ce vaccin ca faceti in toamna asta? Vaxigrip? Influfac?
din ala romanesc nu am gasit si la Cantacuzino e o coada cind au vaccin....sa tot stai mai bine de o ora....
O sa cumpar Vaxigrip, pentru baietel si sot. Eu nu am voie sa fac, sunt insarcinata in 14 saptamani. Incerc sa fug de gripa anul asta.
Mama lui Edi
Buna fetelor,
Sunt si eu interesata de acest topic, si mai precis daca se recomanda vaccin gripal in perioada in care "incercam" pentru bebe.
Ma puteti ajuta cu un sfat?
Barza
Adriana
Adriana, ti-am raspuns si la subiectul deschis de mine, e bine sa faci vaccinul, dar va trebui sa astepti sa ramai graviduta numai dupa o luna. Si eu sunt exact in situatia ta, nu stiam ce sa fac, sa-mi fac vaccinul sau sa nu-l fac si am ales sa-l fac si apoi sa incercam sa facem bebe. Daca ramai acum insarcinata, urmeaza exact perioada cea mai nasoala, cu viroze si gripa si e mai bine sa te feresti. Altfel nu-l faceam nici eu, dar asa...Eu am facut gripa cand nu m-am vaccinat, acum vreo 3 sau 4 ani si am facut febra mare vreo cateva zile si nu vreau sa mi se intample asta cand voi fi gravida. Eu am vorbit si cu medicul de familie si cu ginecologul meu si mi-au spus ca daca vreau sa fac bebe atunci e bine sa-mi fac vaccinul, dar fac pauza o luna.
Zina