Aspirante optimiste (159)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

helau,helau.
io's in ziua 19 si vad ca a inceput nitelus roz sa curga,incet incet...lipsa clara de progesteron,stiam deja..ashea ca incep sa-mi pun utrogestan pina in ziua 26-27....si imi fac un test,ca sa nu treaca luna fara sa facce naiba,farmaciile sa nu faca bani dupa urma noastra!
misshi,nu stiu iubita de acele alea,suna si tu la toate farmaciile si intreaba daca au,ca sa nu bati orasul de pomana!tot cu Marinescu faci nu?
lachimaine dimineata,pe la 10 asa promit solemn!
saptamana aviatoare parca as baga ceva in mine alaturi de voi,Thalia ceva?
Ahh,era sa uit,mi s-a pus pata pe un vin"lacrima lui ovidiu"desi eu nu sunt bautoare de felul meu,vinul asta imi place la nebunie,stiti careva de unde sa iau ca pe la mine la magazine in zona nu am vazut,in Cora or avea?
pup iu all!

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Sorinush fata.Multa sanatate si bafta si tie.Ce-ti mai face genunchiul?

Ioana si eu ma bucur ca ai mai trecut pe la noi.Pupici dulci Mirunei

Vale,ce mai faci?Facem amandoua FIV?

Pupici la toooate fetele

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Vale, iti arde de intalniri iubita?

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56528" target="_blank">Racusori
pozici

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salut fetele.

Felicitari proaspetelor mamici!

Eu mi-am facut azi un echo mamar si..Surprize,surprize!!!
Se pare ca am o mica mastoza chistica, la ambii sani ,culmea e ca pe partea unde sunt mai multi sunt ff mici, cam de 1 mm, ma jeneaza mai mult decat pe partea stanga unde am 2 chisturi de vreo 4 mm! Dr mi-a zis sa nu ma ingrijorez ca e o faza cat se poate de incipienta, dar cum naiba sa nu ma ingrijorez?!!
Eu analize hormonale n-am apucat sa-mi fac inca,si acum trebuie sa merg si la endocrinolog!
Am tot citit de Mastodynon si Naprasnic ca ar fi bune.Nu stiu ce sa fac?! sa iau deja sau sa astept sa merg la medic intai ?!
Cine ma poate ajuta ??!!

Vine si randul meu..

Pozele mele

Mergi la inceput

Flory,fac nebuniida doar din placere soro,nu am mai stat cu cracii in sus pe pereti de citeva luni bune,ca m-am saturat,nu mai vreau si gata.O sa fac fiv,cind oi avea bani si cu Dumnezeu inainte!tu te-ai hotarat unde si cu cine faci?ca eu am asa o nebuloasa in creier...in functie si de cati bani am,ca nu as vrea sa fac odata la medsana cind as putea sa fac de 2 ori la giulesti in cazul in care Doamne fere nu iese din prima...om vedea...
andicu poti lua deja mastodynon(parera mea)da trebuie sa te duci si la dr.cred ca o sa-ti dea si ceva oestrogel...m-au pus pe ganduri,ar trebuii sa-mi mai fac si eu o eco,ca am ani de cand nu am mai facut...
mi,de ce nu?nu trebuie sa-mi mentin si io silueta

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Merci mult, Vale !
Am auzit o vorba cum ca lipsa sau frecventa foarte redusa a produce asemenea dreglari si chistulete...asa o fi ?! ca eu cu atatea probleme de gen in ultimele luni, mi-a cam pierit cheful .

Vine si randul meu..

Pozele mele

Mergi la inceput

ma se poate sa fie si asta cauza inseamna ca io nu am,ca pofta am si daca n-am vine "mincand"

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Mda, pai asa ma gandeam si eu sa-mi schimb "atitudinea", ca face bine si ca sport , ca de nu mai am frica !

Vine si randul meu..

Pozele mele

Mergi la inceput