PERICOL ....Public.....dc.Ranga din Giulesti..

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

danutza ma simt super bine..si sunt o fericita...
apropo..sunt atat de fericita incat inca mai tip la aceea galerie pentru tine... ..tin pumnii maine ..si te pupic dulce

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bacitza spune:

Buna fetelor, am citit ce ati scris despre aceasta d-na dr. Ranga din Giulesti. Eu stiu de o d-na dr. Doina Ranga care este spec. boli infectioase la Centrul Medical Unirea. Nu stiu daca are vreo legatura cu cealalta doctorita la care face Liana referire, insa imi pare rau pentru toate care ati avut neplaceri din cauza unor doctori care nu-si fac meseria pentru ca nu vor sau pentru ca nu stiu sa si-o faca, pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:
Originally posted by M Oana

Cristinica, mama Oanei eu sunt convinsa ca esti in toate mintile.
Ce-ar fi sa ne spui si tu cum s-a numit acea doctora care nu a stiut grupa sanguina, macar codat, daca nu tot numele sau exact spitalul.
Adevarul oricum iese la suprafata intotdeauna, important este sa-i ajutam si pe altii, sa nu se loveasca ca noi!

Din partea mea, Onutzei, tot binele din lume!

Initial am fost la doamna doctor Dinca Gabriela. Toate bune si frumoase pana pe joi 10.02.2000 cand m-am dus la ea ca mi-era rau de tot. Mi-a zis ca e naspha ecografia, luni pe 14 trebui neaparat alta ecografie... i-am zis ca mi-e rau, vin de la serviciu , imi raspunde ca asta e. Cand sa plec imi spune ca daca imi vine sa nasc in week-end sa nu ma duc la Polizu ca sectia de nou nascuti e in zugraveli si nu au unde tine bebe. Si ea pleca si din tara. Vineri pe 11.02 aranjez ca abia luni pe 14 sa ma vada doctor Ancar. Termenul meu era pe 8 martie. Luni pe 14.02.200 la ora 6 se rupe apa, o sun pe doctorita nu-i tara, Ancar nu vrea sa ma primeasca, ma duc la Filantropia unde nasc cu medicul de garda doctor Chisleag. A fost bine.... pana la urma . Nu a vrut sa vada dosarul meu de gravida, nu m-a intrebat ce grupa am, nu mi-a dat nimic, nu m-a crezut ca nasc repede, nu a vrut sa-mi faca cezariana. Am dat banii si nu a plecat acasa desi fusese de garda si se vedea ca e foarte obosita. Dar ii multumesc din suflet: fetita mea e sanatoasa, m-a invatat ce sa fac cu firele pe care organismul meu le respingea, si ca nu mi-a facut cezariana. Va ramane mereu in sufletul meu.

6 ani -14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_N spune:

Eu sunt una din "nefericitele" care au si nascut cu dr Ranga... recomandata de o alta doctorita... rezultatul: o nastere foarte grea, lipsa de bun simt din partea doctoritei, aviditate pentru bani , dar slava Domnului o fetita sanatoasa.
Am ajuns seara la 22 la spital, unde "minunata" doctorita exclama: ete tocmai acuma vine ... nu mai putem dormi si noi linistite" A plecat, am ramas cu asistentele care nu aveau alta dorinta decat sa doarma. Desi am cerut epuidurala, desi a dat sotul meu bani , desi aveam trusa de acasa, desi multe... abia la 18 am nascut in dureri chinuitoare, ara un cuvant sau o urma de atentie... La 4 dimineata au sunat asitentele doctorita minune sa ii spuna ca ar trebui sa ma ajute, sa imi rupa membranele ceva...:"de ce ma trezesti draga din somn? lasa-ma sa dorm.. lasa ca naste ea.. in jur de 8 dimineata... sa vina doctorul de garda pentru membrane" a venit saracu, s-a uitat cu mila si a plecat... La 6 dimineata au fugit asistentele dupa ea ca de.. eu chiar nasteam ... nu la 8 cand ma programase ea... bani dati... destui si degeaba se pare....

-------------------------
Cristiana si Andreea Mergareatza

Daca iubesti pe cineva, iubeste-l(o) asa cum este nu cum a-i dori sa fie!!
Prietenia e un cuvant pe care multi il rostesc, dar putini il inteleg.

Mergi la inceput

Cristina imi pare sincer rau ca ai trecut prin asa ceva..sunt fericita ca nu s-a intamplat nimic rau cu tine si comoara ta..

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Liana multumesc... discutia cu doamna a fost mai lunga de fapt, oricum cert este ca am suparat-o atunci... si putea sa fie foarte rau. Desigur situatiile difera...

6 ani -14 februarie 2006

Mergi la inceput

fetelor stiti ce am descoperit...hi..hi..mare lucru nu'i..
au vizitat pagina 1139 si au scris doar 26...
e ceva nu??????

cristiana imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva...sa'ti traiasca Mergareatza

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Am citit eu ce am citit la sub asta si nu voiam sa scriu. Dar Liana, cu ultimul tau post m-ai impulsionat.

Eu n-am avut o interactiune directa cu dna Ranga dar sa va spun ce am vazut.

Cand am nascut eu prima oara, in patul de langa mine in sala de travaliu era o fata, pacienta dnei dr care avea niste operatii la viata ei si era obligatoriu sa nasca prin cezariana. Doctorita stia chestia asta, bineinteles. Noi ne-am intalnit noaptea de duminica spre luni in sala de travaliu. Pe fata asta o apucasera contractiile duminica pe la pranz. A sunat-o pe doctorita care i-a zis sa se duca la spital ca vine si ea sa-i faca cezariana. Si sa o sune mai tarziu sa o tina la curent. Dupa care si-a inchis telefonul si oricat a sunat-o pacienta ei, nu raspundea. In schimb, biata fata avea contractii din ce in ce mai puternice, cat pe ce sa nasca natural, ceea ce nu avea voie. Dimineata la 7 a venit dr de garda impreuna cu dr meu in sala de travaliu, dr de garda a examinat-o, ea i-a spus situatia si i-a spus si ca e la dr Ranga. Atunci am vazut clar o privire schimbata intre cei doi doctori (cel de garda si al meu). Faza e ca au luat-o repede de acolo, urgent in sala de operatie.

Saraca imi spunea cati bani a tot bagat in doctorita asta pt ca a facut o gramada de instilatii si tratamente plus pe parcursul sarcinii si acum o lasa balta.

In alta zi il asteptam la centru pe dr meu si apare doctorita Ranga pe acolo pe hol, vorbea cu o pacienta, tot pe tonul ala de sus, binecunoscut. La un moment dat o alta pacienta o intreaba daca dr Cutare este in spital. "-Ce ma intrebi pe mine draga, nu vezi ca sunt atatea fete pe aici?" Cred ca ii lua mai putin timp sa raspunda da, nu sau nu stiu. Dar probabil ii cadeau niste stelute.

Mie personal nu mi-a facut nimic dar am retinut-o ca pe o persoana DE EVITAT.

Mergi la inceput

lavi eu iti multumesc ca ai scris..e bine sa stie toata lumea cea ce face d'na Pericol public..sa stie sa se fereasca de ea...

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput