Buna,
La mine sangerarea a fost cu ghinion. Am pierdut sarcina. Culoarea sangelui a fost maronie la inceput, si apoi rosu aprins.
In spital erau insa multe colege de salon care sangerasera, iar bebe statea in burtica fara nici o treaba. Asa ca depinde de situatie si de organism.
Ce am invatat eu din experienta proprie este ca panica in aceste momente poate avea niste urmari nefaste. Sarcina mea a inceput cu dureri abdominale si am inceput sa ma alarmez, uneori chiar inutil de la fiecare simptom " anormal". Noaptea aveam cosmaruri, in timpul zilei o atitudine pesimista si un sentiment ca o sa pierd sarcina, citeam pe forum numai subiecte legate de avorturi spontane s.a.m.d.
Sfatul meu perceneige e sa fii cat mai optimista cu putiinta si sa pastrezi speranta.
Ignatica
Va multumesc tare mult pentru raspunsurile voastre.
Astazi am mers la medic, si totul este in ordine. Sunt scurgeri normale si totul este in regula.
Peste 3-4 saptamani voi face triplul test pentru malformatii, mongolism,...de frica sa nu fie ceva in neregula din cauza razelor X.
O sa ne coste un pic, pentru ca sunt si inainte de 30 de ani, si acest test nu este gratuit; dar bebe al nostru sigur merita totul.
pupici multi la burtici!