eco 3D

eco 3D | Autor: val77

Link direct la acest mesaj

unde imi pot face eco 3D in Bucuresti?
si pot capata si un numar de tele?
va multumesc anticipat

A sti, a putea sã te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in viata

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Eu am facut eco 4D la medlife: www.medlife.ro si am fost foarte multumita.
Iar pretul este acceptabil: 2.150.000 lei

Toanca si bebe Matei Alexandru 26+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dori73 spune:

Buna ziua dragi viitoare mamici.Eu am facut 3D de 2 ori pina acum la CENTRUL MEDICAL UNIREA.Are mai multe sedii dar poti sa-i cauti nr de tel usor de google.Dr.IOSUP de la echo 3D este FOARTE PRICEPUT si explicit.Are rabdare cu tine si iti arata tot ce vrei la bb.Iti da niste fise complete cu bb-ul tau plus poze cu el.! Faza este ca pretul e cam maricel / 3.120.000 lei.Dar merita! Succes!
22 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Eu am facut la medsana (www.medsana.ro), la doctor Herghelegiu, a fost foarte spectaculos, la fel ca si pretul - 2.900.000 (in iulie).

iti da caseta cu inresgitrarea si poze sepia, foarte clare (intr-una chiar se vede ca seamana cu taica-su).

Felicia 31+ si bebe strumfitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eu am facut 2 eco 3D in prima sracina, la dr.Pop (Diagnosis)si la dr. Albu (Medicover), foarte buni profesionisti amandoi. La a doua sarcina nu am fcaut dect una, la dr. Pop.

Iar despre dr.Iosup, eu am fost dezamagita. Am fost cu fetita care avea o saptamana la eco de sold si dupa ce s-a uitat vreo 20 de minute ne-a spus ca nu e nimic si sa revenim peste o luna ca sa fie mai concludent. Atat! Am incercat sa-l mai intreb ceva dar ne spunea aceeasi placa.... Am plecat dezamagiti! Foarte dezamagiti! Putea macar sa ne explice, sa ne linisteasca ca doar eram proaspat parinti si ingrijorati de numa'....

Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

eu am facut eco 3D la medlife de 3 ori si am fost foarte multumita, la dr. Micaela Radulescu, vezi www.medlife.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Dr Pop Adrian clinica Diagnosis Calea Floreasca tel 2316741/42. www.doagnosis.ro

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Eu am facut la clinica Diagnosis, din Floreasca, la dr.Iosup. A fost foarte dragut si amabil, mi-a tot aratat si mi-a spus multe despre fetitza. Bine, pe mine m-a programat pentru echo dr. meu, prof. Virgil Ancar, ca sa nu astept mai multe saptamini pana sa ma poata primi. Suna acolo si vezi cand poti obtine o programare, la el sau la dr. Pop (eu n-am facut echo la Pop pentru ca era plecat din tara in perioada cand a trebuit sa fac eu echo). Sanatate multa.

Poze cu noi: http://community.webshots.com/user/caterina71

Pupici,
Cati si Alexia (24.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am aflat un lucru uimitor de la o prietena!!! Face ea "Eco 3D" la Diagnosis la doctorul Iosup... si afla mai apoi, de la secretarele de acolo, ca aceasta clinica nu face 3D, lucru confirmat si de medicul ei ginecolog (cand vede eco si pozele...!!!!!). Aceasa clinica si respectiv dr.Iosup si Pop fac 2D pentru depistare de malformatii....

Ce parere aveti?

Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Dar pe tine ce te intereseaza de fapt ecografia 3D care este o chestie artistica sa il vezi pe bebe cu degetul in gura si chestii de genul asta sau sa fie masurat cum trebuie sa sa se vada daca bebe se dezvolta bine si nu are malformatii???? Scuze daca sunt prea dura dar cred ca orice mama isi doreste sa stie ca puiul ei se dezvolta bine in burtica nu?
La dr Iosup la programare astepti cam o sapt sau max doua iar la dr Pop astepti f ff mult. Momentan avea programarile facute pana la sfarsitul lui ianuarie.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

a facut cineva eco 3D la policlinica Doris. Eu locuiesc in apropiere si am aflat recent (de pe un banner) ca se fac si acolo, la doar... 1.200.000. Doctorul este un necunoscut sau secretarele n-au vrut sa-mi spuna. Pretul este mai mult decat curios ptr o policlinica particulara.

Felicia 32+ si bebe strumfitza

Mergi la inceput