Cum slabim??????Partea a 2 a
Raspunsuri - Pagina 7
Maadi spune:
Dragele mele, am si eu o cura de slabire de care am auzit la Discovery, era propusa ptr. persoane obeze. Poti manaca tot ce vrei (inclusiv paine si dulciuri dar nu exagerat)pana la ora 16:00, dupa care nimic pana a2a zi, nici un ceai, nici un fruct, nimic.Eu si sotul meu am incercat-o si a dat rezultate bune, mai ales la el care a slabit 10 kg in 16 zile.
Va doresc mult succes!
Maadi
ralu spune:
Draga Maadi,
Te rog spune-mi cate kg. avea sotul tau cand a inceput cura si la ce inaltime? Doar daca nu sunt indiscreta!!! As tine-o si eu aceasta cura daca da rezultate atat de bune!!! Te pup mult!
Ralu-mamica Ioanei
oki spune:
salutari la toata lumea!!!!!!!!
sunt si gurmanda rau de tot
am de dat jos vreo 20-25 de kg.
va rog ajutati-ma cu o dieta sigura, care a dat rezultate, ca zilnic
Apropo, cu ce dieta a slabit iris?
iris spune:
oki , uite dieta dupa care m-am chinuit eu, dar am si reusit sa ajung mai usurica:
dureaza 15 zile , eu am scapat de 8 kg prima data, apoi de 6 apoi de 6 apoi de 4; dupa cum vezi am repetat-o cam la 2 luni pentru ca am avut de dat jos cam 15 kg;
ziua 1 : paste cu brinza;
ziua 2 3 si 4 cartofi fierti sau cruzi;
ziua 5 6 si 7 : orez fiert;
ziua 8 salate si iaurt degresat;
ziua 9 , 10 si 11 piept de pui fiert sau la cuptor;
ziua 12, 13 , 14 carne de vite la cuptor;
ziua 15 chiftele, din pui sau vita cu ou, prajite in ulei;
poti minca oricit vrei dar numai din acel aliment corespunzator zilei, poti pune putina vegeta, sos de rosii, soia sau ceva fara calorii multe care sa te ajute sa maninci fara sa te plictisesti; bea multa apa si ceai diuertic; de multe ori kg in plus sint si apa acumulata; bea dupa fiecare masa limonada cu zeama de la doua lamii si apa plata; cu sau fara zeama de la grapefruit;
nu mai stiu ce sa iti mai spun, cam asta e; cred ca se potirveste celor care vor sa dea jos repede cit mai multe kg; poti repeta dieta la 2-3 luni distanta; intre aceste perioade incearca sa maninci disociat, povestea carne fara acrtofi samd...si sa pastrezi obiceiul cu limonada , apa, si ceaiul diuretic; in ro se gaseste si un ceai antiadipos despre acre mi-a povestit sora mea, poate te ajuta si el;
succes si pofta buna - si mica.....!
n/a spune:
Fetele care ati tinut cura cu lamii va rog sa-mi spuneti si mie daca a dat rezultate Eu am incercat sa o tin dar dupa trei zile am renuntat
..Era mult prea acraa dar as incerca din nou daca as sti ca merita efortul
Corina spune:
Draga Amalia nu te chinui cu lamîile,eu am tinut-o si am slabit un kg.
In plus nu stiu daca e sanatos atita zeama de lamîie.
Pupici
Corina si Anna
ralu spune:
Si eu am tinut-o si tot asa am dat jos foarte putin. Singura chestie care era buna (la mine): imi taia pofta de mancare!!!
Multa sanatate!!
Ralu-mamica Ioanei
Maadi spune:
Draga Ralu, sotul meu are 1.90, avea 112 kg si a ajuns la 96 kg. Eu am slabit cam 4 kg in 2 saptamani, dar am mai "trisat" seara cu cate un fruct sau o cana cu lapte. Eu am 1.59 si am slabit de la 52 la 48.
Pupici,
Maadi
oki spune:
Mercic mult IRIS.
Imi iau cateva zile sa ma obisnuiesc cu gandul si de vineri incep dieta.