Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (53)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Hai mey Ina, chiar 15 ardei iuti! Eu nici nu pot sa ma ating de asa ceva! Acum un an cred, mi-am cumparat un borcan cu ardei iuti uscati, pe care intentionam sa ii pun in mancaruri, ca sa le dea un gust picant ( lui Phil ii place fara sa exagereze), si am pus unul cam cat o unghie de mare...si mi-a iutit mancarica de cartofi de mi-a iesit pe nas, pe ochi, peste tot...si de atunci nu m-am mai atins de borcan! Daca vrei ti-l trimit

Alina si Bebitza Amalia 35+

Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Si eu bag ardei iuti, insa anul asta sunt ceva de groaza, efectiv ard tot in calea lor, aseara la ciorba pur si simplu am crezut ca imi ia foc gura si brusc m-am stresat ca ajunge si la copil iuteala si cum se poate simti saracutza dc pe mine m-au nenorocit asa :((
Dar mananc condimentat si sincer nu cred ca se leaga de contractii, mai nou efectiv nu simt sarea in mancare, sau poate face mama asa din cauza mea si spune doar ca pune sare (mancam jos la mama inca vreo 2 zile pana ne punem aragazul in functiune si mai strangem pe aici). Mi-e asa de dor de mancarea gatita de mine, sa fac o ciorbica cu de toate si cu bors, pana mai e vremea verdeturilor proaspete, miroase o nebunie in piata... am dat azi o tura dupa rosii si fructe si mi-am promis sa gatesc vineri ceva bun. Si mama gateste fte bine, dar dupa 5 ani de gatit eu, de cand m-am mutat de acasa, parca nu ma omor dupa stilul ei, desi se straduie sa ne faca chestii bune si deosebite de cand mancam la ea, parca tot aiurea ne nimereste, mie personal imi plac cam 2 zile din 10 :)) Nu vreau s-o jignesc sau s-o supar, dar vreau mancarea mea. Ce mai spun de matusa-mea cu care sta mama, face niste supe/ciorbe morcovii si vai de steaua lor de ma apuca jalea cand spune ca ne face ea o supica traditionala cum numai ea stie. E drept, detine secretul a pune ce scrie in reteta si a iesi pe langa. ualeu ce rea sunt :))

Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

fetelor, eu mi-am terminat treaba la birou (de fapt de vreo ora) si mai am si pe-acasa o groaza, asa ca va spun pa. dupa cum va povesteam azi, n-am inca net acasa, maine am 12 drumuri de facut si treaba ho-ho la serviciu, asa ca va mai citesc maine spre seara.

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

alinus Closer?. E filmul meu preferat, poate tocmai pentru ca e ciudat. Si mai e si cu Clive Owen - bun de tot tipul.
Iar muzica de la inceput e dementiala, eu vreau s-o downloadez de undeva de pe net.
Imi place cum decurge povestea, prin taieturi de scene, fara a-ti da seama de prima data ca actiunea se petrece dupa cateva luni.

Felicia 31+ si bebe strumfitza

Mergi la inceput

Si eu cred ca e Closer e vba. Mi-a placut fte mult, e bine regizat, subiectul e mai altfel, actorii joaca super.

Ripley

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ripley

Si eu cred ca e Closer e vba. Mi-a placut fte mult, e bine regizat, subiectul e mai altfel, actorii joaca super.

Ripley

ce e vba?

Mergi la inceput

spuneam ca si eu cred ca de filmul Closer era vorba :)

Ripley

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Felicia, vara asta l-am intalnit personal pe Clive Owen, si nu il cunosteam, auzisem ca a jucat in Closer( si in King Arthur parca) dar cum eu nu vazusem filmul, am dat din umeri si...l-am trimis la coada Adica el era VIP, si eu eram agent principal exact pe cursa lui de zbor (v-am mai zis ca lucrez la "avioane"), iar responsabilul de protocol a uitat sa imi explice si mie, sa ma puna la curent! Oricum, tipul a fost destul de...arogant! Ca o paranteza insa, cel mai arogant dintre VIP intalnit a fost...Hugh Grant ( preferatul meu).
Si da, melodia din Closer e super, cred ca o poti gasi usor pe net.

Alina si Bebitza Amalia 35+

Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png

Mergi la inceput

aaa, pai intelesesem de prima data ca Alinus s-a uitat la Closer, dar nu-mi venea sa cred ca s-a mai uitat cineva la filmul acesta, ca eu l-am recomandat tuturor si nimeni nu a percutat.
Dar nu toata lumea e speciala ca noi si se uita la filme ciudate.
Un alt film ciudat care mi-a placut dar dupa ce l-am vazut de cateva ori a fost The LadyKillers (ce facem cu coana mare, ptr HBO). Cam sarcastic, dar si despre mine se spune ca sunt asa.

In alta ordine de idei, cand incepeti sa faceti bagajul de spital? Eu, care nasc la inceputul lui dec, ma gandesc sa incep la inceputul lui nov.

Alta intrebare: cate fese sterile luati la voi? ca lumea imi spune - cat mai multe. Ce inseamna asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Fetelor, eu inebunesc. Dupa ce ca n-am timp, dar stau pe DC, imi mai face si figuri. Imi vine sa urlu. Scrisesem mai mult de jumatate de mesaj, numai ca sa pierd mesajul pentru ca pagina s-a reimprospatat...

Of, of, of

Anda, foarte amuzanta descrierea ta cu salturile acrobatice ale lui Nichita!!!

BB alinus, si eu tot dupa sughituri mi-am dat seama unde se ascunde bebelusha. Am vazut ca mai multi bebei pe aici sughita. A mea sughita citeodata de mama focului. Imi zguduie toata burta si o tine mult. Nici nu stiu ce sa-i fac sa se potoleasca. Doctorita mi-a spus ca nu are rost sa ma ingrijorez, dar ma cam luase un pic cind vedeam ca nu mai termina.

Si a mea se mea se mai roteste. Pina acum ceva vreme avea popoul in partea stinga, acum se pare ca s-a mutat dinsa in partea dreapta.

Mandy am intrebat-o pe doctorita daca placenta anterioara pune probleme si mi-a spus ca doar daca acopera cervix-ul (asta-i colul pe romaneste, nu?) e problema, altfel nu. Deci sa stam linistite.

De ieri sintem la termen!!! Deci putem aparea oricind pe lume. Doctorita mi-a spus foarte calma la plecare: "sa ne suni neaparat daca intri in travaliu."

Partea proasta este ca se pare ca sfirsitul lui octombrie este perioada cea mai aglomerata din an la maternitate. Ieri erau plini. Daca se intimpla asa cind nasc eu, va trebui sa ma duc la celalat spital, nu la asta deluxe unde vreau eu. Ma cam oftic, dar asta e. Se pare ca torentul asta de naster in octombrie e legat de faptul ca acesti copii sint conceputi cam prin februarie, in jurul lui Sf. Valentin. Sa mori de ris nu alta.

Despre mincarea picanta: ne-a spus moasa cu care fac cursurile prenatale ca in credinta populara iti poti declansa travaliul daca maninci mincare picanta sau foarte grea. Si spunea ca este posibil sa fie adevarat pentru ca ea a vazut mai multe femei care au nascut a doua zi dupa ce au mincat o pizza facuta special pentru asta de catre un restaurant local. In mod usgestiv, pizza se numeste "The Birht Pizza."
La cite vinete am mincat eu zilele astea ar trebui sa fiu in labor demult...

Azi nu ma duc la cursuri pentru ca ma plictisesc teribil. Moasa noastra e cam... nepriceputa la capitolul predare si simt ca e o pierdere de vreme si de bani. M-am intilnit ieri la doctor cu alte doua din grupa mea si toate ne plingeam de calitatea proasta a lectiilor. Cred ca o sa o reclamam ca sa nu mai treaca si altii pe la ea. Ea saraca e draguta, dar vine total nepregatita.

Anda, mama imi spune ca metoda de control pentru a vedea daca ti s-a lasat burta este pumnul. Poate o palma pe lat, nu pe lung. Pe lung ar fi prea mult.
Eu cred ca o sa nasc ceva mai tirziu, pentru ca nu mi s-a lasat deloc pina acum. Iar colul e inca inchis beton, mi-a zis doctorita ieri.

M-a apucat disperarea ca o sa-mi greu la nastere si bag la exercitii Kegel toata ziua, acum pe ultima suta. Parca m-ar ajuta cu ceva sa ingras porcul... dar macar stau cu constiinta usor impacata.

Numai bine tuturor.

DPN 31.10.05

Mergi la inceput