Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (53)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Denisa eu una nici nu vreau sa ma gindesc ca nu ar fi feittza! Absolut tot ce am luat ( mai putin mobilierul, care este alb) este ptr. fetitza, toate nuantele de roz ( de la cel mai deschis la cel mai inchis) plus fluturasi si bentitze si rochitze...dar la echo 3D din Mississauga mi-au aratat clar pe monitor ca-i fetitza ( chiar si ieri am privit dvd-ul; imi sint tare dragi imaginile acelea si cind mi se face dor de Rachelina mea sint la un "click" distanta...).
Daca va iesi baiat, minca-l-ar mama, gay il fac ca nu am cum sa schimb atitea lucruri...
Ce-o fi o fi, sanatos/asa sa iasa!
Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Eu va zic noapte buna!
Tocmai am vazut la tv un film cu Ben Stiler si R de Niro, o comedie, nu stiu cum ii spune in engleza dar tradus din fr e " Socrul si cu mine". Am ras de ma doare burta!
Cat despre Closer, si eu Ina, cam tot asteptam sa inceapa...ceva! Noroc insa cu actorii, au jucat super!

Haioasa esti mai Ina, cred ca si eu tot gay l-as face, ca totul e roz si la mine, si in plus hainutele nu mai pot sa le schimb

Meems, ce bine ca ne mai dai vesti si ca bebelina ta e jucausa si..."sughitzoasa". Cand sughite eu simt niste miscari regulate in acelasi loc, nu foarte puternice.

Simina, chiar asa de tare simti bebelusha? Ca la cutremur??? Eu va mai aud pe voi fetelor cand spuneti ba ca se misca non stop, ba ca da picioare cu forta, si cateodata ma intreb daca la mine e normal sa o simt asa, doar la anumite ore si mai delicat, sau nu stiu cum sa zic, in nici un caz cu putere cat sa ma doara! Doar noaptea parca, o simt deranjata rau de pozitiile mele pe o parte si atunci parca se misca ceva mai viguros!

Somn usor sau dupa amiaza placuta,

Alina si Bebitza Amalia 35+

Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Cand stau si eu in schimbul 2 sau 3 atunci e pauza :((
Somn usor alina!

Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Am fost la gineco, la control si... nu sint vesti prea bune!

In primul rind, bebele e prea mare, e cu cel putin 2 sapt. mai mare, lichidul amniotic a ajuns la limita superioara, inca nu e periculos, dar e cam mult. Se pune problema sa nu fi dezvoltat un diabet de sarcina, asa ca am mai facut o data testul de glicemie provocata la 1 ora. Da, Doamne, sa nu am asa ceva!

Apoi... cu Metoprolul la bord (pt. aritmiile si tahicardia mea)... tensiunea mea era... 138/81 mm Hg. Cam mare, cam mare... doctorul a zis ca sint suspecta si de preeclampsie! Am dat la singe si urina... sa-mi ajunga! Acum astept rezultatele.

Aaa, si mai trebuie sa colectez (era sa scriu "colectionez", ca-s cam ametita!) si urina pe 24 de ore... bleark!

Deci se preconizeaza o cezariana un pic mai devreme decit DPN. Eu si asa de abia mai pot rezista durerilor din pelvis, simt ca ma sfisie! Imi vine sa omor pe oricine-mi iese in cale, cind ma apuca!

Deocamdata atit, sper totusi sa nu fie prea rau!!!

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Maine mergem si noi la dr.; sper sa aflu cum este pozitionata bebelusha, dar nu ma astept la prea multe info, un palpat, luat tensiunea si gata...of!

Am pus niste poze cu lucrusoare cumparate ptr. Rachel in albumul "Camera lui Rachel Georgia" si cu mine in albumul "Ina insarcinata" ca sa vedeti cum m-am mai rotunjit la fata; pe ultimele le-am facut chiar in seara aceasta, inainte de a pleca intr-o vizita la unul dintre prietenii nostri care si-a serbat 50 de ani.

Ma duc la culcarica, va pupicesc dulceeeeeeeeee,pe maine( hihihi, la voi este deja "maine" fericitelor, caci fiecare zi ce trece ne apropie mai repede de intilnirea cea mare... ,)

Ina si bebelusha cea cumintica 32,3z

Virsta puisorului meu:
http://tickers.baby-gaga.com/p/boa336pp_.png

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Neatza fetele!

Ce chef de conversatie ati avut ieri dupaamiaza, mi-a facut placere sa citesc tot ce ati scris voi,m-ati distrat de-a dreptul.
Anda ma bucur ca iti este cat de cat mai bine,ca ti-a revenit optimismul.
Ina frumoase lucrusoarele lui Rachel,frumos colorate,bodyurile si costumasele de corp mi-au placut fff mult..sa nu mai zic de costumasul de Craciun..si de fapt toate lucrusoarele sunt superrr!!Iar tu te mentii foarte bine,la cum erai imbracata burtica abia se vedea...
Eu m-am suit iar pe cantar,am mai pus 1 kg..acum am +11 sau +12 depinde de ora la care ma cantaresc..sper sa ma incadrez in limita pe care mi-am impus-o de +14-15.

Varsta bebelica
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Buna dimineata !

Tare placuta discutia voastra de aseara, imi pare rau ca nu eram prin zona. Dar deh', martea si joia sunt zile de curs de germana, plec dimineata la 8 la serviciu si ajung seara dupa 8 acasa.

Ca tot vorbeati de filme: am vazut recent si mi-a placut Terminalul, cu Tom Hanks (unul din preferatii mei ). De-abia astept concediul, sa am mai mult timp de filme si citit .

Felicia, medicul masoara inaltimea fundului uterin (intre osul pubian si fundul uterului) si asta era o aproximare a varstei sarcinii. Dar mai nou cred ca e mai important sa spuna in ce stare e colul (tuseu) si placenta (echo') ca sa mai stim cat ducem sarcina...

Meems, cand sughite bb sunt miscari care se succed ritmic in acelasi punct Si pe mine ma apuca groaza cand vad ca nu mai termina cateodata, saracutul... Se pare ca e metoda lor de a-si antrena diafragma.

Siminaf, sper sa nu fie totusi asa de complicata situatia la tine, e bina ca medicul e prudent. Sanatate multa!

Ei, Ina, azi chiar nu prea imi vine sa ma bucur ca a inceput o noua zi. De fapt a inceput cam devreme, de pe la 3 noaptea a inceput bb o miscare noua si ampla de revolutie prin burtik, incat m-am trezit panicata ca o sa nasc!!! Cand sa adorm si eu, deja suna ceasul, asa ca azi voi fi zombie la serviciu [], si nici macar cafea n-o sa beau, sa se mai linisteasca si duracel-ul lu' mama []
Sunt superbe lucrusoarele lui Rachela, rochita de Craciun e asa de dulce!! Ma tot uit, macar sa stiu si eu ca sa caut prin magazine Si tu arati excelent !

Despre nascutul in luna a 8-a mi-a spus si mie Coralia - cu argumente! - ca nu e indicat. Va las sa aflati direct de la sursa , sa nu ma incurc in explicatii.

Cine mai lipseste de la apel: Cristinamh, Corap, Dienutza... Pe unde sunteti, burtici ?

Maria & bebik din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

neata fetele!!!
mai, ieri cand aveam si eu chef de vorba, toata lumea tacea malc... seara vad ca ati scris romane...
am si eu o obsesie, mai nou: mi-a zis o colega ca a inceput sa mi se lase burta, si acum asa mi se pare si mie... ce inseamna asta? urmeaza sa nasc? curand??? ca la 33 de saptamani, parca as vrea sa mai stea vreo luna... voi ce stiti de asta cu coboratul burtii?
xandra

pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png

Mergi la inceput

A...da..cu nascutul in luna a 8-a mi-a explicat si mie medical fenomenul atat sistera(care e medic rezident) cat si alta prietena tot medic.Deci ce am inteles eu:ca plamanii incep sa se dezvolte(sa-si faca functia) din luna a 7-a si ca daca acest proces de maturare al plamanilor incepe intrauterin e bine ca el sa continue tot acolo pana in sapt 36-37 cand se finalizeaza.daca incepe extrauterin(deci nasti la 7 luni) atunci va continua in incubator si copilasul se va adapta la situatie.In cazul in care bebele se va naste la 8 luni,deja acest proces este inceput intrauterin si le va fi mai greu sa se adapteze extrauterin din punct de vedere al aparatului respirator.
cam asta am inteles eu ca s-ar intampla,dar nu e o regula fiecare organism lupta in felul sau deci teoria poate fi foarte diferita de ceea ce se intampla in realitate.

Varsta bebelica
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Iar ati plecat toate fetelor de pe forum?Pai numai seara aveti chef de povesti?
Mirela mai da-ne cate un semn de viata,la fel si Cristina.

Varsta bebelica
Poze cu burtica

Mergi la inceput