Cum slabim??????Partea a 2 a

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Sabina si Camelia,suntem colege de suferinta!.Eu am mai spus:am dat jos 6 kile intr-o luna si un pic,dar n-am tinut strict.De exemplu eu sut dependenta de cereale cu lapte; e drept ca mananc cereale integrale si fara zaha cu lapte 0% grasime,dar oricum combinatia e cam interzisa...Asta e o masa pe zi la care nu pot sa renunt;uneori mai scap si cate-o stafida in castron....Oricum,pt.mine merge super fata de orice altceva am incercat,asa ca nu ma plang!
Hai,fetelor,pe cai!Nu renuntati pana n-ajungeti unde doriti!Succes!

Irina & Veve cea cumintzica foc!

Daca n-am avea atitea defecte,nu ne-ar face atita placere sa le observam pe ale celorlalti (La Rochefoucauld)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Khristin,
Sorry, ai dreptate, e www.drb.ca, da-i under construction. Intre timp mai sap sa vad daca n-au alt domeniu temporar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea-ana spune:

Draga Parpalak,
Mersi de raspuns cand ai timp scrie-mi te rog lista de alimente. Nu am sa ma apuc acuma de dieta ca nu am cum dar sa o am pe viitor cand va fi mimentul...caci si eu am pus o cantitate considerabila pe mine....si vorba ta inca nu s-a terminat.. Numai bine , Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Mai Veve, eu daca mananc lapte cu cereale, in jumatate de ora mi se face o foooaaaameeeeee!!!si pe urma
Vreau macar 62 kg ca m-am saturat de capcana 64-65-64-65

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

quote:
Originally posted by Veve

Sabina si Camelia,suntem colege de suferinta!.Eu am mai spus:am dat jos 6 kile intr-o luna si un pic,dar n-am tinut strict.De exemplu eu sut dependenta de cereale cu lapte; e drept ca mananc cereale integrale si fara zaha cu lapte 0% grasime,dar oricum combinatia e cam interzisa...Asta e o masa pe zi la care nu pot sa renunt;uneori mai scap si cate-o stafida in castron....Oricum,pt.mine merge super fata de orice altceva am incercat,asa ca nu ma plang!
Hai,fetelor,pe cai!Nu renuntati pana n-ajungeti unde doriti!Succes!
Pai e super, 6 kile!
Dar eu stiam ca la micul dejun e voie cereale! Am citit in carte! Oare n-am inteles bine? E vorba de micul dejun glucidic.Doar sa fie laptele degresat (dulce nu mai pap de mult ...)
Spor la slabit!

Irina & Veve cea cumintzica foc!

Daca n-am avea atitea defecte,nu ne-ar face atita placere sa le observam pe ale celorlalti (La Rochefoucauld)

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinuca spune:

Nu ma omorati insa si eu vreau sa slabesc stiu ca discutati de mult timp subiectul insa nu am avut timp sa citesc mesajele de la cap la cap.
MI-a recomandat cineva Spirulina ca fiind buna pentru slabit. Stie cineva ceva daca este adevrat o pot incerca, nu ma puneti la regim ca nu ma pot abtine (177 inaltime si vreo 70-73 Kg)

Madalina siAna Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Cristinuca, am luat eu anul trecut Spirulina si...degeaba! Cel putin la mine n-a mers. Tot cu putin post merge si !
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Mai, spirulina nu-i o napolitana cilindrica umpluta cu crema de alune buuuna rau? :) Ca daca asta-i dieta ma bag si eu de pe-acuma, repede-repede.. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Dragele mele fete,

A facut cineva dintre voi cura de slabire cu HERBALIFE?
Daca da, ce rezultate ati avut si in cat timp? Credeti ca merita?

Cu multumiri,

Ralu-mamica Ioanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris spune:

salutare dragelor, va dau raportul c-am terminat cele 15 zile de dieta, am ajuns la 60, dupa 4 ani si ceva....si doi copii... si ma simt tare tare bine - psihic, desi cam lesinata si fara vlaga....o fi primavara sau dieta de vina, nu mai conteaza, tare-i bine sa birui dusmanul; sper sa nu o iau razna iar si sa nu uit ce mi-am promis, adica 'fara excese';
va pup si va rog sa dati bice tare de tot ca tare-i bine cind te simti bine in silueta ta!

Mergi la inceput