Copilasi de august-septembrie 2003 (64)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tigresa spune:

Hii...nu mai ziceti de pasari si de gripa, ca incep si eu sa ma panichez. Adevarul este ca pana acum nu m-am sinchisit deloc ce mancam, daca vine de la un animal cu pene sau fara pene. Am zis ca e de gluma. Dar din ce vad la TV, de acum tb. sa fim mai vigilenti.
Urmeaza acum sa facem toti 3 vaccinul antigripal.

Horia nu prea are tangenta cu pasarile, desi stam la curte (noi oricum nu avem, dar sunt vecini care au). La Zoo a fost acum vreo 2 saptamani, pasarile sunt departe de gard, nu prea ai cum sa le atingi.

Ca tot veni vorba de circ, azi am cautat pe net spectacolele de la Tandarica. Vreau sa-l duc pe copil la teatru, dom'le . Daca mai sunt amatori, spuneti-mi, poate ne gandim la o strategie de grup. In general spectacolele sunt cam pe la 10-11 dimineata.

Dana_ene: nu m-am gandit pana acum ca ar fi vreun pericol la circ. Te referi la pasarile din spectacol??? Pai alegem unul fara pasari...poa' sa fie doar cu tigrii...noi nu ne suparam.

Reby : ma bucur ca sunteti bine.

Sasha: stii proverbul "paza buna trece primejdia rea"...asa ca nu esti deloc "nebuna", mai ales ca e vorba de copil. Dar la gradinita, apropos' ce le da sa manance???

O seara buna tuturor!!! Pupici.

Tigresa si tigrisorul Horia
http://horia.photoart.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigresa spune:

Flori...acum am vazut si pozele noi!!!
Frumosi flacai mai ai...sa creasca mari si voinici, si sa o pazeasca pe surioara!!!!!! Poti sa fii linistita acum, ca Alex e in siguranta.

Tigresa si tigrisorul Horia
http://horia.photoart.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Am revenit si noi, dupa doua saptamani de alergatura si agitatie. Am fost de doua ori la munte si dupa fiecare repriza am avut cate o nunta, ultima ieri si chiar in familie (fratele sotului meu).
Acuma suntem destul de obositi dar pot sa spun ca ne-am distrat pe cinste, am consumat si ultimul pic de energie pe care-l mai posedam si ne-am facut de cap. Fetele sunt grozave, Ina e un pic cam scandalagioaica (daca e obosita) si mai are cusurul ca se scoala devreme dimineata, dar altfel e o mare figura si ii calca pe urme sora-sii la ranjete si fitze-n cap.
Miruna s-a dat in barci la greu, punctul culminant a fost aseara la nunta lu unchi-su cand voia musai sa danseze printre oamenii mari pe ringul de dans, ca sa nu mai zic de ochi dati peste cap si tuguiat de buze...

Incerc sa revin maine cu mai multe randuri, deocamdata am reusit performanta de a pune un card de poze pe net: http://community.webshots.com/album/477769032hoqSQt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Salutare si de la noi. Nu avem noutati, Silvia e la fel de bine la camin, Diana cu scoala, iar noi impartiti cu serviciile.

Ce povestiti voi de gripa aviara mi se pare ca exagerati putin, desigur ca fiecare face cum vrea, dar la zoo nu prea vad cum poate lua contact o pasare din cusca cu una bolnava(ca sa se imbolnaveasca pasarea de la zoo)...virusul nu se ia din aer, ci doar prin contact direct. Iar la circ, nici atat! Parerea mea doar si atat! Din carne iar nu se ia daca dupa manipularea acesteia te speli pe maini, speli si ustensilele, gatesti carnea la mai mult de 70 de grade si mai mult de 20 de minute. Noi mancam in contiunare cane de pui, e adevarat ca suntem departe de focar. Dar deocamdata numai Delta e in pericol, judetele din apropiere.
Si noi vrem sa facem toti 4 vaccinul antigripal, am facut si anul trecut si a fost ok.

Sa aveti o saptamana frumoasa!Pupici!

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ma roisin, tu vrei sa dau in dambla??? auzi tu, io in 8 luni si tu-mi arati camera cu muraturi!!! e sadism curat mai draga!!!
in rest, cred ca tati nu mai are pipota de multa vreme... ca a pleznit de mandrie... ma uitam la ei trei... are doua fete identice.... cu el... de la tine nu prea vad mare lucru pe fata mandrelor :).
si... vreau si eu la piscina..

Cristina 33+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Roisin, m-au incantat pozele voastre.
Ma gandeam ca asa ceva ma asteapta si pe mine... 2 mandreti de fete, una langa cealalata (uitandu-se la desene animate ).

Cristina, Tigresa, Mihaela ce sa fac măi fetelor daca sunt stresata cu gripa asta ? O fi varsta ? O fi sarcina ? Sau ambele amestecate ? Fiindca eu am ajuns sa ma tem. Mai ales ca Buzau e declarat in zona de risc.
Radeti de mine, dar asta e .

Reby, ma bucur ca ne-ai mai dat de veste.
ei, lasa, chiar daca nu i-a revenit o pofta de mancare teribila lui David, macar v-ati plimbat.
Va invidiez .

Daniela (22+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Roisin m-ai dat pe spate cu albumul asta de toamna! Aveti niste papuseleeeeee, mama mia! Sa fie sanatoase si sa va aduca numai bucurii, ca tare scumpe si expresive sunt, care mai de care. Si parca Ina seamana pe undeva si cu tine
Iar borcanele cu muraturi....pfuaaaa, m-ai ter-mi-nat!

Noi suntem ok, Raduc e vioi si isi imbogateste "vocabularul" pe zi ce trece, incepe sa repete si sa-si insuseasca cuvinte noi in fiecare zi. Acum rasfoieste reviste si ne explica cine, ce si cum pe-acolo! face propozitii scurte din 2-3 cuvinte in care ne explica ce se intampla pe strada, iar cand venim de la servici iese pe hol spre noi si ne intampina barfind-o pe buni si tot ce au facut ei toata ziua, gesticuland cu degetelul aratator si cu sprincenele ridicate! E mortal, o sa fie asta un barfitoooor!
Ieri am trecut o tura scurta pe la WTC la festivalul cafelei si ciocolatei, unde el s-a simtit superrr. Era o scena pe care dansau grupuri de copilasi (fff frumos!!!) si in pauze ii lasau pe copilasii veniti cu parintii sa se zbantuie in voie. Asa ca si Raduc s-a simtit in elementul lui, era f incantat de fumul ala de scena, de reflectoarele colorate, de muzica. A dansat cu o fetitza de manutze, l-a impins pe un baietel si a cazut in fund (asta tot de la alti copii a invatat-o, ca pina acum le incasa el pe astea . pina la urma l-am luat de pe scena fiindca se invartise de cateva ori si mergea in deriva, nu mai putea tine directia si mi-era sa nu il buseasca alti copilasi. Oricum, imi pare rau ca nu am avut aparatul foto la noi ca a fost o atmosfera f misto.

O saptamana reusita si sanatate tuturor!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Din nou la servici.... mai ca imi vine sa mai pun de un bebe ... sa mai stau si eu pe acasa, mai ales ca Sasha e la gradi ...
In weekend am fost din nou aproape singuri ( adica numai duminica dimineata a fost tati acasa), sambata am fost la bunicii mei ca nu il vazusera cam de mult pe Sasha, am mancat acolo, am dormit la pranz amandoi si pe la 18.30 am plecat spre casa. A venit si tati pe la 23.00, duminica l-am culcat de pranz pe la 12.00, a dormit pana pe la 15.00 si apoi am iesit amandoi afara si dupa parc am fost la cumparaturi. Am incercat sa intram in Cora, dar desi era duminica dupa amiaza si de obicei e chiar gol in Cora pe la ora aia, ieri a fost nebunie, n-am gasit nici loc de parcare macar, asa ca ne-am dus in Selgros. La intoarcere ne-a prins ploaia si uite asa a mai trecut un weekend.
Roisin - ce au crescut fetele, mey... si seamana cu tati ...
Tigresa - la gradi, cel putin saptamana trecuta le-au dat si pui, dar am insistat ca de saptamana asta sa scoata puiul, macar o perioada, sa le dea vita, supa/ciorba de legume fara carne ca nu se intampla nimic daca nu mananca la pranz la ambele feluri carne.
Reby - bine ai revenit !

Anca si BB Sasha

Copilasi de Aug - Sept. 2003

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pxp72/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Eu sunt acasa cu Silvia, a tusit cam urat azi noapte, n-a facut febra si nici altceva, dar am zis ca e mai bine sa o tin azi acasa, sa o supraveghez. Ceea ce e nasol, e ca nu avem gaz, se fac ceva reparatii de vreo 3 zile-si-au gasit si astia tocmai cand s-a racit afara -si implicit caldura. Asa ca e cam frigutz, mncare nu pot face...si asta de vineri incoace!
Azi a fost si tanti la noi, s-a inteles foarte bine cu Silvia, ma bucur ca se inteleg, asa pot sa o las linistita cu ea cand am ceva probleme.
In rest e vesela, jucausa ca de obicei, mancacioasa. Doar tuseste.

La noi e un friiiig!!!!Brrrr!!! Cica au anuntat ninsoare.

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Am uitat sa va intreb : am vazut ca sunteti cateva care faceti vaccinul antigripal la copii. de care faceti ? Eu am intrebat-o pe pediatra si nu ma lasa sa i-l fac lui Sasha, nu stiu de ce ....

Anca si BB Sasha

Copilasi de Aug - Sept. 2003

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pxp72/my_photos

Mergi la inceput