Salut dragelor!
Scumpul meu sot si-a pus verigheta pe degetul mijlociu...povesteam noi de zor, eu la tocul usii din baie si el langa chiuveta, cosmetizand ici-colo, si pana sa vociferez eu biata verigheta a vazut drumul dejtului gresit....
...ideea e ca n-o mai poate scoate, si a incercat sa lubrifieze degetul cu sapun, creme, ulei...am incercat de multe ori si dimineata, sa nu fie umflat degetul, si tot degeaba!
Acum il si deranjeaza, ca a inceput sa jeneze, a lasat urma si e destul de dureros...
Ati patit asa ceva?
Dati-ne niste sfaturi!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
Am observat ca atunci cand am mainile reci (dar uscate!), verigheta imi aluneca foarte usor de pe deget. Poate daca sotul tau si-ar petrece ceva vreme intr-un loc uscat si racoros (cum suna! parca as vorbi despre inchisoare .. "loc racoros" ) pana cand mainile ii devin reci, ar reusi sa scoata verigheta.
Sau sa incerce clasica metoda (baga degetul in gura si incearca sa scoata verigheta cu dintii; cred ca ar avea mai mult succes decat in cazul in care lubrifiaza degetul cu ulei, creme, sapun pentru ca si mana cealalta cu care incearca sa scoata inelul va alunca, nereusind sa-l prinda cum trebuie)
o solutie: mana sa fie cat mai rece,verigheta cat mai calda - chestie simpla de fizica - cum o implementati, tine de imaginatie :)
o alta solutie e sa-l lasi nemancat cateva zile sa-i slabeasca degetele
Dimineata degetele sunt un pic umflate(cel putin la mine), sa incerce sa o scoata in timpul zilei daca nu se poate la bijutier(in cel mai rau caz o sa taie verigheta).
noi