sunt racita

sunt racita | Autor: nico26

Link direct la acest mesaj

Buna burticilor!!!
Sunt insarcinata in 7 luni...si nu stiu cum, dar am racit.....ce as putea sa iau?
Stiu ca nu sunt indicate niciun fel de medicamente...dar nu pot sa respir...macar ceva de desfundat nasucul :)
Am auzit de Coryzalia. Astept si parerea voastra.

Va pupic si sarcina usoara tuturor

Nic

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

eu stiu ca, la recomandarea meidcului ginecolog, poti lua paracetamol, mai ales ca ai trecut de primul trimestru..apoi mai merg ceaiurile, mierea cu lamaie, odihna...iar pt nasul infundat apa cu sare....e cam neplacut sa inhalezi pe rand pe fiecare nara, dar functioneaza metoda!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
7+

pozne de-ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikiriki spune:

Draga mea, nu te impacienta!
Si eu tocmai am scapat de o raceala usoara se pare, dar am tratat-o cat am putut cu ceai de musetel cu lamaie si miere, Oscillococcinum granule homeopate care se recomanda sila gravide si sugari, Homeovox cpr pentru gat tot homeopate. Cu toate astea de frica sa nu ma duca asa eu stiu cate saptamani am sunat-o pe dr care mi-a spus ca pot sa iau fara frica paracetamol maxim 4 pe zi (adica 500mg x 4 = 2g). Eu am luat max 3/zi si vad ca am scapat. Eu sunt in 19 saptamani deci mai mica sarcina ca tine si m-am cam speriat de malformatii sau alte probleme dar am citit peste tot ca poate fi utilizat fara frica paracetmolul in sarcina in doze terapeutice. Pentru nas cred ca poti sa iei spray nazal cu apa de mare (Nazomer sau Mar plus) sau instilatii cu ceai de musetel. Si multe lichide si vitamina C (max 1g/zi - vitamina C).

Kikiriki 19+ si Luanna

Kikiriki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badjoke spune:

Eu la bebelina mea, cand nu poate respira, ii pun cateva picaturi de KARVOL pe o batista sub cerceaf sau intr-un castronel cu apa fierbinte si-l pun sub patut. Vaporii aia te desfunda imediat si nu sunt daunatori pentru sarcina.
In plus iti recomand ce ii dau si la fetita mea cand e infundata: ser fiziologic sau spray cu apa de mare.
Multa sanatate si sarcina usoara.

"Cine se amesteca in Legenda Personala a altuia, niciodata nu si-o va descoperi pe a lui." ~ Paulo Coelho

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nico26 spune:

Multumesc pentru sfaturi!!!
Sunteti niste dragute.
Sanatate multa voua si bebeilor!

Va pupic!

Nic

Mergi la inceput