Cand eram insracinata, doctorul mi-a recomandat sa beau apa cat mai multa. Explicatia era ca in felul asta "hidratez" si improspatez lichidul amniotic; ca cica si asta se regenereaza.
Daca doctora ti-a recomandat sa bei mai putina apa nu ti-a recomandat si un test de glicemie care se face cat timp esti insarcinata? Eu am facut un astfel de test si a fost OK. Ar trebui sa faci si tu, dat fiind faptul ca unele mamici pot face asa-zisa glicemie de sarcina.
"Cine se amesteca in Legenda Personala a altuia, niciodata nu si-o va descoperi pe a lui." ~ Paulo Coelho
Si eu sunt insarcinata in 38+ de sapt. , doctora mea mi-a recomandat sa beau cat mai multe lichide ca sa ma hidratez, asa ca nu prea inteleg de ce tie ti-a recomandat sa reduci cantitatea de apa.
Eu mereu am baut 2l/zi si si acum o fac la fel. Cred ca nu m-am exprimat eu bine. Eu o intrebasem pe doctorita de care apa pot sa beau ca noi aici avem apa minerala de la izvor si mai e si cea imbuteliata si cea de la ghiuveta.Mi-a zis sa beau de care imi cade bine dar sa beau cite jumatate de pahar. Cit pot sa beau pe zi nu mi-a mai zis.Dar si eu stiam ca 2-2,5 e bine. Si cred ca imi e sete fiindca am incercat sa beau mai putin. A fost ca am baut si un ditamai paharul de apa si am simtit ca parca aveam un balon in burtica.