Copilasi de iulie-august 2004 (120)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

marcela, , ei stai sa vezi dupa ce fac si cursul de foto de care vreau sa ma apuc...

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

salutic, mie nu mi-a mers netu` si cind a mers n-a mers deceu`, asa ca raspund cu intirziere.
olivia, imi pare rau de cele intimplate, probabil ca v-ati linistit deja (cit va puteati linisti, ca-s convinsa ca mult timp o sa-ti ramina pe creier), oricum luca este un invingator iar voi super norocosi. da` m-am tot gindit, in 8 ore mp n-a putut face nica la usa aia? poate ai scris mai incolo, io n-am citit decit vreo 2 pagini..
philip, da, cumnatul meu pe oltenita a lucrat si o cunostea foarte bine pe cintareata aia...
andrea, unde si cu cine dai examenul? sa ai spor la invatat si bafta, nu-mi amintesc sa fi citit vreo data la care este examenul...
alice, imi pare rau de nasa voastra...
citesc din urma si revin..

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

bona la inceput era mai atenta, vorbea mult cu alexandra, se jucau altfel. dar dupa primele saptamani a inceput sa fie mai neglijenta, de cate ori am stat impreuna cu bb nu a fost atenta la ea, ci a fost preocupata sa imi povesteasca ultimele barfe si intamplari din familia ei, plus povestiri picante din casele prin care a mai lucrat... deci un om de calitate indoielnica.
in sfarsit.. e mult de povestit. cel mai rau e ca vede job-ul asta ca pe un job si atat. abia asteapta sa i se termine programul, deja se gandeste la ce are de facut seara, iar dupa 8 ore e la usa imbracata... cred ca bb merita ceva mai multa implicare si dragoste.

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Andreea(Philip)sa stii ca si eu am remarcat ca scrii mai rar....why?

Eu te inteleg ,Lia..doar ce am scapat de o perioada din asta in care nu ma mai intelegeam cu copilul de nici un fel...si..moamaaaaaaaa...ca si tine..am crezut ca nu mai rezist...da'acu' s-a calmat..da' stii ce am observat ..ca atunci ii ieseau ultimele doua masele..cre'ca din cauza asta a fost asa de nesuferit.Da' ,serios acum...nu mai incerca sa-l tii in scaun...lasa-l liber...

Cand iesim afara este imposibil ca David sa vrea sa mearga in aceeasi directie cu mine...are intotdeauna un alt tel...asa ca daca vreau sa ajung undeva cu el ,trebuie sa-l car in brate..si macar de ar sta..dar se zbate ca un apucat...

Olivia esti tare!Stii de ce?Ca nu te panichezi...asa este si George al meu..cum oti fi unii asa ?!

Am uitat sa va spun...MP nu a mai dat nici un semn de viata..de ce or fi unii oameni asa de neseriosi..daca nu-i convenea ceva putea sa zica si ea ceva de genul "ramane sa va sun,sa va spun ce am hotarat",dar ,nu, ea a zis clar ca-i convine ,ca apoi sa dea bir cu fugitii...sa-i fie de bine..si asa ma gandeam ca e cam grasa si n-o sa poate sa care 10 kile juma...rad eu dar de fapt nu prea imi convine..nu mai gasesti oameni de incredere;cred eu ca cel mai bine ar fi cu cineva care iti e cunostinta ,sau ruda cumva(da' nu prea apropiata)

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

dana, cum sta cu cucuiul victor? uffff..
alice, nu mere lincu`, poate ai dat mai incolo altu`.
felicia, las` ca-n tara sunt farmacii non stop si-ti elibereaza ce vrei fara reteta (mai putin sedative)
copilasilor cu muci, cucuie si alte cele, ca vaz ca sunt vreo citiva!
andries, ai reactionat bine si pe mine ma scot din sarite fazele astea. in schimb la ionut am apelat la cineva, ca prea pleca cu toti de linga mine.
simona, multumim, iar mare???? chiar va faceti de cap voi, ntz, ntz
lia, tot io, e vremea cind noi nu mai putem face nica-n casa si tre sa stam dupa ei, pentru multe dintre noi i-o scuza buna...

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Oliv-unde sunt facute pozele ca tare frumoase sunt...Iar uka parca a mai pierdut din falcute...
Lia dear-am studiat simptomele descrise de tine si verdictul este urmatorul-ai un copil perfect normal care se inscrie in ...tendintele actuale ale modei la copilasii de 1 an si 2-3 luni. Solutia este sa mai iei si tu o pauza de la job-ul de mama 24/24. Asa ca...ce-ar fi sa vii tu un weekend la noi la Brasov. Aer curat, relaxare...oferim toate conditiile pentru o mamica stresata.
Andrea Mironeanu-bafta la examen. Si eu am vrut sa-l dau anul asta dar pana la urma am renuntat la asa aspiratii inalte si m-am apucat de scoala de soferi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Am facut baita, am papat paine si laptele cu orez ... acum miorlaim amandoua ...

Kim - imi place poza no. 4 ! Un dulce, un frumos Luca !!!

Carmen - elou

Philip - da, intreb pen`ca scriai intotdeauna muuult mai mult si acum nimic ...

Fetele, stiti, acum plang ca proasta, mi se pare ca semnu` ala graoznic de la ochiul Giuliei, hemangiomul ala nenorocit, a crescut si e mai rosu. Pana acum aveam impresia ca din rosu devine rozaliu si vedeam petele mici de piele, acum nu, din contra. Sunt asa de suparata ... stiu ca pe langa alte probleme grave asta pare o nimica, dar pe mine ma darama; exact la ochisor ... stiu si ca pana la 5 ani nu se poate face nimic, dar dup`aia ??? ??? Aveti idee ? Sunt asa de suparata , va zic voua ca nu am cui sa-i zic, suntem numai noi doua acasa ...

Va las pana sa va stric seara/ziua.

Pupici !

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

ema, felicitari, din descriere si io zic ca-i cuminte... roaga-te sa nu se schimbe
anca, nu-i bai, mie mi se intimpla des sa le vad pe-ale unuia si sa zic ca-i celalalt
papadiq, am ris cu lacrimi si apropos, la mine nu-i cu oki
gabriela, un cretin, scuza-ma...
ilinca are 8 dinti si 2 masele, daca nu i-o mai fi iesit ceva azi ca prea m-a urlat, da` tot biberonara-i
caro, mai auzeam cu ceva iute pe deshtu` cu pricina, io n-am avut probleme cu asta, m-a ferit d-zeu, macar atit
mey, da` ce-a patit monica la servici saptamina trecuta? ca era pe diagonala sarita cre`ca..
lia, tot io, da` vorba lui papa, ilinca mea-i in mod constant asa, crezi ca deajeaba-i zic "belita"????

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

liooo, io-ti dau un sfat: pune-te bine pe picioare inainte de-a ramine gravida, stiu io ce-ti zic! io-te-ti pot confirma si altele de p-acilea, na` ca n-o sa dau nume
kim, am ajuns la poze, pupici nazdravanului, mai, mai, ce fata de ingeras are!!

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

fetili, la noi sunt zilele iasului, este super frumos cu atit mai mult cu cit toamna este nemaipomenita. pe strazi se plimba personaje imbracate in costume de epoca, la palat muzica in permanenta, despre pelerini nu va mai pomenesc...
io-s in saptamina patimilor, e-a doua zi cind o iau in freza consecutiv, pe diverse motive si de la diverse personaje, ca mie asa mi se intimpla... ieri am lasat usa deschisa la uscator si i-a furat treiningu` vecinului, cel de doua milioane... despre ziua de azi nici nu vreau sa-mi mai amintesc... ma gindesc la ziua de miine, oare ce ma mai paste?

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput