PERICOL ....Public.....dc.Ranga din Giulesti..

PERICOL ....Public.....dc.Ranga din Giulesti.. | Autor: Liana30

Link direct la acest mesaj

Nu as fi deschis acest subiect daca cineva mi-ar fi povestit...
cum am patit-o pe "pielea"mea vreau sa va povestesc si voua dragele mele...poate viitoare paciente ale acestei dc.Ranga.
am fost trimisa de niste prieteni care o cunosteau pe aceasta dc. deci m-au trimis si pe mine sa ma vada...(incerc de cativa ani buni sa fac un bb si nu reusesc)
deci cum va spuneam m-a chemat sambata(08.10.2005) la ora 9.00...
la 9 punct am fost acolo...si am intrat la dansa la ora 13.00 ,,,mi-am zis...nu-i problema asta macar sa merite asteptarea...cum am intrat am si iesit 5 min e prea mult sa spun ca am stat de vorba..m-a vazut si stiti ce mi-a zis????cand i-am spus ca eu vreau sa fac inseminare ca de aceea am venit ..mi-a zis:::::::"ai tu bani????? pt asa ceva trebuie bani multi draguto!!!!!"
am trecut si peste asta...ca si peste altele...nu v-am spus ca mi-a facut un control de toata jena...ba mai mult pana sa astept sa ma urc pe capra ...(intram in cabinet cate 5-6 paciente) o doamna care fusese inaintea mea i-a dat ovule si nu a stiut ce sa faca cu ele si a intrebat-o pe dc. stiti ce i-a raspuns aceasta dc.?????
"draguto daca nu poti sa le bagi jos.....iale pe gura ca merge!!!!!!"
E revoltator!!!!!!
cum poti sa-ti bati joc in asemenea hal de un om care nu stie??????
Ganditi si voi si judecati.....
cu mine nu i-a mers....dupa ce le-am suportat pe toate...a venit si randul meu sa-mi dea tratament cica..asa trebuie dar eu nu aveam nimic...aceleasi ovule(aaaaa..am uitat sa va spun dar toate pacientele care ieseau de la dansa le aveau..care binenteles trebuiau platite..220.000 lei vechi )..
deci cum va spuneam si mie mi-a dat cutiuta cu ovule...
am intrebat pt. ce sa le iau si mi-a spus ca asa trebuie....
atunci nu am mai rezistat si am intrebat-o(facand pe proasta) .....si cum sa le iau????? stiti ce mi-a raspuns ????????????
la fel ca la cealalta doamna.....m-am inegrit de furie ///i le-am pus pe masa si i-am raspun raspicat...PE GURA SA LE IEI DUMNEATA !!!!! nu meriti sa fii ceea ce esti...si am iesit ....si dusa am fost....
cam asta a fost in mare povestea mea si am tinut neaparat sa o aflati si voi...poate cine stie va va ajuta sa o acoliti pe aceasta dc. care nu merita sa fie ceea ce este...
VA MULTUMESC!!!pentru ca m-ati suportat...

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

va invit sa va spuneti si voi parerea sau daca ati patit si voi asa ceva sau altceva...
va astept cu mare placere...

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Dupa atea ore de asteptat era normal sa fii nervoasa, ce sa zic, si eu am patit asa ceva, poate ca si ea era obosita sau nervoasa, de cele mai multe ori incerc sa ma abtin.

Stii cum se zice la pomu' laudat nu te duci cu sacul...

6 ani -14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

quote:
Originally posted by CristinaT

Dupa atea ore de asteptat era normal sa fii nervoasa, ce sa zic, si eu am patit asa ceva, poate ca si ea era obosita sau nervoasa, de cele mai multe ori incerc sa ma abtin.

Stii cum se zice la pomu' laudat nu te duci cu sacul...

6 ani -14 februarie 2006

nu asta nu este din cauza oboselii draga mea cristina..
dupa mine au mai ramas o gramada de fete sa intre ,,,oare cu ele ce sa intamplat???
printre ele erau si multe gravide.....
si inca ceva ce am uitat sa spun aceasta dc. vorbeste cu banii si nu cu pacienta...ma intelegi?
din pacate mie nu imi este frica de absolut nimic si am sa spun aici absolut totul....nu am sa ma abtin.......

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

quote:
poate ca si ea era obosita sau nervoasa, de cele mai multe ori incerc sa ma abtin.

CristinaT, tu esti in toate mintile???
Un astfel de comportament NU este acceptabil in nici un fel de conditii... Nici macar de la o prietena, d-apai de la un medic.

Nu am fost pacienta dr. Ranga; am avut de-a face cu ea doar profesional. Dar cit am stat cu ea de vorba, au intrat citeva paciente la ea si intr-adevar mi s-a parut ca le repede.

Liana, posteaza mesajul la http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56076

DPN 31.10.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Liana si eu procedam ca si tine: asteptam, intram, vedeam, plecam, nu mai calcam pe acolo si apoi povesteam , pentru cei care vor sa invete din pataniile altora.
Nu stiu cum, totusi, o astfel de persoana are pacienti.....
Respect de sine si frica de Dumnezeu sigur nu are.........
Cunosc medici care dupa 2 zile in garda (cu nasteri si consultatii non stop) sunt binevoitori, cu buna credinta, amabili......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

cine stie cum au ajuns medici...acuma trebuie sa practice..ce sa faca altceva? ca altceva nu stiu...noi trebuie sa fim selectivi si sa-i ocolim...sau

anda

DICIU&LICIU

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:
Originally posted by Bic

quote:
poate ca si ea era obosita sau nervoasa, de cele mai multe ori incerc sa ma abtin.

CristinaT, tu esti in toate mintile???
Un astfel de comportament NU este acceptabil in nici un fel de conditii... Nici macar de la o prietena, d-apai de la un medic.

Nu am fost pacienta dr. Ranga; am avut de-a face cu ea doar profesional. Dar cit am stat cu ea de vorba, au intrat citeva paciente la ea si intr-adevar mi s-a parut ca le repede.

Liana, posteaza mesajul la http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56076

DPN 31.10.05

si eu i-am raspuns doctoritei mele cand mi s-a parut ca sare calul... urmarea am nascut la un alt spital, cu o alta doctorita, care dupa ce am nascut m-a intrebat ce grupa sangvina am.... etc... au trecut aproape 6 ani de atunci.... si da sunt in toate mintile!

6 ani -14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Cristinica, mama Oanei eu sunt convinsa ca esti in toate mintile.
Ce-ar fi sa ne spui si tu cum s-a numit acea doctora care nu a stiut grupa sanguina, macar codat, daca nu tot numele sau exact spitalul.
Adevarul oricum iese la suprafata intotdeauna, important este sa-i ajutam si pe altii, sa nu se loveasca ca noi!

Din partea mea, Onutzei, tot binele din lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Liana,imi pare rau de ce ti s-a intamplat.ti-am zis eu ca am auzit si multe pareri negative despre ea,dar si citeva pozitive...alt dr.la rand ca sunt destui cu bun simt pe lumea asta!

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput