dr mihalache-CFR2
am cautat pe DC subiecte asemanatoare..si nu am gasit, decat ce discuta fetele de la "asteptand un ingeras"..adica despre inseminari,in principiu, ceea ce nu ma preocupa momentan..ma preocupa insa cat mai multe info despre aceasta dna dr, cum vi se pare profesional, uman, moral...maternitatea am inteles tot de prin discutiile de aici ca e curata, frumoasa..opt sa asiste taticii la nasterea naturala? sper ca dna dr nu e din cei care incurajeaza cezariana, ca eu vreu natural!!!! cum urmareste sarcina? te cheama regulat la spital sau are vreun cabinet, ceva?
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
7+
pozne de-ale mele
Raspunsuri
ancris spune:
Sa stii ca eu am inceput acum 2 ani controalele pentru inseminare la dct.Mihalache de la CFR. Am mers de cateva ori la ea si mi s-a parut o dct mai mult decat pasionata de meseria ei si foarte constiincioasa. Ideea este ca,din pacate,in scurt timp a avut un accident de masina f.grav care a tinut-o la pat o perioada buna de timp. Atunci a trebuit sa ma duc la alt doctor dar nu-mi pare rau nici de asta pt ca ele seamana f.bine si mai lucreaza si impreuna acum,de cand si-a reluat munca dct.Mihalache.Parearea mea este ca daca spui in fata unui om ce doresti si te uiti in ochii lui cand iti raspunde ,este imposibil sa nu-ti dai seama daca va fi bine pt.tine sau nu.Incearca si spune-i in fata ce vrei de fiecare data.
ANA MARIA
36+
catrinutza spune:
Draga Megbeng aceeasi dilema o aveam si eu referitoare la d-na doctor Mihalache Florina si tot pe la 5-6 saptamani dupa primul contact cu d-an doctor...desi din primul moment mi-a placut de ea, am zis ca e un lucru mult prea important BB-ul meu ca sa merg fix numai pe instincte si am tot intrebat si eu in stanga si in dreapta. Recomandarile au fost tot asa sa citesc la "asteptand un ingeras", lucru care nu prea imi era de mare folos....
Dar hai sa iti zic ca acum am 20 de sapatamani, dupa 4 intalniri (lunare) la a 4-a deja stia cum ma cheama si retinuse ca nu imi place sa mi se zica cati...si crede-ma ca usa ei geme de pacienti...pt mine a fost impresionant.
Iarasi, oricat de obosita este (am prins-o si dupa garzi de noapte, sau dupa trei nasteri consecutive, in timp ce mai venea fuga si la cabinetul din policlinica la consultatii) tot gaseste resurse sa glumeasca cu tine, sa te faca sa te relaxezi, sa stii ca totul o sa fie OK. Ce am vazut ca nu suporta nesimtirea unor pacienti si asta o irita, dar in momentul in care revine la tine e capabila sa nu iti trimita iritarea ei.
Sunt convinsa ca si daca nu ii duceam cate o mica atentie, as fi beneficiat de acelasi tratament...primele dati i-am dua doar cate un buchet de flori...asa ca, poti sa tragi si tu concluzia...
Oricum un doctor bun pt mine poate nu e la fel de bun pt tine, dar eu sunt fff atenta la doctori cand mi-i aleg si merg pe recomandari si pe insctinct.
Din cate am inteles, nu a facut din cezariana o religie, dar recomanda mult anestezia epidurala pt confortul pacientelor.
Despre participarrea tatilor, am inteles ca nu este interzisa, dar ca nu e chestie atat de spectaculoasa cum vedem in filme... travaliul e destul neplacut ca imagine.
E atenta, grijulie, calda si calma si intr-adevar pasionata de ceea ce face.
Sarcina o urmareste lunar (daca totul e ok), fie la cabinetul din policlinica...unde ce e drept e destul de aglomerat de multe ori si iti poate crea impresia ca nu are timp de tine, dar daca o intrebi iti raspunde si la cele mai tampite intrebari fara sa faca nazuri, fie la un cabinet particular (nu stiu exact care), unde preturile nu sunt ff piparate (asta am inteles tot de pe forum).
Draga mea, sper ca ti-am putut fi de folos si daca mai ai intrebari referitoare la d-na doctor sau spital trimite-mi un mesaj privat, ca acolo gasesc mai repede...acum am vazut din inatmplare subiectul tau.
Te pup si ai grija de tine si de comoara ta.
20+ la d-na doctor Mihalache![]()
catrinutza gravidutza
Madutza10 spune:
DEPRE D-NA MIHALACHE AM NUMAI VORBE DE LAUDA ,E SUPER OM INAINTE DE TOATE SI ESTE SI UN DR. FOARTE BUN DUPA MINE ..SINT PACIENTA EI DE UN AN SI CEVA ,TOT LA EA AM FACUT ANALIZELE NECESARE INAINTE DE A RAMANE INSARCINATA .
ACUM SUNT IN 34 DE SAPTAMANI ,SINT TARE OPTIMISTA SI AM MARE INCREDERE IN EA SI CA NASTEREA VA DECURGE BINE ,AM OPTAT PT. NASTERE NORMALA DAR CU ANESTEZIE PERIDURALA ...
VA PUP PE TOATE SI SA VA TRAIASCA BEBELUSII!!
mada
ioana22 spune:
Doamna dr. este in zilele de luni, miercuri si joi de la ora 16.00 la ora 19.00 str. Novaci nr.4, bl S9, sc.1 parter ap.4 sector 5 interfon 4C, tel. pt. programari 4103372.Nu incurajeaza cezariana,ci doar epidurala pentru a asigura confortul gravidutei.Mult succes!
ioana
7 saptamani
ioana22 spune:
nu mai am 7 sapt,intre timp am mai crescut!
16 sapt http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;17;121/st/20060420/dt/7/k/77ab/preg.png
megbeng spune:
sarcina mea s-a oprit din evolutie
..ea a fost cea care mi-a dat vestea, la prima consultatie, si s-a ocupat de mine de atunci...e exact asa extraordinara cum ziceti voi..dupa ce ma refac o iau de la capat, tot cu ea de manutza! si sunt sigura ca de data asta o sa fie bine!
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
ioana22 spune:
Imi pare rau sa aud ca ai pierdut sarcina,dar fii optimista si sunt sigura ca o sa iti tii cat mai curand posibil bebe-ul in brate.Ai grija de tine si asteptam vestea cea buna.Te pup,multa sanatate.
Ioana
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;17;121/st/20060420/dt/7/k/77ab/preg.png
ioana
7 saptamani
ralcat spune:
Este o doctorita super draguta, foarte empatica si o foarte buna profesionista. Am fost la ea pentru supravegherea sarcinii si fiecare drum la ea a fost o placere. Mi-a raspuns la toate intrebarile mele stupide, m-a incantat faptul ca este adepta nasterii naturale ca si mine (chiar daca din pacate am ajuns la cezariana pana la urma).
Eu nu am fost decat la cabinetul particular din Novaci, unde o consultatie ma costa 400 mii (consultatie si echo).
Raluca, mama de pui nazdravan