am avut o mica sangerare, este normal?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Buna,

La mine sangerarea a fost cu ghinion. Am pierdut sarcina. Culoarea sangelui a fost maronie la inceput, si apoi rosu aprins.
In spital erau insa multe colege de salon care sangerasera, iar bebe statea in burtica fara nici o treaba. Asa ca depinde de situatie si de organism.
Ce am invatat eu din experienta proprie este ca panica in aceste momente poate avea niste urmari nefaste. Sarcina mea a inceput cu dureri abdominale si am inceput sa ma alarmez, uneori chiar inutil de la fiecare simptom " anormal". Noaptea aveam cosmaruri, in timpul zilei o atitudine pesimista si un sentiment ca o sa pierd sarcina, citeam pe forum numai subiecte legate de avorturi spontane s.a.m.d.
Sfatul meu perceneige e sa fii cat mai optimista cu putiinta si sa pastrezi speranta.

Ignatica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns perceneige spune:

Va multumesc tare mult pentru raspunsurile voastre.
Astazi am mers la medic, si totul este in ordine. Sunt scurgeri normale si totul este in regula.
Peste 3-4 saptamani voi face triplul test pentru malformatii, mongolism,...de frica sa nu fie ceva in neregula din cauza razelor X.

O sa ne coste un pic, pentru ca sunt si inainte de 30 de ani, si acest test nu este gratuit; dar bebe al nostru sigur merita totul.
pupici multi la burtici!

Mergi la inceput