Copilasi de iulie-august 2004 (121)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

la asta cu cantaritul nu ma gandisem...dar o s-o fac...insa nu e eronat ca pisu se gelifiaza in pampers

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

andreeab, unde se catara, brei, ca mi-a stat in inima

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Noi facem o pauza acu - mergem pe afara pina mai este de iesit, ca nu e chiar asa de frig !
Va pup pe toate !

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

eu stiu sigur numai cat lapte bea, aprox si apa...supa nu stiu, ca ii pun zeama cu carnea, legumele si mixez...deci e asa...cam 500-600 ml lapte, 150-200 ml apa/suc...cu asta reuseste el sa umfle pampersii

Mergi la inceput

simona, parazitii?? hehe, e cu bip au` fara?
si eu le dau carne de pui la greu, si oua, n-am auzit in iasi nica confirmat

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Adema, oricum o dasem pe plans cand am citit la Discutii generale despre copilasii suferinzi....acum m-ai atins si la coarda supersensibila si uite ca plang aici de una singura la computer, cat doarme puitul, si zau daca ma pot opri, sper s-o fac pana se trezeste el....Doamneee, cat pot sa plang, ce o-i avea?

Mergi la inceput

lia, te stresezi inutil, urmareste-l sa vezi daca plinge cind face pipi sau daca este mai agitat decit de obicei, dar io ramin la parerea mea ca nu are nimic cupilu`.

quote:
Originally posted by Dorsilia

eu stiu sigur numai cat lapte bea, aprox si apa...supa nu stiu, ca ii pun zeama cu carnea, legumele si mixez...deci e asa...cam 500-600 ml lapte, 150-200 ml apa/suc...cu asta reuseste el sa umfle pampersii

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Multumim frumos....la munte,la Breaza,casa are scari si ea se catara....m-a terminat in we ala,atat de mult a indragit scarile incat a adormit pe ele....o sa pun si comentarii,sigur,dar mai incolo un pic.

Sabina vine acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

nu plange cand face ppi, dar de cateva zile e mai irascibil, nervos, sensibil, ba plange, ba racneste, ba se cearta ba ma pupa

Mergi la inceput

liaaaaa, linisteste-te, la tine e altceva, ma gindesc ca s-a cumulat oboseala si mai ai tu si altele pe cap... lasa-le-ncolo de subiecte daca vezi ca-ti fac rau, citeste de nunta lui mutu sau io stiu orice altceva!!! fata mea, cind ai probleme viorbeste despre ele cu cine crezi tu, te usurezi, nici nu stii cit te ajuta! lioooo, liooo, chiar ca meriti bataie, hai, lase-le-ncolo de griji!!

quote:
Originally posted by Dorsilia

Adema, oricum o dasem pe plans cand am citit la Discutii generale despre copilasii suferinzi....acum m-ai atins si la coarda supersensibila si uite ca plang aici de una singura la computer, cat doarme puitul, si zau daca ma pot opri, sper s-o fac pana se trezeste el....Doamneee, cat pot sa plang, ce o-i avea?

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput