusesc sa o pun intr-o maniera simpla ca sa nu va plictisesc cu prea multe detalii dar totul e asa de complicat si eu ca deobicei sunt la mijloc ..acolo undeva unde daca nu pot sa se certe intre ei din anuminte motive ( dif de varsta ,inmaturitatea unora etc ) lovesc in proasta de mine .
Fratele meu si cea mai buna prietena( o sa ii spun Nana) au o relatie "interzisa "( dupa unii) de vreo 5 ani de zile ...ea 33 el 24...totul s-a desfasurat in anonimat ..familiile fiind prietene au zis sa nu raneasca pe nimeni ..Pe ea am cunoscut-o acum mai bine de 20 de ani am impartit si bune si rele ..am ajutat-o si m-a ajuta (eu mai mult pe plan de afectiva ca finaciar eram la pamant ...ea mai mult financiar ptr ca este una din persoanele bogate ..nu super bogate).Am iubit-o ca pe sora mea mai mare ...dupa nasterea lui Sebi a inceput sa vina zilnic la noi ..mancare , bautura , in fiecare zi timp de aproape 8 ani si inainte venea ,dar nu chiar in fiecare zi ...Am rugat-o sa imi faca onoarea sa fie nasa lui Sebi ceea ce s-a si intamplat.Pana aici toate bune si frumoase ...incepand de acum 2 ani ..de atunci a inceputsa ii zica fratelui meu ..auzi vii sa ma ajuti la firma (are firma de transport international de marfa)..auzi vii sa ma ajuti la tara ..si azi asa maine asa ,au inceput sa il acapareze, ba mai mult decand ai ei s-au mutata aproape de Buc intr-o vila ,ii baga in cap numai tampenii ..face din tantar armasar ...Au fost aici la sfarsitul august si cu inca o prietena buna....atata s-au plans de mama ...dar eu ma vazut altceva ..noi trebuia sa facem toti numai ce vroia ea ..daca nu faceai tuna si bubuia ..inainte de plecare am avut un scandal monstru cu ea ptr ca i-am raspuns mamei mele la telefon ...ba mai mult s-a certat si celanta prietena ( Bea)...au stat aici 10 zile ,nu a existat zi de la D-zeu in care sa nu se certe si sa balacareasca ...Nu va spun ce impresie "BUNA" au facut ...Al meu i-a facut cadou ( prostul lui obicei) ei ..atunci cand e vb de cadouri e numai ptr EA...un porbagaj gen cutie ptr acoperis ..o drjba si un robot de bucatarie din acela dublu ..pe care si el il primise de la cineva si zacea intr-o cutie in debara si atat de mult isi dorea unul (robotul nou nout Braun)....cand a ajuns acas a iesit scandal si barfesca ca robotul era folosit ca nu sunt in stare sa il spal ( desi nu am pus in viata mea mana pe el)...normal ca m-am atins..si i-am spus fratelui meu sa o roage sa imi spuna in fata daca o doare ceva sau daca ma gresit cu ceva..bineinteles ca nu a binevoit sa imi spuna nimic ..La ultima discutie cu fratele meu el imi spune ca Bea cealanta prietena ma sapa ..atunci am hotarat nu nu le mai contactez pe nici unele ..am scris frumos un e-mail in care mi-am spus punctul de vedere si am mentionmat ca nu voi lua partea nici unei parti si din data de 23.09 nu am mai raspunsla nici una nici la mail nici la mesenger ..doar pe data de 02.10 am dat sms ptr ca era ziua lui Nana de nastere .Azi primesc mesaj de la ea ca sunt o nenorocita ca fac intrigi ,ca fac barfe ,ca urzesc o intreaga conspiratie impreuna cu mama ( care desi pana acum ii era ca o mama si prietena acum ii e cel mai mare dusman ) si cu Bea si ca consider ca fratele meu e un handicapat si ca nu mei vrea sa auda in viata ei de mine, Bea si mama ..vb cu mama care imi spune ca Bea tocmai vb cu ea si ca era numai miere cu Bea ...Pai sa nu cada cerul pe mine?! Si partea cea mai proasta e ca si fratele meu a inceput sa isi de-a seama si ies scandaluri intre ei ..ba ieri cica ea ar fi fost toata ziua cu fostul (desi in fata tututor el e oficialu ) prieten ..si prostul sta si sufera ..cu mama nu vb si la sfatul ei nu ii mai da nici "Buna ziua " .I-a dat mama bani de facultate si azi cand a cerut femeia chiatanta a zis ca nu o are ....mama e disperata nu mai stie ce sa faca cu el daca ii reproseaza nu e bine ..daca il lasa in pace e mai rau ....L-a lasta in pace nu i-a cerut nimic de 3 luni de zile ..acum e nenorocita ca nu ii da nici un ban ..
Si din toate scandalurile lor Eu sunt vinovata ...de ce nu stiu ...ca cica nu i-am dat bani pe trasportul lui Sebi ( el a plecat cu ei acasa in Ro)...pai cadourile nu sunt tot bani si fac mai mult de 200 de euro ...si ok cerea bani nu era normal sa imi spuna in fata ???E chiar asa de gresit ca am spus ca nu vreau sa iau apararea nici uneia din parti atata timp cat nu stiu toate datele problemei?Considerati ca un prieten in secunda in care tu ii spui parerea ta sincera despre un lucru , o situatie sa te besteleasca ca parearea ta nu e aceeasi cu a lui?Ba mai mult sa arunci cu noroi si sa invrajbesti o familie ca tie sa iti fie bine?
Am si eu problemele mele aici ...si sotul meu are o fam mare si toti vin la noi sa ii ajutam cu un sfat, cu ceva, trebuie sa imi iasa si viza mare ..dar va jur ca daca nu iese stau aici si Ilegal ..macar stiu ca sunt linistita cu "ciudatii" mei sa imi citez scumpa prietena !

Gata m-am racorit ..sper ca nu v-am plictisit prea tare ...scuze

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si Sebi (16.01.98)

Poze de pitici voinici

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Rrox si Alex a avut papion la botez....

Alessia, nu pot sa iti zic sa ii lasi in pace si sa iti vezi de ale tale pentru ca este totusi fratele tau orice ar face. inceraca sa vorbesti cu el, sa il faci sa vada lucrurile asa cum sunt. el si mamata sunt cei pentru care trebuie sa lupti in toata povestea asta, prietenele sincer nici nu le mai poti numi asa, cred ca sunt invidioase... o sa iti gasesti altele, uite noi suntem aici. decat asa cred ca ti-ar fi mai bine fara ele. dar familia trebuie sa o ierti si sa o ajuti, rudele ti le da Dumnezeu, nu ti le alegi. asa zice soacra-mea.

multumim pt gandurile bune, sper sa iasa bine cu socrul meu.
o sa ajung si eu ca Rrox sa pun multumirile la semnatura.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ninocikap/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10708;29/st/20050217/n/Alex/dt/7/k/4172/age.png
[/link]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Buna dimineata tuturor!
Kathywsha, Rrox a exprimat cu inteligenta si bun simt, ca de obicei, ce gindesc si eu. Viata in cuplu, dupa aparitia unui copil, nu e neaparat mai buna sau mai rea, ci doar altceva, la care trebuie sa ne adaptam din mers.Mie din "viata anterioara" imi lipsesc cel mai mult diminetile de leneveala si dragaleala din weekend.
Oanamc, scuza-ma , eu nu stiu daca mai alaptezi sau ii dai lapte praf. Poate nu e pregatita pentru diversificare. Daca ii dai sin nu e nici o problema, iar daca ii dai biberon mi se pare ok solutia Dariei.Ii dai lapte citeva zile (eventual din cel pina in 4 luni, care este complet si asa esti si tu linistita) si apoi sa-i pui cite o masura de cereale in biberon, sa se obisnuiasca cu gusturi noi.Sper sa nu te superi ca-ti dau sfaturi, dar eu asa as proceda in situatia de fata.
Marox, felicitari pentru vacanta frumoasa.
Adrianafedorca, eu i-am dat Marei de vreo 2 ori cereale cu gluten de la Milupa. Pe cutie scrie ca se da de la 6 luni. Acum, citindu-te, am o umbra de indoiala. Sper ca n-am facut prostii.
Alessia,imi pare rau ca te necajesti. Complicata poveste. Eu zic ca timpul le rezolva pe toate, o astfel de situatie nu poate dura la nesfirsit. Acum este hotarirea ta daca te implici sau nu.

roxana si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Fetelor, nu mai pot de fericire!! Fata mea a zis clar TATA. Nu e limba bebelusilor, sint silabe clare, corect articulate.
Va pup.

roxana si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna mamicilor,

Nu reusesc deloc sa tin pasul cu voi la scris, dar atunci cand am un pic de timp liber ma "arunc" pe computer, macar sa va citesc, chiar de nu pot scrie mereu...

Rrox, imi pare rau ca Ioana mai este bolnavioara. Un lucru bun este ca starea ei generala nu e alterata si e vesela si mananca. Asa era si Victor (avea la un moment dat-pe la 2 ani si jumatate- febra aproape de 40 si dupa ce a dat cateva ture cu tricicleta prin casa vroia sa luam tricicleta si la spital). De pe la 5 ani a inceput sa suporte mai greu febra si imbolnavirile. Referitor la Ioana, eu ma gandesc ca i-ai dat prea putin timp antibiotic (de obicei pediatrul lui Victor il recomanda minim 6 zile, de obicei 7-8 zile). Oricum, din cate stiu eu, amoxicilina e foarte buna pentru sfera ORL. Multa sanatate!

Mamacita, succes cu diversificarea. Dupa ce am inceput sa-i dau Evei masa de fruct, am aflat si eu ca ar fi mai bine sa incepi cu legumele (pentru ca le accepta mai usor astfel). Daca da de gustul dulce, nu va fi prea incantat de supa de legume. Oricum mie sora de ocrotire mi-a spus sa incep cu fructele (si dupa aia a plecat in Canada pana in ianuarie), parerea cu legumele am aflat-o de la diverse mamici care au inceput asa (si au avut succes). Oricum dupa vreo luna de incercari diverse, a inceput si Eva sa accepte piureul de legume. Dar noroc cu nervii de otel ai mamei ca eu renuntam demult....

Dariaevelin multa sanatate si voua si lui Brien!

Gabrianah, sanatate multa lui Gabriel!

Andruzza, sfatul meu referitor la fimoza este sa mergi la un chirurg de copii. Eu am ajuns cu Victor (pe la 1 an)cand se cam inflamase acolo si l-au decalotat cu ajutorul unor pense. procedura a fost relativ simpla (a durat mai putin de 10 minute) si nu a plans foarte tare. Mai rau a fost dupa aia cand il ustura la pipi... Dar nu am mai avut nici un fel de probleme de atunci spre deosebire de alti baietei cunoscuti care dupa ce au fost decalotati de pediatri au mai avut probleme si dupa aia. Oricum parerile sunt impartite (eu am fost nevoita sa ajung cu Victor pentru ca se inflamase, chiar daca eu il decalotam si il spalam cu ceai de musetel dupa fiecare baita).

Marox, bine ai revenit! Mi-ai facut o pofta de vacanta...

Kathywsha, dupa aparitia unui copil e normal sa apara ceva schimbari in viata de cuplu. In general, barbatii se comporta altfel decat femeile dupa aparitia unui copil. Intr-un fel e perfect explicabil (femeile se obisnuiesc cu copilul 9 luni, se produc tot felul de schimbari in organismul femeii, iar barbatii se simt intr-un fel "invadati" de prezenta noului membru). La noi nu prea au fost schimbari, din pct asta de vedere, in viata de cuplu, pentru ca eram prea ocupati cu altele (cand Victor avea 1 luna am inceput sa cautam apartament si cand avea 3 luni ne-am mutat si fiind inglodati in datorii sotul meu numai la evadari din astea nu avea timp sa se gandeasca). In martie anul asta, cand s-a nascut Eva, ne-am mutat la 4 camere si iarasi nu am resimtit in mod particular, iminentele schimbari datorate copilului. Parca a fost un facut, de fiecare data aveam atatea pe cap, incat nu realizam schimbarile datorate copilului. Dar in orice casnicie exista si bune si rele...

Zuzunaki, Adseana si Adrianabr felicitari pentru frumosii bebelusi. V-am admirat pozele... Astazi voi continua si cu pozele altor bebei..

Marox, bine ai revenit...

Si sa ne laudam si noi putin... Eva a mers de-a busilea (fara sa cada sau sa se tarasca) de la un capat in celalalt al patului (ce credeti ca a facut-o sa se deplaseze cu viteza asta? auto-robotii lui Victor care erau frumos aliniati in coltul opus al patului)...Si de ieri vrea sa se plimbe numai in picioare (se agata de ce poate si se ridica, dar mi-e frica s-o las pentru ca isi pierde echilibrul repede-chiar tinandu-se de ceva). Daca o tin de subrate si o las sa mearga e foarte incantata..

Va pup,

Ana, Victor (2.01.2000) si Eva (13.03.2005)

http://photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Rp, felicitari pentru "tata"! Sunt invidioasa...Eva nu a spus nici mama nici tata si nu are nici un chef sa silabiseasca. Eu tot incerc s-o provoc, dar se uita tare mirata la mine si apoi rade.

Ana, Victor (2.01.2000) si Eva (13.03.2005)

http://photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Gabrianah nici Ioana nu accepta biberon si canita. Am ispitit-o cu suc de portocala diluat cu apa si a acceptat biberonul. Acum bea din el, dar numai suc. A mers doar cu tetina de latex. Lapte praf nu accepta, desi am incercat si eu mai multe tipuri. mai suge foarte putin si de la mine si mi-a cam frica ca nu primeste suficient lapte. In plus as vrea sa o intarc si nu pot. Incerc in continuare. Ii dau intr-o zi, apoi las pauza iar si tot asa. Acum fiind si bolnavioara nu am mai incercat.

Ninocikap scuze, probabil n-am observat papionul, uneori cand nu am timp ma uit doar la cateva poze din album. lui Alex sa ma ierte!

Rp Ioana papa cereale cu gluten de la 6 luni fara cateva zile zilnic. Scrie pe ele ca sunt de la 6 luni si noi nu avem istoric de alergii in familie.
Felicitari Marutzei pentru tata! Si Ioana zice mama!

Ana71 I-am dat 5 zile la recomandarea pediatrei. Felicitari Evei pentru performante!

Gata, fug sa ma imbrac, trebuie sa o iau pe Mariuca de la scoala. Dupa amiaza mergem la engleza si mai tarziu ma duc cu Ioana la Medicover, asa ca mai vorbim diseara. tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

http://community.webshots.com/user/rrox3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Uff, am uitat...

Alessia da-le incolo de "prietene", uita ca exista si gata. Dar ai grija de relatia cu fratele tau si cu mama ta. Sunt mult prea importante. Nu trebuie sa permiti nimanui sa-ti strice relatiile astea.

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

http://community.webshots.com/user/rrox3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

adraianafedorca, si mie ambele pediatre care-l vad mi-au spus fara gluten pana la 8 luni, desi ii dadusem de cateva ori si cu gluten. Acum m-am conformat!! Intr-adevar unele firme de la 6 luni recomanda cu gluten, dar poate fi chestie pur comerciala. Oricum, Rares e fan orez si chiar am sa-i iau tot fara gluten inca o luna.

mamacita, in fiecare seara am tras putin de pielicica aia de la putzi, dar de fortat n-am fortat. Las sa o faca un medic totusi, o face mai bine decat mine si ..eu nu pot, mi-e frica.

Ana71, la un pediatru vom merge, un ortoped. Tot cu ceva pensa face si dr. respectiv, mi-a explicat asistenta cumva procedura si pare nedureroasa.

dariaevelin, spanacul contine cantitate mare de nitrati, e bine de evitat pana la 8 luni sau poti sa-i dai borcanel.

Marox, felicitari pentru vacanta!!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

La multi ani!!!! pentru Eva Maria - Ana 71 , George Alexandru - Simonnete, Jenny - Simmypo.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ninocikap/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10708;29/st/20050217/n/Alex/dt/7/k/4172/age.png
[/link]

Mergi la inceput